Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyalifali085

28 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt évben még egy helyben álltam - értetlenül és tétlenül - , mert az érzelmi fájdalom azzal mérgezett, hogy nekem most biztosan semmi sem sikerül. Elcsépelt fogadalmak, látszólag új tollal íródott halvány elhatározások, mint egy pislákoló gyertya lángja, melynek szerény fényét az első fuvallat…..
Ezúttal is többet ésszel, mint erővel.  ..
Az ágyamon fészkelődve érdekes dologra leltem, gyorsan a kezembe vettem és tanácstalanul lestem. Első pillantásra fognak tűnt, de mivel mostanában sem a fogtündérrel, sem a vacogó cápával nem randevúztam, tudtam, hogy más magyarázat lesz a befutó. Tüzetesebben megtapogatva világosság vált, hogy ez…..
Nyalifali085 2017.05.30 16:31:48
@lopomanapod: Úgy legyen! Erről majd az év vége felé lesz érdemes nyilatkozni:)
Nyalifali085 2017.05.30 16:44:38
@kismakiii: Ej ej, vedd szemügyre még egyszer a részleteket:P
Nem az ormánya sérült, hanem a galád orvvadászok által is keresett agyara. De mivel én maximálisan állatbarát vagyok, még egy porcelán elefántnak sem ártanék :D

Másrészt nem eszel te annyi puszedlit (vagy inkább a puszedli mellett eszel másból nagyon keveset), hogy súlyproblémáid legyenek. De szuper dolog, hogy egy ormány (legyen az törött vagy ép) is ilyen pozitív energiákat mozgósít benned:D
A múlt ízes pillanatai gyakran kergetnek, a bájos és csacska lányok velem együtt nevetnek. Bárányfelhők árnyéka alatt összebújunk a parton, falánk ajkaimat csókra vágyakozóan tartom. Másnap reggel mosollyal az arcomon ébredek, a kedves suttogást követve a konyhába tévedek. A kiflicsücsök éppen a…..
Magas-Tátra. Csodaszép környezet, friss levegő, nyugalom és béke. Egy hely, amely különleges magasságokba repít, és megszabadít a szürke hétköznapok önkínzó gondolataitól. A kizárólag pozitív érzésekkel átitatott felvezetésemet a saját tapasztalataim táplálják. A hétvégi túra során szerzett…..
Nyalifali085 2017.05.23 22:56:16
@lopomanapod: Az biza, hát még élőben :)
Ismét játékra invitállak bennetek. A tovább gomb mögött ezúttal három képrejtvény lapul...
Nyalifali085 2017.05.13 19:31:07
Nyalifali085 2017.05.14 13:29:01
Különleges volt az az éjszaka, minden korábbinál jobban beszűrődött a külvilág zaja. Közben egy láthatatlan erő folyton csak azt suttogta nekem: ideje mennem, a fény felé vezető útra kelnem. Ez volt a születésem csodájának első mozzanata, míg a következő pillanatban már mindent ellepett a homályosan…..
Mert játszani jó! Csapjunk is bele a blogos lecsóba! Jó étvágyat!   1. Tessék nyalakodni!2. Második nekifutásra szükséges némi majomkodás, hogy összeálljon a kérdés. A ropogós megfejtések jöhetnek a komment szekcióba. Csak bátran! Nem titkolt vágyam, hogy bebizonyítsuk: nem csak a Földön…..
A következő bejegyzés még az előző évtized szórakoztató termése. Sajnos csak ez az egyetlen egy írás maradt meg a freeblog (évekkel ezelőtti) hirtelen halálát követően. Béke poraira!   Naszóval, szeretném leszögezni, hogy itt van ennek a blognak a gazdája, akit -neve ellenére sem- ismertem egészen…..
Nem figyelsz már rám! - suttogta csalódottan nekem, majd hirtelen arra ébredtem, hogy nem szorongatja kezem. Az ölelésének varázsa elveszett, mennyei csókja sem éget, miféle hálót sző körém ilyenkor a végzet? Engedd el végre! - harsogta a belső hang üzenete, miközben testemen végigsöpört a sebzett…..
  Nyalifali. Nyali-fali. Nyali-fali. Van akinek csak az egyik változatra csücsörödik a szája, de az eredeti kreatív menedzser ezt egy picit sem bánja. Google barátunk soha nem lesz ennyire szemérmes, még a legfurcsább keresőszavak felderítésében is aranyérmes. A nyalifali vezényszóra…..
(Valamikor réges régen, mikor a 30. lépcsőfokot is megléptem, a közösség tagjaival virtuális nomád életet éltem. Indokolatlanul sok a betűm mikor nem a testbeszédem diktál, nick nevemet ízlelgetve mindenki csak piszkál. Kaptam már úgy pofont, hogy nem az arcomon csattant, előfordul, hogy egy…..
Tikkasztó nyári nap volt. A közeli szökőkút csalogatóan spriccelt a magasba, gondolatban már el is kezdtem pucérra vetkőzni, hogy intim kapcsolatba kerüljek hűs vizével. A sétálóutca nyüzsgő forgatagában egyszer csak egy felém hullámzó hang törte meg víziómat, a vízköpő nyilvános megrontásáról. -…..
Virtuális karcolások Miért? 2017.03.02 12:45:01
Miért van az, hogy beszürkül egy álom, mikor én most is csak rád vágyom? Miért van az, hogy most más szemébe nevetsz, engem meg ily könnyen elfeledsz? Miért vagyok a szép emlékek foglya, mikor ez az érzés folyton csak a szívemet nyomja?  ..
Akkor még nem tudott ellenállni nekem, minden egyes nap önfeledten játszott velem. Apró kis titkait feltárva bizalmi körébe fogadott, női bájával és bolondos énjével nálam is sikert aratott. Fogtam hát szívemet, majd csokiba mártottam, az éj leple alatt ébren is álmodtam. Kis tappancsai nyomában…..
Béka helyett most kengukat hoztam neked, szerintem ők is haza mentek volna veled :) A fotó kedvéért még grimaszokat is vágtak (na jó az igazság az, hogy inkább jutalomfalatra vártak).    ..
Kicsit úgy érzem magam, mint Az 50 első randi című filmben az Adam Sandler által megszemélyesített Henry Roth, aki újra és újra nekirugaszkodik Lucy meghódításának. A nő amnéziája igen minimálisra korlátozza azt az időt, mely alatt a férfi tettei és szavai őszintén megérinthetik szívét, de pont…..
Mestersége címere: ollóval szakszerűen hadonászó hajszobrász. Ha neked is kell egy sorsfordító, egyénre szabott stílustól már messziről ordító, közösségi oldalakon lájkokkal is hódító, vagány frizkó, nincs több rizikó, csak Őt keresd! Kézügyessége mellett más dopping is akad, formás alakjától a…..
Fuss, ne nézz hátra, én most megpihenek. Szaladtam utánad míg vitt a lendület, melynek te voltál a végtelen erőforrása. Követtelek kíváncsi szemek előtt: szélben, napsütésben, sárban, parányi lábaid nyomán haladva, közben sok-sok lehetőséget megragadva, hogy feltárjam neked szívem hangját. Fuss, ne…..
Tanulj meg férfi módjára határozottan vezetni, és ne próbálj engem megvezetni! - csengett a fülemben az igen kemény felszólalás. Pedig mindvégig az anyósülésen mocorogtam, azzal bódítva magamat, hogy az én kezemben feszül a kormány. Valójában mindig a Nő irányít! Ha ő nem ad finom jelzéseket arra…..
Nevettem mikor nevettél, kéz a kézben mosolyországba vezettél. Óvodában játszott még gyermeki énem, mikor beléptél az ajtón, félénken szemedbe néztem. Ringatott az álom, hogy újra veled lehessek, szabad vagyok arra, hogy tisztán, önzetlenül szeressek. Idétlen időkig szeretnék ragyogni a fényben,…..
Virtuális karcolások Maki 2017.02.23 18:15:34
Ő nem a fákon ugrándozó fajta, mert a Nagyfőnök ott fent másképp akarta. Nevetve gyártották, kiskorában a fejére is esett, szerintem reggelire banán helyett már akkor is puszedlit evett. Dilis egy kis teremtény ő, de ezzel nem sértem meg, hisz tisztában van vele, nem hiába lett maki a beceneve.  ..