Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrTade

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Gwent kártyajáték bétája már tart egy ideje, és elég sok frissítésen, ráncfelvarráson van túl. Még mikor csak híreztünk róla, hogy egyszer majd lesz ilyen, én már jelentkeztem is a bétára. Nagy Witcher-rajongóként, a könyvek és a játékok után ebbe is bele szerettem…..
mrTade 2017.04.12 15:59:07
@molnibalage: na igen, az eleje döcögős volt, de azóta rengeteget csiszoltak rajta.
Ez az írás egy kis megemlékezés, merengés, és a por lesöprése egy huszonéves, magára hagyott fóliánsról. Nem a múlton rágódás, nem kesergés, és legfőképpen nem vádirat. Számomra a M.A.G.U.S. egy öreg barát, a maga megrögzött hibáival. Közel 20 éve ismerem és szeretem ezt a világot, a játékot, a…..
mrTade 2017.04.07 16:22:18
@nem várt fordulat: Ahogy én látom, az, hogy mi mennyi idő, és hogy viselkednek a játékosok, illetve a nem játékos karakterek, az csak és kizárólag rajtatok múlik, akik játszatok. Nem védeni szeretném a mókust, de támadni sem. A világa jól kidolgozott, és sok embernek kedves. Egyszerűen csak az történt vele, ami a világon sok más dologgal is. Tönkre tette pár ember veszekedése. Ezzel viszont semmi gond. Aki szereti játssza, foglalkozik vele, aki meg nem, az meg keni rá a taknyot.

A mókus magyar, sokunkkal szerettette, ismertette meg a szerepjátékot. Ezért pedig örök hála neki.
Először is szeretnék kitérni arra, amit az internet mond az Andromédáról. A hivatalos fogadtatása egy erősen negatív felé hajló közepes lehúzás, mely botrányos esetek sorozatába csapott át. Persze ennek van érthető oka is, de valahol úgy érzem, sok újság csupán a hullámot…..
Mindig is tudtuk, hogy a Mass Effect világa túl  jó ahhoz, hogy a Bioware csak úgy elengedje, így alapvetően magától értetődő volt, hogy még ha nem is Shepard történetét - Isten nyugosztalja - folytatják, de valamilyen módon kapni fogunk egy új sztorit. Ez pedig így is lett. A Halálcsillag bemérte a…..
    Végre elstartolt a régóta várt Rising Sun játék Kickstarter projektje. A játék a japán mitológiába repít minket, ahol a Blood Rage és a Diplomacy stílusainak egyvelegében szállhatunk harcba választott frakciónk (Koi, Dragonfly, Bonsai, Lotus, Turtle) oldalán. A játék…..
Manapság ha valaki megemlíti a Ubisoft nevét, már nem az jut eszünkbe, hogy micsoda fergetegesen jó játékokat szállít a közösségnek. Sokkal inkább az, hogy “Nocsak, jön még egy értékelhetetlen Assassin’s Creed rész? Netán egy újabb bőrt rántanak le a játékmenetileg…..