Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qncogi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Jajj de fog ez holnap fájni” – mondta egy kígyómozgásban ide-oda tekergő nő a rogyasztott lábbal rugózó párjának a Papp László Sport Aréna küzdőterének leghátsó sorában, péntek este fél tíz magasságában. Közben a pultnál otthonról kiszabadult családapák próbáltak udvarolni a büfés lányoknak olyan…..
qncogi 2017.02.26 18:34:49
@cardiobascuralis: No akkor: te azt írhatod, h neked szar. De nem vagy te a faszacsávó megmondóember(nő) - ha pedig ott se voltál végképp nem mondhatsz véleményt. Mondtam már, sokféle aspektusból lehet vizsgálni egy művészi produktumot ( mondjuk a minimum a megismerés ).
Nem mentegettem, egyelőre arra se látok bizonyítékot, h az, te igen kevés vagy nekem ehhez (is). Ha az majd a bíróság elítéli, a NAV felderítése alapján. Csak annyit mondtam, hogy ebben a közegben ez egy viszonylag kicsi bűn - lenne. ( kedvedért: nem két gyilkosság)
Ha az általam linkelt cikkről beszélsz, annak a nagy részével egyetértek, szemben ezzel a fröcsögéssel és főleg szemben az indexes undormánnyal. Egy művészi teljesítményrő mondhatja a saját véleményét, de a közönséget minősítgetni és hazudozni nincs joga. Egyébként Berkes is válaszolt neki, Csonka is ( nem, nem kérem a minősítést róluk )
Hát ez van. Ha megfeszültök akkor is vagy 20-25 ezer ember élvezte, jól érezte magát és őket (minket) rohadtul nem érdekel ez a mondvacsinált "nő ellenesség" vagy egy ott se lévő, utánérzéses farok véleménye.
qncogi 2017.02.26 21:05:04
@cardiobascuralis:
"Engem igen súlyos dolgokkal lehetett volna csak odakényszeríteni, mert annyira szar. "
A matek úgy jön ki, h az aréna bafogadóképessége (koncerten) 12500 fő, 25-én full house volt, 24-én is majdnem, ettől írtam 20-25-t.
Ami meg összecsapott volt szerinted:
Ha bűnös - ítéljék el. Csak te 2 gyilkosságról beszéltél, amivel én "mentegetem". Amit én példának hoztam az egy ország kirablása, moráljának szarba alázasa, a kliens és haveri rendszer, a korrupció és az ország fejlesztésére szánt pénzek ellopása, magánvagyonná alakítása. Ez nem ugyanazt a büntetést érdemelné mint egy "sima" adócsalás. NAVos ismerősöm nekem is van, Győzikét tudom, Gesztit nem. Ennyi.

Hát ennyi. Szerintem ezt már értened kellene.

A lényeg az, hogy a koncert (szerintem) kurva jó volt, 20-25 ezer ember jól szórakozott, ez a kritika pedig hazug (feminista álduma), az indexes szemét. Amit linkeltem azzal pedig egyet értek.
Osztjónapot, többit najd az ügyvédek elintézik..
qncogi 2017.02.27 08:02:59
@cardiobascuralis:
Ok, a Kossuthon meg 2 millióan voltak.
Sajnos nem érted amit és amiről írok. Felőlem nevezheted analógiának is, a gyilkosság akkor is rossz példa volt.
Uccsónak: nem vagy te a megmondóember, aki kijelentheti, h mi a rossz és mi a jó, főleg nem a "magyarok" vonatkozásában. Csak a saját ízlésedről beszélhetsz.
Amikor pedig nyelvtanról, helyesírásról beszélsz - ez egy fórumon/blogon érdekes.
No, mindegy, befejeztem a korrepetálásodat.
Csá