Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zionnépe

0 bejegyzést írt és 1012 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ukrán nép által lakott területek a XVII-XVIII. században az orosz birodalom fennhatósága alá kerültek. Az I. világháború sok mindent megváltoztatott. Az 1917-es februári forradalom következtében leváltották II. Miklós cárt. Márciusban, erre reagálva, létrehozták az Ukrán Központi Tanácsot, mely…..
Erőfitogtatás, az ellenzék és az EU becsmérlése, a problémák relativizálása, illetve elhallgatása jellemezte a Fidesz 30. kongresszusát. Orbán Viktor mit sem törődik azzal, hogy a rekorder infláció kiszolgáltatott helyzetbe sodorta az alacsony jövedelműeket, ugyanakkor a hazai kis- és…..
Zionnépe 2023.11.20 11:51:15
@birkamenet: Gratula az összefoglalóidra ! Talán kimaradt belőlük, hogy a főtroll szerint a magyar közlekedésfejlesztés is siker (remélemaz oktatást és egészségügyet csak az eufóriájában nem hozta fel?!).
Milyen jól példázza amúgy a Fidesz naggyűlés is mit gondolnak a demokráciáról, ahol az egyedüli induló még vállon is veregeti magát a "sikeréhez".
Zionnépe 2023.11.20 11:53:16
@ulpius66: Zeleniszkij lövi őket vagy mi ?
Tudtommal nem.
Ha már itt tartunk a ruszkik is elfogyhatnának már végre...
Zionnépe 2023.11.20 11:57:05
@Sorállományú előfelvételis: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Miért akartok céges gépen privát dolgot intézni? Még jó, hogy nem örülnének neki.
Álmot láttam. Álmot bizony. Ismét gyermek voltam, s édesanyám elküldött a Bocskai úti nagy KÖZÉRT-be. Hozz Ferikém egy liter tejet, egy kiló kenyeret. Az összesen 3.60 Ft + 3.60 Ft = 7.20 forint. Vegyél magadnak egy Pozsonyi Kiflit, az 1.50 - ért. És tényleg annyi volt! Fortepan - 1959, …..
Illusztráció: Jim Cooke / Los Angeles Times A megállapodás még éppen időben született meg. Ha tovább halasztódott volna, akkor a teljes második félévi televíziós szezon, a film- és televíziós díjátadó szezon – amely az iparág egyes részeinek alapvető pénzügyi motorja –, valamint a jövő évi…..
Az ukrajnai háború épp másfél éve folyik és még egyáltalán nem látni, hogy mikor ér véget. Az elemzők egy része Ukrajna felosztását tartja valószínűnek zárásként, mely a harcok végén nemzetközi szerződésekkel létrehoz majd egy nyugat-barát (EU és NATO tag) Nyugat-Ukrajnát illetve egy oroszok által…..
Zionnépe 2023.08.11 16:55:01
@Az a baj....hogy be se jöttek: Annak semmi értelme sem lenne. Már letarolta azt a részt a háború és azonnal kényszerbetelepítenének oda oroszokat és pár év múlva onnan indítanánának további háborút további területekért.
Ezért is nem akarnak feladni egy zsebkendőnyi területet sem.
Zionnépe 2023.08.11 20:49:18
@DEFCON_: Épp ezért vezényelt oda 10k határőrt/katonát máris Lengyelország. Persze ez elsőre nem tűnik soknak, de miután Nato tagország kezdetnek elég.
Zionnépe 2023.08.12 09:58:21
@DEFCON_: Aki folyton azt szajkózza mekkora király Putyin és micsoda hatalmas sereget lehetne képes összekaparni az bizony oroszpárti.
A valóság, hogy most is rozsdás kalasnyikovok jutnak csak és már a rendőreiket használják katonáknak, miközben évekre nyomorba döntik az eddigi katonai kiadásokkal is az országot és páriát csinálnak az oroszokból a nemzetközi (fizetőképes) gazdaságok körében.
Az egész nagyságuk zsarolásra (gázzal, olajjal és atommal) zsarkonságra (majd ő eldönti a piac ellenében ki a Jani és mit gondoljon a többi ország róla) éa hazug propagandára (több ezer elöregedett roncs, amivel az újoncokat képzik és küldik őket a halálba) épül.
Látod még Prigozsin is bevallotta, hogy az egész kamu volt ami alapján megtámadták Ukrajnát (keleti régiók oroszbarát lakosságának lövetése).
A nagy propagandájuk hazugságai ott csapódnak le, ahol látszik, hogy már autókat sem képesek rendben gyártani, pláne nincs ki megvegye, egy tál sültkrumplit sem tudnak elkészíteni (v.ö. kivonult McDonalds, az orosz helyettesítője meg penészes sültkrumplit tudott csak több esetben is adni), jól kiszolgáltatják magukat Kínának, aki persze nem rest kihasználni (25 dolláros gázszerződés, kínai autókat vesz a lakosság orosz helyett).
Örüljenek, ha a végén nem nyúlja le tőlük Kína Szibériát ! Amit persze abszolút megérdemelnének...
Tény: sok a baleset az autópályákon, az alapjarat.hu cikke szerint az egyik elgondolás az lenne, hogy a maximális sebességeket lecsökkentsék 100/80 km/h-ra, mivel ezzel jelentősen csökkenteni lehetne a balesetek számát... De vajon EZ megoldás lenne?A számok makacs dolgok, és azok azt mutatják, hogy…..
Zionnépe 2023.07.25 16:40:30
@erol: Bezzeg az ésszerűtlenül kiadott útelzárásokkal senki sem foglakozik! Ott ahol 3 év alatt 3x túrják fel ugyanazokat a szakaszokat. Hol vízhálózat, hol optika, hol szimplán útburkolás miatt.
Plusz ott gáncsolják a közösségi közlekedést és mikromobilitást is, ahol csak tudják.
Persze az utóbbit is dilettánsok fejlesztik, tank méretű rollerek amik 100-al is tudnak menni, meg pici egy-két kerekű vacokok amik lényegi figyelmeztetés/előgyázatossági intézkézkedések nélkül merülnek le a forgalom közepén.
Legalább erre fordítanának nagyobb figyelmet és segítenének a közlekedéstudományi intézetek közösen fejlesztni a gyártókkal.
Nyilván mindenki autózik, ha nem lát értelmes alternatívát, illetve képtelenek foglalkozni vele.
Egy jogállamban a közbeszerzés az nem barátság kérdése, és nem is a kormány dönt, hogy kitől vásárolnak, hanem kiírják a nyílt tendert, világosan lefektetett feltételekkel, mindenki pályázhat, aki az abban leírt követelményeknek megfelel, és közülük a legolcsóbb nyer… Na ezért nem kapjuk, és soha…..
Zionnépe 2023.05.18 21:24:50
@2023: Egy kicsit túltolod a "rettegést" az ukránoktól! Először is, nem zsarolták vele (legalábbis a sajtóban sehol nem köszönt vissza, még Kesma-vonalon sem) a magyarokat, a csúti viszont élvezettel vétózgatott bármit, ami keresztbetehetett Ukrajnának vagy időt adhatott a pufajkás vezérnek.
Ma már politikai okból sem "kell" leszólni a Siemensnek, hogy blokkolják a magyar Paks2-t, hiszen a magyarok egyértelművé tették, hogy az EU trójai falova. És minél egyértelműbbé tesszük (sajnos azok is tesszük, akiknek agyrém a mai vezetés) annál több hasznos és fejlett nyugati rendszertől fogunk elesni.

Jut eszembe reagálnál néhány gondolat erejéig, a hatalmas metrókocsi bizniszre? Mert az is mostanra akkora bukta lett, mint a lélegeztetőgép-beszerzés mégha pénzben az utóbbi nagyobb is.
Azokat sikerült már ingyen elosztogatni, ha mér annyira kellettek drágán és gyorsan?

A hazaárulókat keresd csak a mai országvezetők és azok talpnyalói között !
Az előírás nem vonatkozik a letelepedési engedéllyel rendelkező EU-állampolgárokra...
Az orbáni külpolitika, diplomácia és gazdaság-orientáció hosszú évek óta a Moszkvával és Vlagyimir Putyinnal való minél szorosabb együttműködést célozza. Ez a nevezetes "keleti nyitás" programja, mely Szijjártó Péter 2014 óta tartó miniszteri működését mindvégig jellemezte és jellemzi most is.…..
Zionnépe 2023.02.20 20:08:10
@chrisred: Áruld már el,ha tudnak olcsó energiát biztosítani a kínaiaknak 25 dolláros áron gázt, akkor a nagy kebelbarát Magyarországnak miért nem? Pláne a kőolajból közel olyan drágán állítja elő az ország az üzemanyagot, mint a drágábból kint. Sőt pár környező országban olcsóbban is.
És akkor még nem volt szó az orosz metrókocsikról, az orosz covid vakcinákról (jelentősen drágábbak a nyugatiaknál), a Dunaferr sikersztoriról (v.ö. nem is müxenek a szankciók), az orosz kémbank, Paks II csak a pénzt szivattyúzza.
Segíts ki, ha kihagytam valamit a felsorolásból !
Zionnépe 2023.02.20 20:11:17
@2023: Jut eszembe,ha van elég gáz Oroszországban és a vezeték sem sérült felénk, sőt jó barátai is magyaroknak, akkor mégis mi szükség azeri gázra? Meg miért nem kapjuk olyan kedvezményesen, mint Kína?
Zionnépe 2023.02.20 20:20:19
@0.5 bit: Sajnos az utóbbi évtizedekben a legtöbb fejlettebb és európai ország épp csak a saját védelmére se egészen elegendő hadiipart tartott fent. Bízva abban, hogy az EU egységes és egymás védelmére kel külső (orosz?) támadás esetén.
Arra gondolom nem voltak felkészülve, hogy Ukrajnát kell megvédeni pláne odalogisztikázva mindent és a saját hazáikat meg kiüríteni. Ezt nyilván most sem akarják, mert az ördög nem alszik ugye.
Plusz Putyin ugye folyamatosan atomháborúval fenyegetőzik (remélem, ha elbukja a háborút az elsők között kell ezt felszámolnia hagynia) és félő, hogy a segítői révén (Kína, ÉKora, Fülöp-szigetek, Irán, de nekem Törökország is gyanús) kitörne a III. vh amennyiben egyszerűen jönne a sztyeppei kiseprés.
Az ukrajnai háborúról kijelenthető így az egy éves évfordulóhoz közeledve (mely február 24-én lesz), hogy igazi anyagháborúvá és létszám-kérdéssé változott, ahol az dönti el a győztes "személyét", hogy ki bírja tovább pénzzel és fegyverrel. Mondhatnánk, hogy a történelem minden háborújára érvényes…..
Zionnépe 2023.02.19 22:04:37
@Boldeone2: Kérdés az ámokfutás végére mennyire szakad ketté a világ ?! Sajnos mindklt fél részéről eléggé ámokfutás a dolog.
Ha már tudtak előre Putyin "világmegváltó terveiről" miért nem hagyták egy kicsit tetszelegni ebben? Meddig tartott volna engedélyezni az ÉÁ2-t úgyis orosz gáz jönne rajta orosz csöveken. Most akkor nem mindegy, ha ő üzemelteti? Pláne nagyobb mennyiséget tud olcsóbban adni. Ráadásul ugye, ha valóban baja volt donbászi régióval, Ensz küldötteket kiküldeni békefenntartókkal és megejnyebejnyézni az ukrán vezetést, közben persze keresni másik gázt és alkudozni Putyinnal akár dollármilliárdokban kártérítésről az oroszok részére. Persze az Ensz békefenntartók meg maradnak pár évig ameddig Putyin el nem tűnik az ország éléről (lehet tudni, hogy nincs azért évtizedekről szó). Közben a Naton belül fegyvereket gyártani, védelmeket megerősíteni.
Nagyon el kellett volna kerülni ezt a háborút és gazdasági káoszt! Mindenáron.
Zionnépe 2023.02.20 07:00:42
@Argus_: @2023: Nem is értem az oroszpártiak kitartását. Mégis mirefel?
Adtak olcsóbban gázt vagy elő tud állítani esetleg olcsóbb benzint vagy dízelt az orosz kőolajból a Magyarország részére a saját finomítónk?
Mindegyik re nem.
Tudtommal Oroszország-Magyarország között nincs se megsérülve a gázvezeték se az Ukránok sem blokkolják. Akkor mirefel nagy sietségben az Azerbajdzsáni beszerzés? Pláne miért nincs Magyarország számára 25 dolláros gáz, mint a Kínaiaknak (igen ők ilyen áron tudtak hosszútávra leszerződni)?
De komolyan, szívatnak minket is mindennel úgy, ahogy azokat is, akik nyíltan ellenségesek. Akkor mégis mit látnak bennük jót?
Zionnépe 2023.02.20 07:07:45
@Argus_: @2023: Jut eszembe eleve a pesti metrókocsikkal is eléggé átvertek minket plusz a Dunaferres orosz tulaj sem vált be igazán (tudom azok a szankciók tettek be neki, amik igazából nem is ártanak semmit az oroszoknak - wft? ) A vakcinájuk is jóval drágább volt, mint a nyugatiak, pláne igazoltan kevésbbé hatékony.

Mégis kitartunk mellettük. Van esetleg előnyös oldala is a "barátságunknak" ?
Melyik a legmegbízhatóbb laptop márka? Mely gyártók notebookjai kapták a legtöbb pozitív visszajelzést 2020-ban? (A témáról a vásárlói vélemények szempontjából a Melyik a legjobb laptop márka? című cikkünkben írtunk). Vajon hol végzett a listán a Dell, a HP vagy a Lenovo? Cikkünkből most…..
Zionnépe 2023.01.29 21:47:10
@Boldeone2: A lassúsága messze nem a megbízhatósága és pláne azt a konfigurációt úgy nem kellett volna megvenni (tuti segített volna céges rendszergazda vagy ismerős)
Zionnépe 2023.01.29 21:49:58
@geegee: Ma már egy jó androidos gép közel azonosan használható átlag dolgokta, mint egy pc, sőt az andoidos appokból sokszor a fizetősek meglepően jók és nem is drágák.
Valahol nagyon lemaradtál ebben.
Részemről már talán havi 2-3x nyitom ki max a laptopom, mert bármit el tudok már tablettel vagy telóval imtézni.
Zionnépe 2023.01.29 21:56:21
@Mesterséges Geci: Tízezres nagyságrendben vannak vegyesen HP, Lenovo, Dell gépeink és nem is feltétlen olcsók (i5 alatt egy sincs, de van sok dual xeon is), és 3-4 évente cserélgeti le a cég. Részemről a meghibásodások alapján a HP gépek messze jobb statisztikát hoznak, Dellek szintén a Lenovok előtt. A Lenovok az utóbbi 2-3 évben annyira katasztrófálisan sok hardvercserét igényelnek, hogy nem is értem, hogy kerülhettek ide a lista tetejére ! Hacsak nem a szervíz és garanciafeltételeik miatt (egyéb piaci tényezőket meg nem is akarok felételezni).
Dühödt „európafóbia” vett erőt Orbánon, aki egyelőre pénzt nem, csak kritikát kap Nyugatról. Igaz, ő mondta korábban, hogy a nótát az rendeli, aki fizeti, de azt egyáltalában nem úgy értette, hogy neki úgy kéne táncolnia, ahogy az EU fütyül. Megmondta, hogy legszívesebben már holnap kilépne ebből a…..
Zionnépe 2023.01.29 12:16:13
@nemecsekerno_007: Orbán szerinted mennyit kap az oroszoktól meg a kínaiaktól (a többi keleti -isztánról nem is beszélve) ?
Zionnépe 2023.01.29 12:18:49
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Te minek neveznéd a keleti császárságokat, királyságokat? Ne 8rj már marhaságot ! Nyilván nem nevezték annak, ahogy az önkényuralmakat sem diktatúrának, de attól még azok.
Zionnépe 2023.01.29 13:17:49
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Na ne viccelj már! A keleti haduraknak nincs földjük vagy birtokuk? Nem hűbéresek a császáruk/királyuk/cárjuk felé? Birca, tudsz te ennél jobban is !
Mindenek előtt le kell szögeznem, hogy egyik telefont sem volt lehetőségem tesztelni, sem hosszabb távon kipróbálni. Ebben a cikkben csupán az idei számomra kedvenc telefonjaim fogom összegyűjteni, ezért ezt a bejegyzést senki ne vegye egy 2022-es telefonajánlónak, ezért is időzítem teljesen év…..
Látszólag közönyösen veszi tudomásul Orbán Viktor, hogy az Európai Unió különböző intézményei a bolondját járatják vele. Miután óriási szüksége van Magyarországnak a kohéziós pénzekre és az úgynevezett helyreállítási terv forrásaira, olyan engedményekre is hajlandó lenne, melyek korábban…..
Zionnépe 2022.12.04 15:15:36
@ulpius66: Ugyan már,a Fidesz tudja a legjobban, hogy ami törvényben/szerződésben van, az csak útmutatás max illetve bármikor megváltoztatható.
Nagyjából harminc éve ezzel a felütéssel fordult Göncz Árpád Európához, a szerencsétlen Antall kormányzásának akadályozása érdekében. Sosem kedveltem Árpi bácsit, mert jelentős szerepe volt a rendszerváltás elsikkasztásában, a komcsik átmentésében. Sokáig érthetetlen buzgalommal tett be a…..
Zionnépe 2022.12.03 15:42:34
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Kár Erdogant, mint önnálló akarattal rendelkező entitást feltételezni.
Korábban akkora összeborulásban voltak Putyinnal és Erdogan is ugyanolyan szélkakas és olyan elvtelen takonygerincű, mint Vitya.
Ezeknek nincs önálló gondolatuk vagy tervük, csak amit az orosz think-tank a kezükbe/szájukba ad.
Zionnépe 2022.12.03 15:46:52
@semmi hatalmat senkinek: Attól, hogy létrehozol rá egy konteo-s oldalt még Usa ugyanúgy Egyesült Európai Államokra szeretné rávenni azEU-t. Ez pedig a fenti mondandód teljes ellentéte, azonnal nagyobb gazdasági és társadalmi (katonai) egységet alkotna.
Gondold át újra ennek fényében miket hordasz össze!
Az más, hogy jelen formában valóban az Usa az egységesebb és cselekvőképesebb tömb, ez igaz.
Zionnépe 2022.12.04 08:04:02
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Igen vagy 20 éve tuti az, de pont Erdogan az oka, hogy mióta regnál csak távolabb került ettől a lehetőségtől a totalitárius rendszerével, nemközelebb.
Frusztrálja eleget a 85% infláció is, amit okozott.
Évek óta ködösít a kormány arról, mi a jogalapja, hogy a honvédségi gépeket politikusok utazásaira használják. A Zrínyi 2026 haderőfejlesztési program keretében vásárolt Dassault Falcon 7X-szel vezető kormánytagok gyakran utaznak diplomáciai és egyéb, nehezen meghatározható politikai utakra. Orbán…..
Zionnépe 2022.09.25 07:55:45
@Tellinghovon: Ha van ingatlanja amin esetleg hitel van, az a pénz a bankrendszerbe kerülve szolgálja több helyen is a magyar államot és embereket.
Ugyanígy az ingatlan adója, annak szolgáltatási díjai. És ugye ki is adhatja ezt, amivel keletkezhet jövedelme.
Ne értetlenkedj ezen.
Zionnépe 2022.09.25 08:00:57
@Etniez: Kár ezeken a repülőutakon rugózni. Olyan piti összeg az összes lopásukhoz képest, hogy kerekítési hibának is kevés.
Hidd el, ha a nagyobb tételek lekerülnének a listáról végre (nyilván nem fognak) megoldódna ez is, hiszen végre észhez térne.
Addig is teljesen felesleges idő- és energiapazarlás ezen rugózni.
Magam részéről azt kívánom bár csak ez lenne a legnagyobb bűn amit eljövet és a legtöbb pénz, amit elherdál !
jager Putyin megbuktatható? 2022.09.17 23:17:38
A címben feltett kérdésre, mely szerint Putyin megbuktatható e, nem adható egyszerű igen vagy nem válasz. Főleg azért nem, mert bár minden diktátor megbuktatható (előbb-utóbb), de JELENLEG az orosz elnök hatalma nincs veszélyben (minden szankció és nyugati nyomás dacára). A kép forrása:…..
Zionnépe 2022.09.19 20:20:06
@gigabursch: Neked nem tűnt még fel, hogy hónapok óta ezrn dolgoznak? Nem rohanják le, mert abból 3. VH lenne, csak kivéreztetik... És amilyen nemnotmálisak saját maguk intézik rl magukat. De ez volt a cél.
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Nem mondod, hogy még Oroszország is Sorostól fél? Én Putyin helyében akkor vele akarnék kiegyezni
2021 novemberében, amikor a fél év múlva esedékes választás eredményét még kétesélyesnek látták, a "bátor ember" képviselők úgy módosították a választási törvényt, hogy az ún. voksturizmus (tömeges átjelentkezés) ne legyen büntethető. Az akkori közvélekedés szerint ezzel egyrészt a Kubatov-féle…..
Zionnépe 2022.09.19 07:19:27
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Az uniós pénzekből fizették volna őket, akárcsak a tanárok fizetésemelését.
Így most nincs akkora "lelkesedés" már
A legutóbbi amerikai hiperszonikus rakétateszt sikertelen volt. A tesztet Június 29.-én hajtották végre a Hawaii szigeteken. A rakétateszt a "Conventional Prompt Strike" kisérleti rakétarendszer részét képezte. Az USA Honvédelmi Minisztérium nyilatkozata szerint a probléma már a rakéta indításánál…..
Új fogalom születik; „GÁZKOMMUNIZMUS” Valljuk be, mostanság már szinte semmin sem csodálkozunk. Először is jött a Németh Szilárd által indított, jól megszokott rezsivédelem felrúgása, amit különböző baljós táblázatok követtek kisebb infarktusoktól kísérve, miszerint van, aki ötször, hétszer többet…..
Zionnépe 2022.07.30 09:52:42
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Orbán pár hónapja körbehaknizta vele fél Európát, hogy ő milyen előnyös és szuper hosszútávú 15 éves gázszerződést kötött az oroszokkal.
Ehhez képest most akkor mégse?
Pest vármegye főispánja szerint nincs olyan szándék senkiben sem, hogy Magyarországon a királyságot állítsák vissza, ez csak riogatás...
Zionnépe 2022.07.24 08:02:06
@Androsz: Nem világos nekem sem miért pont őket említette meg, de reméljük ad ráválaszt @ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: ?
Zionnépe 2022.07.24 10:50:33
@nayzoli: Ott van ugye Orbén várba költözése is !
De valszeg akkor azért nem erőlteti (egyelőre) a koronázásos dolgot, mert nem ő járna vele jól.
Zionnépe 2022.07.24 10:52:37
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Mellébeszélni kiválóan tudsz, de miután egyirányba állsz, egyértelmű a liberalizmust vagy a totalitáris rendszert preferálod.
Szó szerint örökzöld téma ez a villanyautózás...A tegnapi esti "helyzetjelentés" kapcsán is csodálkozva olvastam, hogy mi mindent lehet belekölteni abba a puszta ténybe, hogy sok tízmilliós elektromos autók esetében is maradnak kérdések azzal kapcsolatban, hogy kilométerek százait megtéve egy nap…..
Zionnépe 2022.05.10 21:21:28
@midnightcoder2: Végre lesz majd fűthető/hűthető akksi, nem is értem miért nem ezzel kezdték. Sajnos feleségem már a 2. e autót használja 5 éven belül (előbb e up majd seat mii) és gyakorlatilag télen/hidegebb időben katasztrófa amilyen sok töltést veszítenek.
Zionnépe 2022.05.10 21:27:04
@Jozef Pockna: Ezen én is agyaltam már, hogy szélcsatornákban elhelyezett kis turbinák (optimálisan halkra hangolva), meg hőszivattyú akár álló helyzetbrn is (elektromossággá alakítva a hőszivattyú munkáját) miért nem töltik az elektrokos autók akksijait (túl a napelemes borítású Teslán ugye), de gondolom annyira minimális amivel tölteni tudnák, hogy nem éri meg. Gondolva a cserébe a sokkal több alkatrészére és bonyolult töltési rendszerért fizete
Zionnépe 2022.05.10 21:28:00
@Jozef Pockna: Szóval lehet többe kerülne úgy a hús, mint a leves.