Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bucek

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naked Mila 2013.12.06 09:37:20
..
MAI SUNA Corinne az engedetlen 2013.09.09 06:44:37
..
bucek 2013.09.09 18:49:48
bucek 2013.02.19 23:15:48
@X-FAKTOR: Norvég...ha ez nem gond
Emberek százai tolonganak a friss zöldségekért és gyümölcsökért. Egy embert meg is sebesít a tömeg, többen eltorzult arccal nyomulnak át az előttük állókon, hogy hozzájussanak az ételhez. Ez a jelenet a minap nem valamely fejlődő ország aszály sújtotta vidékén történt…..
"Camelot" - hümmögött maga elé a programigazgató. "Camelot!" - sóhajtott fel a filmvásárló nőcske, akiben még élénken élt Richard Gere és Julia Ormond viharos románca az Első lovagban. "Csak egy csöcsös tévésorozat" - vonta meg a vállát a tévéfüggő gyakornok a…..
Az utóbbi hetekben az elkeseredett és mindenre elszánt balliberális ellenforradalmi elemek megkísérelték az ország lakosságának nyugalmát megzavarni. Útszéli, bolsevik jellegű blogbejegyzések ezreivel, lázító röplapokkal és hazug lejárató cikkekkel uszítanak a kormány és a…..
Vöröshajú lányok Julia 2012.11.23 19:00:00
..
bucek 2012.11.23 23:12:44
Vöröshajú lányok Lidiya 2012.09.29 15:00:00
..
bucek 2012.09.29 19:01:48
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
Egy újabb példa, miért nem szabad tele tankoltatni semelyik kúton. Ha bebizonyosodik, hogy csoda történt, a Vatikán elsőként Magyarországon avathat boldoggá benzinkutat. Nem hiába vagyunk Mária országa, náunk egy Skoda 45 literes tartályába akár 65 liter üzemanyagot is bele tudnak…..
VV Olivér, VV Zsófi és VV Gigi kapott lehetőséget arra, hogy jelenlétükkel támaszt nyújtsanak a még bent lévő játékosoknak, aki persze egyelőre mit sem tudnak az egészről. Olivér természetesen VV Alekosz és VV Éva duóját erősíti majd, Gigi Jerzynek nyújt testi-lelki…..
Engedtessék meg, hogy idézzek Szabó Márton a Kopint-Tárki vezető kutatójának nyilatkozatából. (Azoknak idéznék, akik bevásárolni járnak, és finoman fogalmazva megdöbbentek az utóbbi hetek elszállt árain...): "A kutató cáfolta azt az állítást, hogy eddig drasztikus…..
Rohanó világunkban az ember egy senki, ha legalább egy kicsit nem égeti meg magát a pornóiparban: én ezennel letudom a kötelezőt, íme Árpád kedvenc motoros filmje, a legmagyarabb pornó, amit valaha láttam. Egy úgynevezett nemzeti érzelmű motoros garázsában készülhetett, van itt…..
bucek 2010.11.30 12:40:32
@thinker_: Igazad van.A ház csak 460m2.Csak.Millióknak meg akkora lakása sincs mint neki a garázsa.Igaz ők tényleg havi 80-ból élnek.Viszont nem lopnak.
bucek 2010.11.30 13:52:01
@Jake_Blues: 50 éves vagyok, elvégeztem egy egyetemet van két nyelvvizsgám és diákokat tanítok nyelvekre (és becsületre)140 nettót viszek haza,felneveltem két gyereket (becsületben,tisztességben) ma egyetemre járnak.Nem dörgölőztem soha egyik párthoz sem.De,hogy a politikusok többsége lop,csal és főleg hazudik azt állítom.
A nap forradalmára: Selmeczi Gabriella, aki bejelentette, hogy a kényszerből átlépőknek még adózniuk is kell, mielőtt "önként" átadják a megtakarításaikat az államnak. Selmeczi szerint próbálták jogilag megoldani, hogy ne kelljen, de sajnos nem sikerült.  A…..
bucek 2010.11.28 13:41:17
@McDobbent: Te annyira agymosott vagy barátom,hogy az a jobboldalon is ritka.Én is a Fideszre szavaztam (sajnos) mert bíztam bennük,hogy jobb lesz,valami változik,de egy nagy lófasz lett belőle.Ellopják a pénzem,egymillió új munkahely lesz,erre csak azt hallom,hogy ezrével szűnnek meg a régiek is és mindenhol a leépítéseket szervezik.Soha nem látott leminősítés előtt áll az ország,Románia és Bulgária alá kerülünk.
Igen lehet,hogy a MNYP nem biztonságosabb mint az állami kivéve ha ezt az államot nem Orbán vezeti.
És különben had döntsem el én,hogy hová teszem a pénzem.Tudod:ezt hívják DEMOKRÁCIÁNAK.Ha pedig nem tudod,hogy ez a szó mit jelent kérlek nézz utána.Szar szemét banda a szocik mutyiban loptak ezek a tetvek meg állami szintre emelték.Majd akkor is ilyen lelkes leszel,ha egy nap a bankbetéted is az ő zsebükbe vándorol és meg lesz ideologizálva,hogy most erre van szüksége az országnak tehát adjad szépen oda.Te meg mint a birka szépen odaadod.Az állami nyugdíjad hozamát kiveheted bármikor? Lófaszt.Ha nyugdíjba mész kiveheted hozammal együtt a tőkét is?Lófaszt!
Ha 3 nappal a nyugdíjazásod feldobod a talpad a gyereked örökölheti a milliókat amit addig fizettél?Lófaszt!
Ezek nem elvtársi kérdések igen ostoba barátom hanem észbeli és elvi.És amig ezt nem érted meg addig nyomhatod a Fidesz rizsát te is.Csak szerencsére egyre kevesebben lesznek akik ezt beveszik mint ahogy tettem én is.Soha többet Fideszt.
Nem szeretem a felsőfokot, mert állandó alkalmazásával megöljük a különbségeket. Most mégis szükségét érzem: a második Orbán-kormány eddigi legsúlyosabb, legtöbb vitára esélyes és egyben legkockázatosabb döntését jelentette ma be Matolcsy György. Az elmúlt húsz év…..
bucek 2010.11.25 11:28:19
@AkarkiJ: Igenis kellett az a 10 milla oda mert 2152-ben amikor Magyarország foci vb-t rendez akkor lesz egy szép új(?) stadion.
A mindenki kedvenc generálisáról, Foch marsallról elnevezett sugárúton található a legdrágább eladó ház a világon. Nem a legértékesebb, hiszen az Mukesh Ambani indiai burzsuj 1 milliárd dolláros toronyháza, csakhogy Ambaninak eszébe sincsen megválni irdatlan…..
Sárdobáló A kormány hazudott 2010.11.12 07:00:00
Idézni csak klasszikusoktól érdemes. A címben idézett mondatot Orbán Viktor mondta 1990-ben, amikor az Antall-kormány által eltitkolt benzináremelés a taxisblokádhoz vezetett. Mivel fiatalkori önmagunkkal csak Karinthy-novellákban szokás találkozni, ezért kénytelenek vagyunk mi…..
bucek 2010.11.12 18:29:40
@BéLóg: ha rád érvényes az adócsökkentés barátom akkor te túl jól keresel.Én nem 32% adót vetnék ki rád hanem 60-t.Erre most lesz 16 %...
Neked drága barátom fingod nincs,hogy hány százezer vagy millió ember kap ma Mo-n minimálbért vagy körüli összeget a boritékjában hó végén.Igen,vannak akik minimál béren vannak bejelentve és a többszörösét keresik.Van egy ilyen nagy Fidesz-hívő barátom is aki Ovi képével kel és ébred és én megkérdeztem,hogy na akkor hol a nagy fideszes öntudat akkor most majd becsülettel adózol?A választ kitalálhatod...
Szóval lesz az országban kb 20% aki jól jár de ezeknek eddig is volt mit a tejbe aprítani aztán lesz kb.30% akinek marad minden a régiben és a maradék meg szipi-szopi.
De majd ha nem hiszed nézzél szét az ismerőseid körében amikor megkapják az első fizut jövőre.Persze ne azokad kérdezd akik A6-al vagy BMW-vel járnak hanem azt aki iskolában tanít,közértben dolgozik,vagy kórházban ápol és még sorolhatnám hosszan.Na ezeknek a szipi szopi.
bucek 2010.11.12 18:41:52
@BéLóg: Le kell jönni a Rózsadombról barátom a terepjáróddal és szét kell nézni az országban.Ketten a feleségemmel kb.250-t hozunk haza nettó és két gyereket nevelünk akik főiskolások,jövedelmük nincs családi pótlék nem jár,az adókedvezményt elvette a mi drága barátunk.Jövőre a 250 az 230 lesz sajan ezt kiszámoltuk.És közben Kormány Viktor évi 5 millával TÖBBET visz haza évente, éhező családjának mint eddig.Csak mert 32-ről 16-ra csökkent az adója..:).Ugye barátom ez a nagy igazságosság?
bucek 2010.11.12 18:51:45
@Rotfuchs: Nem a minimál bér magas hanem az arra rakódó terhek és járulékok.A min.bér az sajtos alacsony.
Iszonyatosan hosszú nyűglődés után döntött arról a Starbucks, hogy belép a magyar piacra. Ezzel gyakorlatilag az összes jelentősebb konkurenciát beengedte maga elé, majd kiválasztotta Budapest legbénább helyszínét, a kissé már lelakott, kellemesnek egyáltalán nem mondható…..
bucek 2010.06.16 22:42:59
@iBKV: tökre igazad van,ki ne emlékezne tizenpár évvel ezelőtt mikor megláttunk valakit az utcán mobiltelefonálni na akkor az volt a bunkofon,a sznob,akinek ilyen van.Ma van 12 millió mobil az országban akkor itt mindenki sznob?
Hajrá Starbucks,nyissatok még többet is akinek meg szúrja a szemét az kerülje el.Nem kötelező ott kávét inni.
Amúgy ezt az elsőt tényleg idióta helyen nyitották.
A föld legtrébb dolga a pártállami múltat rejtegetni. Azon túl, hogy tök álszentnek de fölöslegesnek is tartom. Egyrészt mert előbb utóbb úgyis kiderül, hiszen pici ország a mienk. Másrészt meg mindegyik pártban ülnek a pártállam képviselői. No nem akarok megtisztult…..