Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WeryWickedWitch

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Lehet, hogy túl normálisak vagyunk mindketten és nem vettük fel a keresztbecsalás divatját” - nem féltékenykedni kell, hanem együtt mozogni a pároddal. Ha ő nekiindul és a nyakába veszi a várost, csatlakozz hozzá! A képlet működésére mai Levélírónk a pozitív…..
WeryWickedWitch 2012.01.20 11:44:58
@el333t: De nincsen recept. Vagy működik vagy nem. Vagy szeretik egymást vagy nem. Vagy van vonzódás vagy nem. Ugyanígy a kommunikációra, az egymás elfogadására, a közös célokra, az egymásnak való megfelelésre, hülyeségeken nem fennakadásra, a bocsánatkérésre (hiba elismerésére) ha valamelyik hibázott. Ha ezek megvannak (bár biztos kihagytam még dolgokat) akkor működik, ha nincs meg nem működik. Ez nem okosság. Ez tény. (10 év után nekem ez jut eszembe, 10 év múlva újra írok. :)
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
Az ember a gazdaság szféráihoz közel, sőt, talán mondhatom úgy is: abban dolgozik. Ez a szerző, vagyis én. Az ember azt gondolja, így a 40 táján, hogy már látott sok mindent, de mégis, a politika és a "nép" kapcsolata nem olyan mint a tenger, vagyis hogy tudjuk mi az, de a…..
WeryWickedWitch 2011.08.19 14:38:30
@vargafe: Nem lassan gyorsan. Mondhatni zuhanó repülésben.
"Sziasztok!Küldök pár képet nektek Jencóról, a bociszemű patkányról! Jencó rendeltetésszerűen használja kis házikóját: az ajtón át közlekedik, és imád kikukucskálni az ablakon, ha új látogató érkeztéről értesül.Üdv: Panyi…..
WeryWickedWitch 2011.01.21 11:24:09
Imádnivaló kicsi patkány!

@f@szh@rcos: @piros pipacs: @Atomot az indexre!: @beersodi: @beavereater:
Ennyi primitív és tudatlan embert látni egy rakáson sajnos nem is olyan ritka jelenség manapság. Művelődjetek oktondiak! A kutyák (bár én imádom őket) jóval koszosabb állatok és több betegséget terjesztenek. (pl. www.sulinet.hu/tart/cikk/Sbi/0/18496/1)Bennetek meg amúgy is csak a baktériumok képviselik a kultúrát.
WeryWickedWitch 2011.01.21 13:31:49
@piros pipacs:
Közönséges pipacs
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
"Szántók szélén, tarlókon, parlagokon közönséges gyom... Utak szélén, parlagokon, gyomtársulásokban nő..."
Olvassál, tanuljál te kétszikű!
Kár, hogy András nem küldött több (és élesebb) képet erről a csodaétlapról, mert ahol egy ilyen fordítás van, ott van több is:Itt egy kép a James-versenyre, egy étteremben fotóztam Aggteleken, a szöveg pedig (remélem azért olvasható): Bundás kenyér = ovum upholstered vice-aj…..
WeryWickedWitch 2010.11.05 09:38:33
@sTormy: Hát nem. Legalábbis nem a Google fordítója, ami helyesen kiadja a "French Toast" kifejezést, ami a legközelebb áll hozzá (mármint a bundáshoz).
Ez az igazi rock and roll, magyar biztonsági őr módra. A hét legviccesebb sztorijában Lacza azt kiáltotta, hogy Rock and roll baby, rock and roll., erre körbevették a Sportaréna biztonsági pitbulljai. Ha agyonverik, olyan híres lehetne, mint James Dean. update 1.: Máris itt a durva…..
WeryWickedWitch 2010.11.04 16:00:49
@Kicknick: Tomasz és Bundi biztos úgy képzelik, hogy az 50as 60as években csak vigyázban áltak az emberek. Nyilván Beatles and Elvis felvételeket sem láttak soha. Vagy azok már a heavy metál kategóriába tartoznak? :DDD
  „Jajj gyerekem, hát hagyjál mán engem ezekkel a léha dolgokkal, annyi értelme sincs, mint a fába faragott pinának” – mondta nemrégiben idős, tapasztalt, 80 év fölött is szkanderbajnok, mindennapjait vadakat terelő juhászként élő ismerősünk, akinek…..
WeryWickedWitch 2010.08.18 11:04:20
@reKorrekt: "Ezt most ér azért megosztani? :)"

Nem. A 2. pont melyik részét nem érted? :D ANGOLUL. Ez a cikk ciki magyarul van, ezért FBén tabu.
A srác kisebb rekordot állított fel, ugyanis ideiglenesen megszelídített egy fehérmájú kancát. Eleinte a csaj barátnőjére hajtott, ám a szóban forgó Zsófinak annyira piszkálta a büszkeségét, hogy ő maga csapott le a srácra. A rodeó meglehetősen rövid volt, de legalább…..
WeryWickedWitch 2010.07.29 08:32:36
Érdekes kérdést vet fel következő Levélírónk, aki hosszú előjáték után végre összejön a főnökével. Igen ám, de az úriembernek elvei vannak és azt javasolja, tartsák fenn a munkahelyen a látszatot, hogy nincs köztük semmi. Mindketten rettegnek attól, hogy a többiek a…..
„Miért van az, hogy némely pár szenvedélyesen ölelkezik a buszmegállóba, könnyekig szerelmet vallanak egymásnak, aztán egy 1 hónap múlva pattintja egyik a másikat?” – kérdi kétségbeesetten Levélírónk, aki személyes példával is alátámasztja elméletét. Úgy…..
WeryWickedWitch 2010.06.23 11:06:25
@Father Justice: Hű vagy a nickedhez.
WeryWickedWitch 2010.06.23 12:07:11
@Luella Menendez: :D Ráadásul úgy érzem nem értik mi a különbség a görcsös kapaszkodás és az odaadó törődés között.

@Ernoke: Aha. Látom a szüleidtől tanultál. Ami csak azért érdekes, mert a saját szüleim helyzete kísértetiesen hasonlít az általad leírtakhoz és én egész más következtetéseket vontam le belőle. (Persze az gondolom közös bennünk, hogy mi nem így akarjuk végezni.)
WeryWickedWitch 2010.06.23 15:19:13
@Father Justice: Jaja, azt én is láttam. De ettől még nem szeretem a brazilokat, túl felkapottak, és a műsorvezető is folyamatosan nyalta a seggüket, pedig most egyáltalán nem olyan jók. Hajrá Uruguay!

De egyébként is igazad van. :-)
Édes bosszú Escort-bukta 2010.06.14 09:28:00
A barátommal – nevezzük Andrásnak – 21 évig voltunk együtt. Nem voltunk házasok, mert így jó volt mindkettőnknek. Ő 62 éves, de nagyon fiatalos, én 45. Februárban támadt egy rossz érzésem, és belenéztem a telefonjába. Volt benne kb. 40 mobilhívás, mind nagyjából 1…..
WeryWickedWitch 2010.06.14 11:05:07
„A stírölés szerintem a flörtölés előszobája” - senki sem szereti, ha a párja másokat is megbámul az utcán. Igen, ez egy ősi reflex a férfiaknál, és ennél bosszantóbb talán csak az, amikor a pasi hagyja, hogy a csaj fizesse ki a számlát egy kávézóban. Rövid, de…..
WeryWickedWitch 2010.06.08 07:38:59
2
"Vágási Feri pályamódosítása óta már a nyomdaipari tördelőszerkesztő szakma sem egyenes úton halad. Izgatottan várom a termékcsoport dinye, kőrte és bánan ízű képviselőit" - írta Konok a Homárnak. Hogy mi heccelte föl enyire? Hát a fenti nyomdahiba.  ..
Most aztán hamar megláthatták a naiv Fidesz-szavazók, hogy néz ki az a híres rendcsinálás. Már az rendkívül fura volt, hogy Orbán miért ragaszkodik az enyhén szólva is kétes múltú és jellemű Pintér Sándorhoz, aki már első belügyminisztersége alkalmával is kétes…..
WeryWickedWitch 2010.05.13 12:46:44
@borsikm: De igaza lesz. Fájhat az igazság, de azért valjuk be hősiesen, hogy aligha meglepő. Újrahasznosítani a papírt, műanyagot, üveget, különböző fémeket lehet. A politikusokat nem kéne. Azok még komposztálásra is alkalmatlanok. Szemétégetőbe velük.
A szokást megtörve, ezúttal egy szolgálati közleményt olvashattok, egyik Olvasónk tollából. Szándékához csak sok sikert tudunk kívánni (egyszeri alkalom, rendszert nem szeretnénk belőle csinálni). Szerintetek mi a helyes lépés egy ilyen összetett szituációban? A srác…..
WeryWickedWitch 2010.04.26 13:52:03
@Stupidella: Az lehet, de hogy álszent vagy azt ezzel be is bizonyítottad. :)
WeryWickedWitch 2010.04.26 14:54:05
@Stupidella: Az összegyűjtött XP pontok alapján én most szintet lépek.

@Hofiiiii: Szerintem egész bizonyos hogy a lány lemondott. :)
WeryWickedWitch 2010.04.26 15:11:02
@Stupidella: Nekem csak 42. De legalább most már tudom a választ a "Végső Kérdésre" - Life, the Universe and Everything.

@Madpapa: Nem kő', Bunkó. :)
Ilyen gyatra választási kampány még soha nem volt a gengszterváltás óta. Az MSZP eleve feladta, már hazudni se nagyon próbál; az MDF-ről elsősorban a sorozatos botrányok jelennek meg, az LMP nem más, mint egy kis zöldszagú neo-SZDSZ (egyelőre az SZDSZ megszokott intoleráns…..
WeryWickedWitch 2010.04.15 11:03:52
@arvisura: Mondja ezt az Iwiwes LMP csoport tagja... Qué?
WeryWickedWitch 2010.04.15 22:45:41
@arvisura: Hja, ha azóta kiléptél. Mert aligha olvashattam a Létai húsüzemet LMPnek, akkor meg mit? Na mind1. Kötözködni pedig jogom van (ha úgy veszed), kérdéseket feltenni és megkérdőjelezni pedig még inkább. Amúgy meg nem én kezdem a személyeskedést és nem is én fogom folytatni.
WeryWickedWitch 2010.04.17 21:49:05
@arvisura: Csak akkor nem értem, hogyan került a csoportok közé. Na mindegy. Nem lett volna egyszerűbb ezzel kezdeni? Egyébként jó cikk, de szerintem annyi embert nem tévesztenek meg. Valószínűleg aki rájuk szavazott az tudta hogy mit csinál. Egy pár naív bölcsész gyerek ide vagy oda aligha számított.
Ahová csak nyúl a lány, nős pasik mindenütt. Válófélben, szakítófélben, különélve, gyerekkel. Vagy mindezt titkolva, terhes feleséget csalva, csak szimplán félredugva.Nem ez az első posztom , de a legutóbbi óta eltelt másfél év. Azóta megesett velem néhány tanulságos…..
„Ezután kiderült, hogy a déli parton minden jó nő megvolt neki..." – meséli következő posztunk szerzője, akinek nincs szerencséje a férfiakkal. A hibát magában keresi, ugyanis megfigyelte, hogy amióta elégedett magával és jól érzi magát a bőrében, az erősebb…..
WeryWickedWitch 2010.03.26 08:39:53
@S0und: A szakítós blogon.
Izraeli repülők Magyarország felett, teljes a pánik. Maga az alaphír sem érdektelen, de még érdekesebb a fogadtatása, a jónép reakciói. Félelmetes, tényleg. Olyan összeesküvés-elméletek szövődnek itt, hogy kész, tökéletesen szemléltetve van a népünk kreatív…..
A szocialisták - hm - miniszterelnökjelöltje (azért a hm, mert a hivatalos jelöltség nem fejezi ki azt, hogy valójában az áhított pozíció elfoglalására nagyjából annyi az esélye, mint hógolyónak a pokolban) még kihasználta a parlamenti többség kétélű fegyverét, és…..
WeryWickedWitch 2010.03.15 16:39:19
@Molnargoreny: Azért kíváncsi lennék, hogy mi alapján döntötted el, hogy a helyi jobbikos "sudribunkó". Csak érdekelnének a részletek amelyek ehhez az ítélethez vezettek. Mert lehet, hogy igazad van, de az is lehet, hogy túl magas a mércéd.
WeryWickedWitch 2010.03.16 12:50:12
@start4: Igen, csak tudod ez nekem kevés. Talán ebben olyan vagyok mint MG - attól, hogy valaki lebunkózza a másikat én ezt még nem vagyok köteles készpénznek venni. Konkrét példát szeretek hallani/olvasni, hogy magam is eldönthessem. Ne essél abba a hibába, hogy elfogadod más véleményét csak azért, mert eddig mindenben/sok mindenben egyetértettél vele. Hiszen MG is mindig azt hangoztatja, hogy az ember tanuljon meg önállóan gondolkodni. Én csak ezt próbálom tenni.
WeryWickedWitch 2010.03.17 11:00:47
@Molnargoreny: Akkor már érthető az ellenszenv. Tartottam tőle, hogy ők sem különbek. Lehet azért remélni, hogy nem mindegyik képviselőjelölt ilyen?
Egyébként biztos neki is csak a nyelvvizsgája hiányzik... bár az elmondásod alapján először magyarból kellene.:D
Nos itt is egy aranyos történet ami megtörtént, szemtanúja voltam, s mit ne mondjak igen elképedtem…A helyszín Budapest Határ-út, egy buszmegálló.. vártam a buszomat, hogy beérkezzen. Eközben a szomszédos megállóba beállt egy másik járat. Rengetegen voltak, éppen csak be…..
WeryWickedWitch 2010.02.17 12:09:40
@Bésanyi: Fura egy feleséged lehet. Én nagyon büszke lettem volna a helyében!
Már párszor kifejtettem, hogy Orbán Viktor semmivel sem több, mint a kisebbik rossz - és azt is, hogy mennyire nem demokrata és européer stílus az, hogy egy félsikeres kormányzás, majd két nyerésre álló választás elbukása után fel sem merül a vezetőcsere, sőt, félájult…..
WeryWickedWitch 2010.02.03 15:45:37
@tothh: Hehe. Jó nekem a jobbik. Látok benne fantáziát, bár attól tartok, hogy ezt is csaka pofára esés fogja követni, de ha meg sem próbáljuk... LMPének a neve poén a többi része pedig nevetséges.
@anti_troll: Igaz. A múltkor is mondtam hogy az egyik kutyaszar, a másik tehénlepény. A fost kavarni meg nem érdemes. Ami a tetejére kavarodik fos, ami az alján marad úgyszintén.
WeryWickedWitch 2010.02.03 19:51:37
@TaTa86.: Hát ez nagyon vicces. Én folyamatosan reménykedem, hogy talán most és talán ez a párt (voltam már más pártokkal is így). Te meg kijelented, hogy ez is tuti pofáraesés. És ezek után még én vagyok a kishitű? Ha nem vagy politikus akkor pályát tévesztettél.
WeryWickedWitch 2010.02.04 12:36:25
Elnézést, hogy nem pont témába vágó, de érdekelnének a reakciók, főleg, mivel Molnárgörény is orvos:

<b>Mesterházy Attila félti családját a jobboldali orvosoktól</b>
Magyar Nemzet, 2010.02.04 (MNO - BL)
Felháborodtak az orvosok a szocialista miniszterelnök-jelölt kijelentésén. Mesterházy Attila vasárnap nyugdíjasok előtt tartott beszédében azt mondta: nem akar olyan országban élni, ahol attól kell tartania, hogy édesapja baloldali kötődése miatt nem kapja meg a megfelelő ellátást.

Jobboldali orvosoktól és tanároktól félti a családját a szocialista kormányfőjelölt. Mesterházy Attila vasárnap a párt által szervezett Nyugdíjas szolidaritás című rendezvényen azt mesélte: orvos édesapját kollégái figyelmeztették, hátránya származhat abból, ha jobboldali beállítottságú orvosok látják el. A kormányfőjelölt iskolába készülő gyermekét is a diszkriminációtól félti. „Nem akarok olyan országban élni, ahol az alapján kell iskolát választanom a gyerekemnek, hogy ott milyen a hovatartozása, a pártállása az iskolaigazgatónak” – jelentette ki Mesterházy. „Nem olyan helyre akarom vinni az apámat orvoshoz, ahol attól kell félnem, hogy ha egy jobboldali orvoshoz kerül, akkor nem kapja meg ugyanazt az ellátást” – közölte.

A miniszterelnök-jelölt kijelentése az Egészségügyi Minisztérium szakállamtitkárát is meglepte. Medgyaszai Melinda, úgy fogalmazott: annak, hogy valaki közéleti szereplésben milyen oldalt választ, vagy az, hogy vasárnap vagy szombaton vagy pénteken ki milyen templomba jár, semmi köze nincs ahhoz, amikor egy beteg hozzá fordul, hogy őt ellássa.

A Magyar Orvosi Kamara elnökét felháborították Mesterházy mondatai. Éger István politikailag elfogulatlannak tartja a magyar orvostársadalmat. Azt mondta: nincs jobboldali és baloldali sérvműtét és tüdőgyulladás. Nem is lehet tudni egyetlen kollégáról sem, hogy egyébként milyen politikai meggyőződése van. „Úgy hiszem, hogy ez teljes mértékben lényegtelen abból a szempontból, hogy a hozzá kerülő beteget hogyan gyógyítja. Jelzem, arról sem kell tudnia, hogy a hozzá kerülő betegnek milyen politikai meggyőződése van” – fejtette ki Éger.

A Magyarországi Református Egyház által fenntartott Bethesda Gyermekkórház igazgatója szerint nem a betegeket, hanem az egyházi működtetésű intézményeket éri megkülönböztetés. Velkey György elmondta: „Nagyon szomorúnak találjuk, hogy az egyházakhoz köthető kórházakat súlyosan diszkriminálták és diszkriminálják, jóval kevesebb pénzt juttatva nekik”. A gyermekkórház igazgatója úgy számol: a támogatások csökkentése miatt a következő két hónapban 98 ezer forinttal kevesebb pénzt visznek haza az egyházi fenntartású kórházak munkatársai, mint az állami intézményekben dolgozók.