Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ropirem

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harangvirág Sütemény 2017.03.06 01:23:16
El sem kezdődött, vagy már vége tán, Ez az egyetlen talány, Tréfás bohócok rakják lábukat keresztbe. Se te, se te, se te, sem én, Még nem dőlünk hátra, míg tart a vak remény, Se te, se te, se te, sem énRingó vizünk óceánja sodor pereme felé. Ahol egy a minden, mert a Minden által egy, Addig…..
Mondanám, hogy szerencse, de én sem venném komolyan, Ez csak amolyan csiszolatlan kavics, egy eltévedt napsugár, Mi épp egy prizmán vetül át, Széttördelt, kósza fénye az égnek...
Harangvirág 2017.02.25 11:34:12
Ti, kiket utáltam, de nem tudtam, miért, Ti cukros langyos vizek, dadogó, idült gyermekek:Hazudjatok halkabban! Ti szomorú szívek, kikben az alázat elveszett, Isten pajkos szikráját mint tűzvészt kerülitek, Eltévedt szegény, és minden zsákutcát bejárt, Tompán tűri szerzője ostorát.Csak addig, míg a…..
Harangvirág Tört ének 2017.02.25 11:09:38
Te, kis vizenyősök gyöngye, Te, akit magaddal áltattál, Te, kit még magad sem állhattál, Mondd, hol laksz te most? Történjél veled valami, Traumatológián tetteid tézise tétován ténfereg, Te toporgó tébolyda,Takarodj!..
Harangvirág 2017.02.25 10:48:53
A kényelem fogja fogával farkát harapja, Nem részeg, csak kedvtelen, esztelen, hasztalan raknak ma raklapra engemetRengeteg rendezetlen üzenet.   Csupa töredék és lekésett pillanat, a bamba busz homálya basz, Lusta pohárnokom cseppenként tölt, tölti idejét mélán matatva - mulatva, Hátha rímbe forr…..