Regisztráció Blogot indítok
Adatok
georgie58

0 bejegyzést írt és 211 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerinted ki ő? Mit akar? És egyáltalán hogyan merészel ilyen pofátlanul, érzéketlenül, és mégis nagystílűen visszaélni a helyzetével? Megmondom inkább én. Egy bábu. Dróton rángatott macskajancsi. Kirakatfigura. Sokkal jobb, ha vele, és döbbenetes visszaéléseivel, a vele kapcsolatos, kétesnek…..
georgie58 2016.02.19 11:41:17
@duke.ekud: Istenem, mennyi végtelenül buta ember van még itt az országban....
georgie58 2016.02.19 11:42:46
@Voznyák Pista2: Melyik fidesz propaganda brossurában volt ez ?
Apró-Gyurcsány érdekkör privatizációból, állami megrendelésekből, illetve állami hitelekből történő meggazdagodásának titkairól elnevezésű vizsgálóbizottság vizsgálatának eredményéről olvashatunk az alábbi dokumentumban. Lássuk a baloldal, a Demokratikus Koalíció…..
georgie58 2013.11.06 16:24:37
@fists: Te szerencsétlen mentálisan retardált fidesznyik, ennyi sületlenséget magadtól találsz ki, vagy vezetik a kis kezedet ? Esetleg a fidesz pártlaktanyából írsz ?
Újabb "támadás", újabb parlamenti határozat, újabb felszólítás a kormánynak, hogy védje, ne engedjen, harcoljon!Két remek mondatot ki is emelnék, egyet a határozat szövegéből:"... az Európai Unióban végül már a magyar családok fizették jövedelmükhöz képest az egyik…..
georgie58 2013.10.15 12:25:28
@jános515: Erről van szó: az állandó harc. csata, küzdelem, háború csak rombolással járt ezidáig, szinte már nincs is kivétel szektorálisan, legfeljebb néhány ezerr fideszes tányérnyaló házatájékán. BÉKE kell ide, normális munka, hogy alkotni és élni lehessen! ELÉG a háborúkból, elég az elmebeteg vezetésből! A normális emberek ÉLNI szeretnének, nem éhenhalni pár idióta miatt !
georgie58 2013.10.15 12:26:58
@Tökönrúgott Feleségek: Inkább tudathasadás...
Nem tudom eldönteni, mi a nagyobb tragédia: az, hogy a futball Orbán Viktor személyes mániákus, eszelős dilije és erre egy valag állami pénzt költ a kormány (amelyben ráadásul senki nincs, aki ellent merne mondani neki ez ügyben)? Vagy az, hogy pillanatnyilag egy kalap szart nem ér a…..
georgie58 2013.08.05 11:59:33
@ursus artos: Nem elég. Amíg egyetlen fideszes troll is él még ebben
qrva országban, addig nem elég. Az elmebetegeknek nem itt van a helye !
A Blikk infói szerint még mindig vannak olyan ebben az országban, akinek mond valamit a VV Alekosz név, sőt, arra is kíváncsiak, hogy mi történt valójában a szerződésszegése mögött és ezért képesek lennének egy nagy zsák pénzt is hozzávágni a VV4 nyerteséhez. A cikk…..
El nem tudom képzelni, mi lett volna, ha az Index újságírói nem fotóznak budit és kivillanó hasat a szárszói, Farkasházy-féle összeboruláson. És végképp nem tudom, mi lett volna Bayer Zsolttal, ha megkésve bár, de nem tartotta volna feltétlenül szükségesnek, hogy megmondja a…..
Ment a Debil, jött a Miska, de nem változott lófasz se. Jót röhögtünk, amikor emberünk azt ígérte, hogy most aztán kiscserkész becsszóra kiszámíthatóvá válik a gazdaságpolitika, de ami az elmúlt másfél hónapban történt, így is faszkorbácsért kiált. Mivel Mihály…..
georgie58 2013.06.26 09:42:53
@Fejesrob: 15%-os részvételi arányok mellett; köztudott, hogy egyelőre csak a fidesz trollok viszik arrébb ilyenkor a seggüket, a többit ez MOST még nem érdekli, mert a nagy változások nem ettől lesznek meg. Meg fogsz rohadtul lepődni jövő májusban, amikor majd 75-80%-os részvétel mellett elhajtják a tajtékos g...be ezt a bűnöző bandát. Ámen.
Mennyi? 30!  Öccázhuszonhét, há' mennyi lenne? 10% már csak kijár a Nemzeti Kapdohányosnak az 5378 trafikjogból, ha már így meg teccett neki írni a trafiktörvényt, hogy intézményessé tehető legyen A Párt hűbéresmutyija. Ne nézzél már ennyire ijedten, mint…..
georgie58 2013.06.21 15:33:13
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Éljen a fideszes demokrácia ! Ha kinyitod a pofád, annyi neked. Így, direktben.
Még most sem esett le a tantusz, ovi droidok ???
georgie58 2013.06.21 15:41:46
@sargalo23: Hát ez az; ha ezeknek a disznóságoknak csak 1 %-át csinálta volna a töketlen MSZP-SZDSZ kormány Gyurcsánnyal az élén, akkor Magyarország romjait azóta már be is sózták volna... Hol az az akkori lelkes tüntető, népszavazgató, zászlólobogtató forradalmi közönség? Most miért nem mentek utcára szarfaszú fidesznyikek?
Vagy ti is részesültetek némi föld,- trafik- vagy egyéb kegyencbérben?
georgie58 2013.06.21 15:47:51
@V-PORT: Magyarországon egyetlen dolog működött az átkosban: a TSZ-ek és az ÁG-ok. A Nyugat csodájára járt és ez lenne az egyetlen módja annak, hogy gazdaságosan, egyesített erővel lehessen a piacokra lépni. Ezt még Antall-ék szétcseszték, ovi-ék meg befejezik ezt a "föld-gyilkosságot". Persze kell most majd a zsellér, a sommás, a béres (soroljam még?) az új nagybirtokosoknak; milyen "kis- és középbirtok"? A háztájira gondol ez az IQ-lovag? Azzal váltjuk meg az unortodox gazdaságpolitikát? Keveset drágán? Brááávóóóó... Hát egyetlen tisztességes, épeszű ember nem maradt már a kormányzó párt soraiban ??????
A Kettős Mérce szerkesztősége ezzel a bejegyzéssel búcsúzik Gyurcsány Ferenctől. A szakítás számunkra, épp oly fájó, mint reméljük kedves Ferencnek is. Köszönjük a sok ihletet, amivel bloggereinket ösztönözte a jobbnál jobb bejegyzésekre. Mi nem csak az öszödi…..
georgie58 2013.06.18 11:56:51
@felcsutisuttyo: Istenem, a Jóisten beszéljen Belőled !
"Megbízható, még észnél van, na majd ő, kiszámítható" vargamiska bemutatta a legújabb családtagot, 2013 első megszorító csomagját.  Egyben bemutatta azt is, hogy hiábavaló várakozás volt azt hinni, a szerepcserék után majd ő teremt itt valami kiszámíthatóságot és…..
georgie58 2013.06.18 11:46:41
@Bakter: Áramvezetésre Te agyhalott fidesz-bérenc !
„Fennállhat a kockázata annak, hogy Magyarország súlyosan megsérti az Európai Unió szerződésének második cikkében lefektetett értékeket, ezért a szerződés 7. cikkének 1. pontjában leírt vizsgálat elindítását helyezi kilátásba Magyarország ellen az a jelentéstervezet,…..
georgie58 2013.05.08 12:24:47
@navan: Jól beszéltél; Jurenkó Jankó meg egy a már megszokott,ostoba, genetikusan alsóbbrendű fideszes vallásos nyalógépek közül, akinek fentről ugatják le, hogy mit kell a netre felböfögni. Ha a hülyeség fájna, ez az ember már régen morfinista lenne...
Hetek óta mindenki a dohány témán füstölög és most én is idepöffentek egy kis adalékot arról, hogy miért is rossz ötlet a trafik törvény. Azt már sokan megírták, hogy egy iparágat lenyúltak már megint. Hogy a tervekkel ellentétben nem munkahelyeket hoz létre, hanem…..
Kevés család DNS állományát jutalmazta meg tehetséggel oly bőkezűen a Sors, mint az Orbánokét. (Ne tessék nevetni, ez így igaz.) A politika világától mindig féltő gondossággal óvott családot nem illő cselekedet politikai mocsokkal dobálni - még akkor sem, ha a jelenlegi…..
georgie58 2013.05.02 14:01:07
@Hanno84: de azért persze érdekes, hogy az apja éppen a regnáló (értsd örjöngőÖ miniszterelnök... trafikot nem nyert a gyerek, ha már olyan ügyes ?
Pár perccel ezelőtt Habony Árpád ügyvédi irodája perrel fenyegetett meg minket és mindenkit aki ismerteti vagy ír arról az ügyről, tudják! Mivel helyreigazítást kértek, mi ezt is megtesszük: Helyreigazitásunk itt…..
Random Létezik: Orbán pálinka 2013.01.24 07:01:00
Orbán Viktor Facebook oldalán jelent meg ez a fotó, jó pár pálinka, mindenféle ízben, Orbi fotójával. Mindet, azonnal! ..
A Vincent blog érdekes fejleményre hívta fel a figyelmem. A Fidesz megpróbált törvénynek álcázott alkotmánymódosítást végrehajtani, amit az Alkotmánybíróság visszadobott. Ezt az egyik alkotmánybíró igen furcsa indoklással tette. Azt mondja, hogy válsághelyzetben nem…..
georgie58 2013.01.03 15:51:28
@Lucky Larry Silverstein: "... nem csődmotivált" ... ihaz. ez már maga a CSŐD. Fideszdroidok: imára !
Azt gondoltam, megírom, mit tartok a Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció, az Együtt 2014 választói mozgalom, a Magyar Szociáldemokrata Párt és a Szövetségben, Együtt Magyarországért mozgalmak tárgyalásairól. Szanyi kapitány Azt gondoltam, megírom, hogy a nagy…..
georgie58 2013.01.03 10:01:41
@$$$=$$$: szegény te ...
A diákság nem akar semmit, csak balhét. A diákság mögött az ellenzék vigyorog és vicsorog, amely most véli megtalálni a fogást a kormányon, két év meddő küzdelme és hazudozása után. Ez a diákság alig egy hét alatt olyan lett, mint a ’68-as párizsi diáklázadások…..
georgie58 2012.12.18 16:39:49
@komplikato: Ő csak diktálja... írni még nem tanult meg, csak böfögni.
georgie58 2012.12.18 16:41:55
@moonchild: BZs egy Fartúró Vazelini, XV. század végbeli tossszkánai pöcs.
Lehet, hogy a címben kissé túlzásba vittem a cizellálást és azt kellett volna írnom, hogy telement a gatyája, vagy csak egyszerűen és vulgárisan ennyit írni: Orbán beszart. (elnézést, de a vulgaritás már csak ilyen) Félelmében el is felejtette, hogy annakidején…..
Nem unatkozik mostanság a miniszterelnök úr, ez vitathatatlan. Lelki szemeink előtt már-már politikai akcióhőssé látjuk nemesülni őt, akinek ha belefér, nyilván még a világot is megmenti a vasárnap délutáni Videoton-meccs kezdő sípszaváig. Kétségkívül Orbán Viktoré…..
Varánusz Az Orbán bukás receptje 2012.12.14 06:29:19
Itthon egymásba érnek a diáktüntetések, a Fidesz kárderosztálya olyan zilált, mint pitypang mező tornádó idején, a gyengébb idegzetű igazhitűek ordítva verik az asztalt, van középiskola az országban, ahol szerintük már csak a Jóisten és az ima segíthet, és a hangulaton…..
georgie58 2012.12.14 10:15:36
A kormányt zavarja a képviselői függetlenség. Is. Lassan mindennemű szabadság, minden autonómia zavarni fogja. - CEGLÉDI Zoltán írása Kapcsolódó hivatkozások: Az Országgyűlési Őrség szolgálati szabályzatának tervezete (zip!) Cédulaeső a parlamentben A KIM…..
georgie58 2012.12.12 11:01:06
@Gatinho: Milyen mesterlövészek, te agyhalott ??! Bizonyítékod is van, vagy csak ugatsz ?