Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MikiMecky

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szilveszterre szántuk ezt a botrányos bejegyzést. Beférkőztünk a komolyabb magyar nyelvű hifi médiumok számítógépes rendszerébe, mint a KGB Hillary Clintonéba, és kimentettük a most készülő írásokat. Érdekes egybeesés, hogy éppen mindannyian a Xixamitsou ME1 (ejtsd „Cicamicu mí -van”) tesztjével…..
A lakás Manhattan egyik felhőkarcolójának tetején található, alig 740 négyzetméter és egy ingatlanmágnás tulajdona. Szép, kerek, 100 millió dollárért el is adná a rengeteg extra szolgáltatást is nyújtó ingatlant. Steven A. Klar egy meglehetősen jó nevű építési…..
MikiMecky 2012.07.30 11:08:40
@valogatos:
Már ne haragudj, de mi alaján nyilatkozol ilyen magabiztosan és megfellebezhetetlenül?

Alapvetően nekem se tetszik ez a stílus, de...
...honnan tudod, hogy milyen tudás/teljesítmény alapján szerezte az illető a vagyonát?
Értjük, miért vágynak rá Az alkoholizmust, vagy a játékszenvedélyt ugyan nem nyomja le a legsúlyosabb addikciók listáján, de az is biztos, hogy az óragyűjtésre nagyon rá lehet kattanni. Pedig elsőre az egész ártalmatlannak tűnik: találsz egy szép és neked elsőre drágának…..
MikiMecky 2012.06.13 21:06:43
@bandigyerek: Na, megjelent a prolidüh.
De miért is?
The Kingdom Prometheus 2012.06.10 20:04:00
Prometheus Prometheus. 2012 legjobban várt mozis élménye. A film, ami már évek óta készült különböző formákban és akkora várakozás övezte, ami már-már példátlannak minősült az elmúlt évek kapcsán. A film, amit mindenki úgy könyvelt el, hogy a filmtörténet egyik…..
MikiMecky 2012.06.11 12:38:17
MikiMecky 2012.06.12 07:37:32
@Cseh Dániel: Előre is szólok nem személyeskedésnek írom, de te pénzt kapsz ezért a bejegyzésekért a filmforgalmazótól?

"...műfaj alapköve...kérdéseket feszeget, amiket Bergmanntól vagy Malicktől várnánk...utóbbi idők egyik legfontosabb filmje...új életet lehelt a műfajba..."

Most komolyan, te egy másik filmet néztél?
MikiMecky 2012.06.12 15:17:04
@Cseh Dániel: semmi köze a facebookhoz, mert speciel én nem foglalkozom vele. De itt nem azzal van gond, hogy ha valaki dicséri, mert miért ne tetszhetne bárkinek, hanem azok az über-giga-mega jelzők, amiket használtál, nos azok egy kicsit komolytalanok.
    Már hónapokkal ezelőtt óriási hype volt körülötte, a bemutató óta pedig hatalmas  megosztottságot generál a nézők között. Amennyire lehetett igyekeztem elkerülni mindent, de így is becsúszott néhány vélemény mindkét oldalról. Tegnap aztán végre eljutottam a moziba…..
Kivágták az RTL Klubot sértő beszólásokat az RTL Klubon ma este vetített Roast végős változatából. Az Amerikából importált műfajban neves közéleti személyiségeket égetnek viccesen a saját jelenlétükben, az első adásban Nagy Feró ült be a trónba, hogy fogadja humoristák…..
Ritka alkalom, amikor profik mérik össze erejüket a jogi pr-küzdelmekben; most pont egy ilyen eset bontakozik ki a szemünk előtt. A magyar televíziózás egyik legismertebb, legtapasztaltabb arca és a második számú országos kereskedelmi televízió (korábbi munkahelye) nyitott frontot…..
MikiMecky 2011.08.04 20:25:25
Ritkán látni ilyen ötletes megoldást, ami amellett hogy végtelenül okosan és látványosan mondja el az üzenetet, még praktikus is, és tulajdonképpen a puszta létezésével támasztja alá a lényeget. Ez a Londonban található biciklitároló megoldás ezen ritka köztéri reklámok…..
MikiMecky 2011.07.24 17:17:18
@Perillustris: Szívesen, máskor is.
MikiMecky 2011.07.24 17:18:13
@think different: Kár, hogy nem értetted a mondanivalóm lényegét. Így nem segíthetek.
MikiMecky 2011.07.24 17:20:07
@Julius-002: Lásd az előző válaszom.
A magyar tévésorozat az olyan, amiben Csűrös Karola és Usztics Mátyás céglogókkal gazdagon díszített kezeslábasban beszélget arról, hogy milyen régen is volt a háromhatvanas kenyér. Aztán a lassú dialógus egy pontján mindketten a kamerába néznek, Usztics azt mondja, hogy kéne…..
MikiMecky 2011.02.15 23:15:18
@Killen:
Azért mert nem a legjobb kapja a munkát, hanem sógor-koma-brytizás-csókos cégek.
Ha valaki erre azt mondja, hogy ez színvonal, akkor sajnálom.
A harmadik negyedévben 125 milliárd forint hozamot produkáltak a magánnyugdíj-pénztárak, így az idén összesen 241 milliárd forintnál is több hozamot értek el a "nyugdíjtőzsdén" a tagok - írja a mai Világgazdaság a PSZÁF friss jelentésére hivatkozva. A legszebb az…..
MikiMecky 2010.12.09 22:39:38
@Gyurma73: 2010.12.09. 21:18:39
"ha álamkötvényekben van akkor azt nem az állam(vagyis mi) fizetjük ki?
vagyis a magánnyugdíjpénztárak befektetéseit a magyar adófizetők fizetik ki. "

Te jó ég, szórul szóra azt szajkózod, amit a fideszes vezérkar a szádba rágott.

Közgazdasági ismereteid nincsenek nagyon, ugye?
Belsőség Kedves, integető barmok 2010.11.17 06:50:58
Tényleg jó emberek, akiket nem akarnék megbántani. De muszáj, mert egyre rövidebbek a nappalok. Vélemények az azonos című írásunkról...
A Blikk szellőztette meg ma reggel, mennyiért is csinál magából tiszta hülyét a hazai celebsereglet második és harmadik vonala az Ezek megőrültek! című, egyébként néhol egészen vicces vetélkedőben. Jó, sejtettük, hogy nem egy zsák üveggyöngyért ugrik sárba Kiszel Tünde…..
MikiMecky 2010.11.09 11:50:07
@paginavlady:
Neked mi is a problémád?
MikiMecky 2010.11.09 12:09:47
@paginavlady:
Gondolom Európában a (b) a szokásos módszer.
Aki olvassa ezt a blogot, tudja, hogy az elmúlt időszakban mennyi kritikát kaptam azért, mert nem voltam hajlandó a demokrácia lényegi és a korábbiaktól minőségileg eltérő korlátozását látni a Fidesz döntéseiben. Az, hogy valami személyesen nem tetszik, még automatikusan nem…..
MikiMecky 2010.10.26 20:57:09
@fakalapács:
"Testvéreim, ím eljött az idő, indulni kell ! [Orbán kormány (2010.10.26)] Válasz "

Mi maradunk.
És még akkor is itt leszünk, amikor Orbánt még a történelemkönyvek széljegyzetében sem fogják megemlíteni.
MikiMecky 2010.10.26 20:59:42
@kisember:
"trollkodni jó dolog....
:):):):):):)
Kommmmmmancsok SÍRJATOK:)
:):):):):):) "

Neked ennyi jött le az egészből?
Komolyan?
Ennyi?
Akkor neked agyilag annyi.
MikiMecky 2010.10.26 22:47:01
@jazzcool:
"Alkotmánybíróság testületi lemondása kőkemény üzenet lenne. nem tudom, hogy volt-e egyáltalán ilyen az EU-ban. "

És gondolod, hogy van bennük ennyi kurázsi?

És ha igen, akkor is mi van?

Nem ide tartozik, de amikor Majtényi lemondott a rádiópályázat miatt, volt valaki aki a fejéhez kapott és megkövette, hogy nem jó az, ahogy mennek a dolgok?
Az RTL Klub bejelentette, hogy hat sztárral teszteli a Való Világ villáját, a celebeknek egy hete lesz, hogy betörjék az ágyat, meg bemelegítsék a kanapét a valódi játékosok előtt, eközben a stáb kipróbálja a világítást és a kamerákat. Ha már ott vannak, akkor persze adásba…..
MikiMecky 2010.10.25 15:37:32
@komzol:
"Továbbra is szoc-liberal kultúra megy."
Szerintem ezeket az okádék műsorokat inkáb az agymosott jobber droidok nézik. Azt hitték eljön a kánanán és mégse. Nem marad a nyomorultjának más, mint hogy a panbelproliként ezt nézze a tesco gazdaságos lcd tv-jén. Nyomorultak.
„Próbálják elképzelni, hogy mégis lehet másként, erre teszünk kísérletet” – mondta ma az ellenzéktől szurkolást és támogatást kérve egy ismételten rettentően tanulságos parlamenti vita végén Orbán Viktor. A kormányfő megtalálta a helyes kifejezést, igen,…..
MikiMecky 2010.10.19 07:48:56
@Lord_Valdez:
Ez jó.
És sajnos jól fedi a valóságot.
Megvolt az első X-Faktor adás is, ami elől a Tv2 gyáván kitért, és péntekre menekült, oppardon, a nézők kedvéért áldozatot hozott. Jó nagy baromságot csinált a Tv2 ezzel, és most nem arról beszélek, hogy a kereskedelmi televíziózást az egész stábnál jobban ismerő…..
MikiMecky 2010.10.18 12:51:08
@westflug:
"Emelett szerintem elég kínos volt Nóra és Balázs bevezetője. Nóra össze vissza bezsélt. Pl Kiscsillagozta a műsort. :S "
Szerintem ez egyáltalán nem gáz, egy élő műsorba belefér ennyi baki.
Sőt.
Pont ettől élő a műsor, hogy nem egy hibátlanra vágot összeállítást kapunk.
„Ha ez bejön Orbánnak, érdemes lesz megkérdezni Gyurcsányt és Bajnait, hogy ez nekik miért nem jutott eszükbe…” – mondta pár hete egy beszélgetés végén a bankadó kapcsán egy vezető szocialista politikus. A kormányfő ma rátett egy lapáttal: bejelentette,…..
MikiMecky 2010.10.15 09:41:32
@erszenyk:
Szerintem meg nagyon is jól tudják hogy mit beszélnek, hogy milyen csúsztatások, féligazságok, teljes hazugságok hangzanak el.
Csak azt is tudják, hogy akik hallgatják őket, azok meg kritikátlanul elhisznek mindent.
Okosak ők, hidd el.
És gátlástalanok is egyben.
Hányszor kell még nektek kiosztani a díjat, hogy esetleg megszüntessétek a sitten ülő spannotok havi 740 ezer forintos fizetésének a folyósítását? Mert ahogy látom a mai képviselőtestületi ülésen sikerült leszavazni még azt is, hogy egyáltalán napirendre kerüljön az ügy ti…..
Miután a Borfesztiválon végigkóstoltuk a Lisicza teljes szortimentjét oda-vissza, lesétáltunk a várból és átballagtunk a Lánchídon Pestre. Lehet, hogy már korábban többször elmentünk mellette, de most egy kis pécsi cirfandlival élesített szemünkkel kiszúrtuk, hogy egy lakat…..
MikiMecky 2009.09.18 11:00:37
@JucusMucus: Hát ha ez igaz, akkor ez egy jó nagy poszt a semmiről :)
De miért akarná értelmes ember ellopni a használt kompakt fénycsövet, amikor tud venni újat a boltban?
MikiMecky 2009.09.18 11:18:02
@Maab:
Off:
Ha már szóba került a graffiti, ami nem ide tartozik, de tényleg nem hiszem el, hogy nem lehetne határozottan fellépni ellenük. Én 1-2 hete mentem át gyalog a Lánchídon, és meg kell mondanom, nagyon elkeseredtem mert egy hányadék, ahogy kinéz az egész. Zéró tolarencia, kőkemény retorziók, és fel kéne számolni ezt a várost emésztő leprát.
Egy hét szünet után alaposan felturbózott epizóddal fordult a célegyenesbe a Lost, nem panaszkodhatott senki a 100. epizódra. Az íróknak külön köszönet azért, mert hagytak elég teret Jeremy Davies-nek ahhoz, hogy pár örökké emlékezetes momentummal gazdagítsa a Lost…..
A ZSkirálynő személyesen! Nőként annyit adott ennek a szakmának mint Éva az emberiségnek vagy mint Lendvai Ildikó az MSZP-nek. A 80as évek közepétől a kilencvenes évek végéig a legmeghatározóbb női ZSsztár volt. Hihetetlen karate tudása elfeledtette, hogy olyan feje van a…..
MikiMecky 2009.04.07 22:39:01
Az alábbi eset egy közeli kollégával történt meg a hétvégén. Azért döbbenetes, hogy a rendőrségnél még mennyire működnek a kádári éra reflexei, és az sem zökkenti helyre ezt a szemléletet, hogy sorra nyerik ellenük a hasonló törvénytelenségekért a kártérítési…..
A joghurt, a mustár és a zsebkendő után a medvesajt is lesoványodott, a kerek dobozban már csak lötyögnek a régen szorosan egymáshoz feszülő ömlesztett falatok.A polcról levéve nem fog gyanút az ember, miért lötyög a beltartalom, de kibontás után jön a meglepetés.. Az egyes…..
Mandiner blog Frusztráltságriadó 2009.01.13 11:01:00
Ha létezik szmogriadó, amikor a páros, meg páratlan rendszámú autók szétválasztásával sikereket lehet elérni, akkor szerintem ideje, hogy Budapesten frusztráltságriadót hirdessünk. Javaslatom az - európai direktívákat figyelembe véve -, hogy a piros napos ünnepeken az…..