Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Freud Vajk (törölt)

18 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tüntetés a humánusabb bankszektorért!1. A Bankszövetség képviselője álljon a nyilvánosság elé és mondjon köszönetet a magyar társadalomnak mindazon áldozatokért, amelyet mi adófizetők a bankokért meghozunk. Legalább 1000 milliárd forintunkba kerül a néhány pénzintézet…..
Freud Vajk (törölt) 2008.11.18 12:31:15
Gyerekek, hogy el vagytok ti tévedve, te jó ég...

Annak mit magyarázzak, akinek az "irónia" szót úgy kell kikeresni a szótárból?

1. Aki Mo.-on szegény, az jó eséllyel cigány és fordítva.
2. Aki szegény az nagyrészt iskolázatlan és fordítva. Nem tudja értelmezni a reklámokat és nem fogja elolvasni az apróbetűt.
3. AKi szegény, sikolázatléan, sosem kap munkát, ergo vagy lop, vagy uzsorahitelt vesz fel.
4. Ezek a dolgok - milyen meglepő és szomorú, tojás - összefüggenek.
5. ezek az emberek a tévében látják ám az egész nap ráömlő "vegyélvegyélvegyél"-reklámokat. ezek az emebrek nem fogják fel, mit is látnak, hat rájuk. egyik se médiaszociológus.
6. Illetve látják azt is, hogy a magatokfajta fehér, középosztálybeli úrigyerekek bementek a City centerbe az mp3-lejátszóval a fületekben és rendkívül jól szórakoztok a biztonsági őrök ábrázatán. Lásd negyedik köztársaságot!-akció. (A koldust be sem engedik - meg se próbálja már. Pedig ugyanolyan magyar állampolgár. De Mo.-on nincs megkülönböztetés vagyoni helyzet alapján.)
6. Felveszik a hitelt, hogy az ő gyereküknek is legyen mp3-lejátszója és bemehessen a cicicenterbe.

Kezd derengeni, hogy miről beszélek?

Ide olyan emberek kommentelnek, akik az életben sosem voltak és sosem lesznek abban a helyzetben, hogy egy rúd párizsira nincs otthon pénz, üvölt egy gyerek (vagy több) és nekik el kell menni lopni, mert sehol se kapnak munkát. És akkor megbassza őket az áram a kerítésben.

Empátiás érzék - nulla.
Szociális érzék - nulla.

El se tudjátok képzelni a mélyszegénységet, a létbizonytalanságot, a kilátástalanságot.

Maradjatok meg szépen a bankvilág és internetes világ virtuális csillogásában, az mp3-lejátszóknál, meg a neolib hülyeségeknél.
Úristen! A kommunisták már az amerikai nemzet fővárosában vannak és aláássák a középosztálybeli fehér amerikai hős férfiak autós világrendjét! Összeesküvés ez a javából!     Ezt bizony büntetni kéne. Becsukni az összes kommunistát a börtönbe. Miért hagyják…..
Csak hogy lássátok, hogy működik az "újságírás" az Indexen (ez esetben konkrétan a Velveten), itt a Mészáros Dóra kontra Lelenc ügy a másik fél, Tenner Anna szemszögéből. Persze ebből nem lesz címlap. "Felhívott egy férfiú, hogy ő a Lurdyban tartandó Erotika…..
Kettős Mérce Bombaanyád 2008.10.22 00:22:00
  Ez a kedves kis képrejtvény egy magyar honlapon jelent meg.Ha személyes véleményemre vagytok kíváncsiak én nem a „niggernek” drukkolok, mert az gondolom alelnök választásával és populizmusával, ellentmond annak, amit képvisel de…De amelyik honlap itthon…..
 Mostanában sokat hallom, hogy fogyasztás, így a fogyasztók úgy, mintha a fogyasztás tehetne a magyar morálról, és nem a magyar morál a fogyasztási kultúránkról.Néha még azt is halom, hogy bizonyos szervezetek, csoportok, úgy definiálják magukat, mint fogyasztás ellenesek.…..
Azzal kapcsolatban nem voltak illúzióim, hogy a HVG stábja merre húz. Viszont eddig többé-kevésbé megtartották a tisztes távolságot az MSZP-től és a miniszterelnöktől. Mostani cikkükben viszont valami égbekiáltó förmedvényt hoztak össze, nem egyszer mosolyt fakasztva az arcomra…..
A miniszterelnök által összehívott tanácskozás "nem szolgálja a felelősségi viszonyok tisztázását, technikailag nem látom célravezetőnek, én ezen a tanácskozáson nem kívánok részt venni, az állam nem így működik" - fogalmazott az államfő annak kapcsán, hogy a…..
Ma (péntek) este a Lehet más a politika! bulit rendez a Gödör Klubban, de Önt nem hívtuk meg rá. Ez nem véletlen. Azt szeretnénk ugyanis, ha nem jönne el. Hasonlóképpen szeretnénk, ha a többi parlamenti párt elnöke se tisztelne meg minket a jelenlétével, de őket -…..
Freud Vajk (törölt) 2008.10.11 08:56:15
Kettős Mérce Civil illúzió 2008.10.09 18:12:00
Végre-valahára végigolvastam a Tarka Magyar topic utózöngéit szerte a blogszférán, levelet is váltottam szervezővel, sőt szervezőkkel a témában, előtte és utána is. Magával a rendezvény céljával az elejétől fogva nem értettem egyet. Pontosabban fogalmazva; nem…..
Update 1: A műsor vágatlan felvétele kábé egy óra múlva, vagyis fél hét táján felkerül ide a blogra. Update 2: Persze nem került föl, de este 8-9 táján, még polgári időpontban, remélhetőleg tényleg ki tudom tenni, műszaki csapataink, bocsánat, gárdáink harcban…..
Kettős Mérce Kik vagyunk? 2008.10.09 08:57:00
                                        Egy blogger a mindennapi élete során számos jelzővel…..
Egy vasúti szerencsétlenség és egy pénzügyi válság tanulságai: "Cigány terrorizmus: Vonatkatasztrófa Monorierdőnél Eddig 4 ember halálát okozta a cigány terrorizmus. Az NBH, az ÁVH, az NNI és a többi, izraeli irányítású közpénztolvaj szerv természetesen nem állít…..
Érdekesen alakult a ma esti, Parlamentre vetített lézershow története. A 30 főre bejelentett demonstrációt már a kezdés előtt kb. 20 rendőr biztosította, akik a szükséges kellékeket sem engedték kipakolni. Valószínű, hogy az eseményre nem készületlenül mentek, hanem előtte…..
Kedves Pajtások!Mint azt jól tudjátok, a jövő héten előbújunk, és szépen bemutatkozunk, ahogy illik. Gyorsan nézzük végig, mi minden fog történni az elkövetkező napokban!Hétfőn beköszönünk a parlamentbe: egy kis lézerjáték keretében adjuk át az üzenetünket a bentieknek -…..
Olvasom mindenhol, hogy az ámerikai kongresszus 700 milliárdos segélyt nyújtott a bankoknak, nehogy nagyobb legyen a csőd és gyűrűzzön tovább (egyik kedvenc kifejezésem, Hofi mondta, hogy ide semmi sem gyűrűzik befele, de az akkor még az első kőolaj-áremelkedések idején volt, a…..
Minden reggel hatkor kelek, mert az igaz magyarok nem lusták. Fittségemet (és szagomat) egy kis igazi magyar pálesszel, lilahagymával és zsíroskenyérrel kezdem. A zsidó barátnőmnek odavetek némi maceszgombócot, hadd rágódjon rajta. Akkor se gyalázhatja meg az igaz magyar…..
MTI: "Gyurcsány Ferenc állampolgárként aláírja a Tarka Magyar! néven szervezett demonstráció nyilatkozatát, és feleségével együtt részt vesz a szombati felvonuláson. A miniszterelnök erről kedden beszélt, az MTI érdeklődésére."Miniszterelnök Úr,Biztos elkerülte a…..
Multifunkciós bejegyzés: mély felháborodás levezetése, náci blogger és a kaki kapcsolata, némi összehasonlítgatás és gátlástalan toborzás. Szigorúan magánvélemény, debütálópost a kakiborogató kommandó nyomán. 1, Nekem személy szerint tele van a hócipőm vele, hogy…..
Még a teszetosza politikai elit is elment fesztiválozni, Balin, Pekingben vagy Malagán múlatják az időt hosszú combú kurváikkal (Deutsch Tamás nyilván azóta a ki tudja, hanyadik feleségével/barátnőjével, whatever), mindenki pörög a doppingon, meg, hogy hány aranyérmet szerzünk.…..
Kettős Mérce Egyenlôbb 2008.07.18 23:57:47
Kolonics Györgyhöz a mentô 17 perc alatt ért oda.Kolonics György meghalt.Kolonics György eddigi élete során legalább tíz alkalommal legalább öt percre megmutatta a sportág iránt érdeklôdôknek, hogy van egy hely, amit Magyarországnak neveznek, és ott is élnek emberek. Nem…..