Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arkhin

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képviselő Funky A munka öröme 2010.03.24 14:31:00
Mi látható a fenti képen? Elég kevés. Egy férfi gyanús kabátban valami oszlopot izélget. Menjünk csak egy kicsit közelebb! Itt már jobban látszanak a részletek. A férfi bizony Szabó Zoltán kampányanyagit ragaszgatja, ráadásul olyan helyre, ahova tilos lenne. Na de ki ez a bátor…..
2. sz. OEVK (Szeged, Mórahalom, Ásotthalom, Domaszék, Öttömös, Pusztamérges, Röszke, Ruzsa, Zákányszék) Miskolcon születtem 1955-ben, Szegeden végeztem el a biológus szakot 1978-ban.Végzésem után növényélettani jellegű kutatások mellett növényrendszertant tanítottam. Nagy…..
arkhin 2010.02.10 20:41:16
  Egy ideje már elérhető a neten az immár (2000 és 2004 után) harmadszor publikált ifjúságkutatási gyorsjelentés, melyből sok érdekeset megtudhatunk hazánk ifjainak gondolkodásáról, mindennapi életéről és úgy általában a világhoz való hozzáállásáról. A több mint…..
 A Financial Times című periférikus szennylap november 17-i száma érdekes összeállítást közölt, amelyben teljesítménye alapján értékelte 19 EU-tagállam pénzügyminiszterét. Az eredményen mi is meglepődtünk: a különböző szempontok súlyozott összevetésével készült…..
 A ferencvárosi, időközi országgyűlési egyéni képviselő-választáson az SZDSZ szakított a párttól az elmúlt 18 évben megszokott kék színnel. John Emese, a szabad demokraták képviselő képviselő-jelöltje (mint az a fidesz.hu cikkéből kiderül) Fidesz-narancssárga…..
 Kerelőszentpál, Marosugra, Ecsellő, Nagybabóca, Bősárkány. Települések a Kárpát-medencében. Miről híresek? Különösebben semmiről. Egyszerűen csak jól esik kiejteni a nevüket. Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy átutazott egy-egy falun vagy városon, amelynek a…..
Mandiner blog Reakció > reakcio.hu 2008.05.08 12:01:00
 Mint azt papírblogunk olvasói tapasztalhatták, április óta nem jelent meg újabb száma a print Reakciónak. Nyomtatott kiadásunk tavaly június óta (előbb UFiként, majd Reakcióként) nagyjából változatlanul, minimális növekedést mutatva havonta három-négyezer példányban…..
 A Magyar Nemzet ma előállt a tegnapelőtt megszellőztetett politikai motivációjú magánnyomozói akció megbízójával: a lap bizonyítékai szerint Keller László, a Pénzügyminisztérium jelenlegi államtitkára állt az Orbán Viktor, Kalmár István és Simicska Lajos ellen…..