Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webjúzer

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közösségi média aktivitás nagy részét a pozitív visszajelzések miatt csinálják az emberek. Sok esetben csak és kizárólag a bejegyzésre potenciálisan érkező lájkok magas száma miatt születnek meg a posztok. Persze a lájk- és követődömping nem pusztán könnyen jött és…..
Aludni lehet hason, háton, oldalt, kifliben, párnát szorongatva, kutyához bújva vagy macskával a fejünkön, de az biztos, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen fekhelyen műveljük ezt. Hát- és derékfájás, kialvatlanság a jussa annak, aki rossz matracra hajta álomra a fejét esténként, onnan meg csak egy…..
webjúzer 2018.02.03 21:02:17
@KaTe: IKEA MARKUS Forgószék. 5+ éve megvan, 90+ kilóval, a széknek semmi baja. Előtte kb. évente cseréltem a székeket és estem hanyatt a kitört lábak vagy háttámla miatt.
webjúzer 2018.02.05 21:47:50
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Igen. Amikor én vettem akkor még csak zöld meg kék színben volt kapható, de az utóbbi években már szürkében kapható.

Nekem eredeti zöld van:
static.turbosquid.com/Preview/2015/12/21__10_26_10/01.jpg8b5bf528-5a5e-4d18-a566-848fa1e7e74dOriginal.jpg

A kék ilyen volt:
https://i.ebayimg.com/00/s/NjAwWDQ1MA==/z/4a0AAOSw9NdXvypq/$_86.JPG
webjúzer 2018.03.02 21:07:07
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: reméljük olyan tartós lesz ez az újfajta is mint az én régi zöldem. :)
Sokan kárhoztatják a kormányt, amiért az előrejelzettel szemben kisebb volt az érdeklődés az új típusú adónemek iránt. Vajon tényleg az ő hibájuk? Miről tanúskodik, ha valaki a kedvező feltételek ellenére kimarad az új adózási nemből?A KATA és a KIVA kitalálása és…..
webjúzer 2013.01.14 17:16:36
@Agent Midnite Cooper: Amit írtál az csak másodállású egyéni vállalkozóra igaz. Főállású egyéni vállalkozónak az EVA esetén is fizetni kell a járulékot havonta, akkor is ha nem volt bevétele. Tehát főállású EV-nek mindenképpen megéri a KATA. Az más kérdés persze, hogy a szolgálati időbe nem számít teljes 8 órának, de nem is kell 20 évig Katázni (nem is fog ez sokáig létezni) csak addig amíg jobbra vagy rosszabbra fordul a világ.
webjúzer 2013.01.14 20:39:15
@Budapesti Szexipari Vállalat: nem jól fogalmaztam, TB szempontjából 8 órának számít. Csak a szolgálati időben lesz kevesebb annál.
Hamarosan elérkezik a tech-őrültek első várva várt dátuma 2013-ban, holnap megnyitja kapuit az idei Consumer Electronics Show (CES) Las Vegasban, ami természetesen számunkra is tartogat majd érdekességeket. Mai összeállításunkban áttekintjük, milyen újításokra lehet számítani…..
Ne ess pánikba! Ha gond van, olvasd figyelmesen végig az alábbi tudományt. Ha akkor sem világos, kommentálj, és segítünk. Segítség és gyakori kérdések, Foci-vb 2010 Mi kell, hogy lássam a vb-közvetítést? Egy átlagos PC vagy Mac, átlagosnak mondható szélessávú internettel, flash playerrel. Ez egy…..
Nyusziboogie Küldetésünk 2010.01.12 23:41:56
Meg kell találnunk! Villant át agyunkon amikor először olvastuk.lurva.blog.huMeg kell találnunk, hogy megértsük mi késztethette arra, hogy "majdnem" kurva legyen. Igazából rejtély, hogy mi lehet annyira fontos egy ember életében, hogy bizonyos mélységekbe lesüllyedjen -…..
webjúzer 2010.01.13 14:09:35
Az NBC vesszőfutásának egyetlen pozitívuma lehet az, hogy a nagyon hamar kultstátusz közelébe kerülő Chuck (amivel az RTL is megpróbálkozott, de itthon ez a fajta humor ezek szerint halálra van ítélve) a tavaszra tervezett rajtnál jóval hamarabb, akár már októberben a…..
Fura, hogy magának a blog gazdájának meglepetést okozott a dolog, én például már rég túltettem magam rajta (hazudsz! akkor miért írtad ezt a posztot?). Ugye, néha belefutunk olyan cégekbe, akik nagy ívben tojnak a fogyasztókra, legtöbbször csak a pénzünk kell nekik, néha még az…..
webjúzer 2009.09.14 16:14:11
A megelőző írásokban többször utaltam egy titokzatos közgazdasági szabályra, amely szerint tökéletes versenypiacon a sorozatban gyártott termékek ára hosszú időtávon egyre jobban megközelíti a határköltséget, vagyis az egyetlen példány legyártásához szükséges…..
Minden ín, izom és ér látszódik Madonna csontos, vékony és túlgyúrt karján. Mintha kivonták volna belőle a zsírt, a húst és a vizet és megmaradt volna egy Bodies kiállításba illő figura.Csak szerintem kellene abbahagynia a drámai mértékű önsanyargatást vagy szerintetek…..
webjúzer 2009.07.28 18:57:26
A szakítósblog fénykorát idéző csodás történet!  A kép innen Hello minden Szakítós! Igazat megvallva, nem vagyok rendszeres olvasótok, de néha kifejezetten jó elmerülni a színes sztorik kavalkádjában.Sok történet van a hátam mögött, mégis úgy…..
Ajánlanám olvasásra Chris Anderson (a híres long tail írója) legújabb, Free című könyvét, ha éppen nem lenne irónikus módon éppen elérhetetlen Magyarországról. Elég szép kis fricska ez a könyv elolvasása után, melyben központi üzenet, hogy a digitális tartalmak védelmének…..
w Póktalanság 2009.05.08 04:00:00
Tavaly szeptemberben Liverpool utcáin egy harminchét tonnás mechanikus pók sétált végig. A lépegetőt egy francia művészcsoport, a La Machine készítette és irányította. A pók drámai jeleneteket adott elő tűzijáték és vízijáték mellett, a város apraja és nagyja, és persze…..
A gyártó termékleírásának lelkesítő szövege szerint mindegy, hogy mekkora fürdőszobával rendelkezik az ember, ez a design mindenképp jól mutat. Nálam például lefolyót sem kellene a padlóburkolatba integrálni, elég lenne felhajtanom a wc-tetőt és már nyithatom is a csapot.…..
A Reakció blogon találtuk a Hitler-átíró internetes szubkultúra legújabb alkotását, Gyurcsány Ferenc végnapjaira aktualizálva. A négyperces klipecske a végére talán egy kicsit leül, ám így is fergeteges alkotással van dolgunk, olyan megfizethetetlen pillanatokkal, mint a…..
webjúzer 2009.03.30 14:14:21
Egyre több helyen bukkannak fel az APEH ellenőrei: a héten a cipzárjavító boltoson kívül egy vízimentőt, egy vakot az utcán átsegítő férfit, és egy hajléktalant is egymillió forintra bírságoltak. Csütörtöki sajtótájékoztatóján az…..
Appleblog Hülye Time Machine 2009.03.16 12:40:00
Oké, most tényleg dühös vagyok. Írtam ugye arról, hogy megérkezett a külső merevlemezem és backupolni fogok. Hogy új korszak kezdődik az életemben. Vasárnap délután összekötöttem a WD-t a Mackel, a Time Machine egyből fel is ugrott és megkérdezte, nem akarok-e véletlenül…..
webjúzer 2009.03.16 15:28:53
Szó se róla, érintetlenül is gyönyörű, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány asztali számítógépet tudnék eltűrni a nappalimban, és abból hármat az Apple gyárt: a Mac Pro szép, a mini csodás, de az iMac utolérhetetlen. Az iFixit azonban fogta a gépet és darabokra…..
webjúzer 2009.03.10 17:22:49
@iMan91:
Naívan azt gondoltam a natúr HDD olcsóbb mint egy küldős egység. A külső egységgel további probléma, hogy az is pluszban zúg és két HDD kétszer annyi áramot is iszik. Nem éppen zöld megoldás. :)
Ezek a poháralátétek nagyon jó ajándék minden iPhone-tulajdonosnak, vagy leendő tulajdonosoknak. Egy brazil dizájnercsapat munkája. Meg is vásárolható, 60 dollárért.Via Notcot..
Virtuális társkeresés Kísérlet 2009.02.13 08:00:00
Megkeresett engem egy srác, aki már jó ideje próbálkozik a csajozással fent a kibertérben. Saját elmondása szerint nem megy neki, s nem tud rájönni miért. A kedves olvasók segítségét kéri abban, hogy mit is változtasson magán, a szövegén, az első levelén? Mitől lenne…..
Poliamori Bemutatkozás 2009.01.29 23:20:00
Előre szeretném bocsájtani, hogy meglehetősen furcsa blogot, illetve bejegyzést fognak olvasni az érdeklődők. Véresen komolyat, noha biztosan lesznek, akik kétségbe vonják majd a szerzőpár épelméjűségét, netán szavahihetőségét, de állunk elébe.Bemutatkoznánk tehát, a…..
webjúzer 2009.01.31 16:03:35
@poliamori:

"Igen, az áldozatos dolgot én is felvetettem Adélnak, de lerázta magáról :-)"

Hát akkor SZVSZ igen bonyolult módját választotta annak, hogy kiszálljon a kapcsolatból.

Persze másik lehetőség, hogy Adél egy rendkívüli Nő, az eddigi életem során szerzett tapasztalatokon messze túlmutat.

Az első mondathoz: ezt megítélni a távolból természetesen nem tudom, és nem is dolgom, de így teljesen kívülállóként ez a reakció számomra ezt jelenti. :)
webjúzer 2009.01.31 22:36:27
@poliamori:

"És itt is alapvető fontosságú Martina személyisége: milyen fontos neki a pénz és mit tud alárendelni az anyagiaknak..."

Huh. Itt most nőről beszélünk? :-D Tudom, pasi vagyok, bocs, de ez túl magas labda volt, hogy kihagyjam. :)

Adél a feleség: még a gyermek anyakönyvezése is rejtély számomra és ezáltal a jogi státusza.

"Az a fantasztikus tolerancia, amivel ehhez a meglehetősen bizarr ötlethez közelítetek. Az emberség és a jóindulat. Ti is a külvilág vagytok, azzal a különbséggel, hogy nem is ismertek bennünket. Az ismerősöktől is el lehet várni ennyit, nem? :))"

Öööö, Én a magam részéről, kíváncsi természetű vagyok, sőt. Másképpen fogalmazva: A Ti életetek. :) Ha valaki azt mondja nekem, hogy ő arra gondolt, hogy vízen fog kerékpározni, hát én nem fogom lebeszélni róla, ellenben szívesen megnézem, ha van idő hozok hozzá popcornt is, ha mindez az én életemet nem érinti. Irigykedni meg sosem szoktam én meg vagyok elégedve magammal. :) Persze ha a gyermekem akarna vízen biciklizni, akkor viszont már lehet, hogy nem a popcorn lenne az első gondolatom. :)
A másságom egyik forrása - mint írtam - családi eredetű. Ahogy szép, lassan nyílt ki a világ, és sorra ismertem meg az embereket, és a hátterüket, mindig meglepett az egyébként emberileg rendben levő barátaim viszonyai a szüleikkel.Nem elítélően nyilatkozom most róluk, mert…..
EUpályázat Ügyfélkapu 2.0 2009.01.28 16:05:00
Uniós forrásból jön decemberben az Ügyfélkapu 22009 decemberétől vége a rendszerhibáknak és gyakori lefagyásoknak, hiszen egy csaknem ötmilliárd forintos, 100 százalékban uniós forrásból finanszírozott fejlesztésnek köszönhetően megkezdi működését az „Ügyfélkapu…..
webjúzer 2009.01.28 19:47:08
A kínai számítógép-gyártó, a Lenovo 2005-ben megvette az IBM PC-részlegét, így azután nem is volt sok dolga, szépen feltornázta a bevételeit, meg a piaci részesedését, amivel immár negyedik helyre került a világ PC-piacán. A válság azonban betett nekik is, ironikus módon…..