Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iSandor

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pingvinjelmezbe és norvégmintás pulóverbe bújik a svéd Acid House Kings, a közönséget énekelteti a System Of A Down testvérzenekara, tengerpart, fürdőruhás csajok, meg egy rakás hülyeség van a Wavves új klipjében. Egy floridai tinédzser rapperlány nagyon ügyesen dob kosárra, a…..
A BKV igazán jó hozzánk, rengeteg remek anyagot adtak beküldőinknek (és ezáltal nektek). A most következőt hárman is megírták; kezdjük Márkkal, mivel ő volt a legfürgébb: Ezen mindannyian kifeküsztök. A BKV buszokon a "leszállásjelző" gombok mellé az van írva:…..
iSandor 2010.07.20 11:46:53
@Laarson: De azt jelenti.

Ponsotabban, homing beacon nem más mint egy világitótoronynak rádiós változáta. :)

LESZÁLLÁS JELZŐ-t csak REPÜLŐK ESETÉN jelent. Mert ez egy olyan rádiójelet adó eszköz ami reptéreken ki van helyezve, hogy a gépek meg tudják célozni a leszállópályát.

Minden más esetben ennek valóban kevés köze van a tömegközlekedéshez.
Június 1-hez képest egy héttel később, de a Nike bejelentette végül a pulzusmérő megoldását a tegnapi napon. Már mi is megszellőztettük a dolgot itt a Futóblogon, viszont folytassuk a termék ismertetésével. A Nike nem saját maga alkotta meg a pulzusmérő pántot, hanem a…..
A Kulcs-Soft Nyrt. iPhone-on már megismert KS Readere megjelent iPadre is. Az ingyenesen letölthető alkalmazás mellé 40 ingyenes magyar nyelvű könyvet, novellát, verset is mellékeltek. A cég hírleveléből idézve:Az írások szerzői mai magyar írók, költők, akiknek ez az…..
A tegnap híre eredetileg az volt, hogy elkezdik árulni az iPhone 4-et, ennél azonban sokkal izgalmasabb lett az a hibajelenség, amire tucatnyi júzer hívta fel a figyelmünket: ha úgy fogjuk kezünkbe a mobilt, hogy kezünk a a keret bal alsó részét is megérinti (tehát átlagosan,…..
Nagyon durva állítások vannak itt pro és kontra a reggeli gizmodós anyagra reagálva, ami, mint tudjuk, azt állítja, hogy az új antennakeret az ujjaink érintésére leválasztja a telefont a mobilhálózatról. A kísérletet egyre többen próbálták ki, egyesek pedig a 3GS-ükkel és…..
Amikor az első kisfilm kikerült a bocsfiuk.com oldalra, rögtön elindult a találgatás, mit vagy kit reklámozhat a két médiahuszár. Nagyjából sejteni lehetett (70-es mér' lennék?), hogy a Vodafone lesz a dolog mögött, és a magentába csomagolt Balázs és a bilikék Vadon hivatottak…..
Brutális biztonsági rést fedezett fel naiv függönyvásárló az IKEA-ban, miután laptopját a bútoráruház értékmegörzőjébe helyezte végső nyugalomra. Mire visszaért, a gépet simán elvitték előle. Kiderült ugyanis, hogy a gyerekmegőrző személyzete mesterkóddal gyakorlatilag…..
Négyszáz forint az nem is lenne sok a hazai ananászért, mi akár ötszázat is fizetnénk érte, ha elég édes. De azt nem hisszük el, hogy ez itt egy szándékos félrevezetés, mert valóban van olyan vásárló, aki örömmel látja, hogy a magyar ember végre magyar ananászt ehet. Ha…..
Nem szoktunk számítógépalkatrészekkel foglalkozni, és cégeket sem mutatunk be. Most azonban kivételt teszünk, mert szeretjük, ha egy magyar cég sikereket ér el külföldön. Az Englide képviselője mutatja be a céget, mely több külföldi díjat nyert, mégsem ismert itthon.…..