Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spéter46

0 bejegyzést írt és 1419 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bors, Lokál, Ripost - ha bulvárpápai álmokat szövögetnék, kiindulásnak lehet egy ilyen trióval alapoznám meg én is a birodalmamat, azaz az ingyenes, gigapéldányszámú Lokállal, amit Habony kezéből csavartak ki, és amiben az is elfér, ha egy lapszámban csak három cikk szerepel, a Riposttal, ami a…..
A Rádió1 reggeli műsorában Sebestyén Balázsék is megemlékeztek a túlóratörvény elleni tüntetéssorozatról, előkerültek a jogszerűtlennek tűnő rendőri intézkedések, a 48 órára szó nélkül bevitt tüntetők, a kutyás pali, akit az ebbel együtt zsuppoltak be -.és a kutyát kis híján sintértelepre…..
Spéter46 2018.12.17 16:32:03
@biancineri101: Egyetértek biancineri101 véleményével! Magam részéről Balázst egy utcagyerek intelligenciájával rendelkező senkinek tartom, aki saját viccein tud a legjobban szórakozni! Gyenge paraszt surmó!
Ahhoz képest, hogy tegnap még az volt a narratíva az összes termékükön, hogy jönnek Soros verőlegényei és megbasznak mindenkit, még a fákat is, ma csak a hirado.hu-n van egy mínuszos hír a több tízezres, egyébként békés tüntetésről és a pestisracok stábja ment ki forgatni, ezen túl a címlapokat…..
Miután a nyíregyházi MSZP jelenleg aktív politikusai több alkalommal is lebuktak, hogy pénzért és pozíciókért együttműködnek a helyi fideszesekkel, nem voltak alkalmasak arra, hogy akár egy percig is komolyan elhiggye róluk bárki is, hogy le akarják váltani a helyi fideszeseket. Nagy László helyi…..
Spéter46 2018.02.14 10:08:03
Amióta kiderült, hogy a Fidesszel együttműködő nyíregyházi MSZP a 71 éves, immár nyugdíjas Csabai Lászlónét indítja képviselőjelöltnek, s Nagy László helyi MSZP-s politikus ezzel is a Fidesz malmára hatja a vizet, sok baloldali érzelmű nyíregyházi adott elkeseredettségének hangot. Azt mondják,…..
Spéter46 2018.02.14 10:03:42
Kihirdették a közmédia dalválasztó műsorának első válogatójában résztvevő dalokat, melyek között Király Viktor Budapest Girl, és Vastag Tamás Ne hagyj reményt című száma is szerepel. A három válogató adás időpontja január 20., január 27. és február 3. Ezután tizennyolcan kerülnek a két elődöntőbe,…..
A kormány se istent, se embert nem ismer, és nincs az a pénz, amit el ne baszna költene, ha Soros Györgyről és az ő Tervének meghiúsításáról van szó. Kissé kezd az embernek olyan érzése lenni, mint Pelikán József gátőrnek, csak éppen ez most itt nem egy szatíra, hanem a rezsiszilárdos, országgyűlési…..
Spéter46 2017.12.28 10:41:39
@Zsuzsa Szecsenyi: Te vagy a nagyon hülye Zsuzsa!
Ördög Nórának nincs visszaút az RTL Kubhoz, jelentette ki Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója a Story4 TV Arckép című műsorában. Az adás hétfő este tíztől lesz majd látható, a drámai hangulatú beharangozó azonban már elérhető az interneten. Én tényleg…..
Spéter46 2017.11.18 07:02:09
@KapitányG: Nóra csak örülhet, hogy soha nem "mehet" vissza" az RTL-hez!
Spéter46 2017.11.18 07:04:24
@medve97: A jelenleg futó "XFaktor" miatt már Kolozsinak sem lenne helye az igazgatüó helyettesi székben!
Spéter46 2017.11.18 07:07:43
@panamcat: Kiss Ramónának, Szabó Zsófinak, meg Anikót még említeni is bűn!
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok és Gyárfás Tamás MÚSZ elnök közötti háború újabb csatájában az Audi látványosan az elnök mögé állt, legalábbis a sajtótájékoztatón külön roll up jelenítette meg a négykarikás autógyártó logóját. Nagy kérdés, hogy a cég tisztában volt-e vele, hogy egy nagyon…..
Spéter46 2017.10.21 05:36:38
@Jakab.gipsz: Jakab te tényleg "gipsz" vagy!
Abdullal, aki 20 éve él Magyarországon, Budapesten a Corvin mozinál találkoztam és ültünk be egy kávéra. Abdul Szíriából, Aleppo városából származik és remekül…..
Spéter46 2015.09.06 08:41:42
@venus11: Hát bizony szégyellheted is magad!
Spéter46 2015.09.06 09:30:40
@venus11: Te állítottad, hogy szégyelled magad, így nyilván tudod is, hogy miért!
Muszlim fejkendőbe öltözött diáklányok népesítették be a nagyvisnyói Boróka tábort augusztus közepén – számolt be meglepő élményéről egyik olvasónk. Mint leírta, a budapesti Radnóti Gimnázium nemzeti ünnepünk idejére 10 napos tematikus muszlim nyári tábort szervezett…..
„A világ energiapiacát átrajzoló palagáz-forradalom riasztó árnyoldalairól közölt átfogó elemzést a Greenfo.hu környezetvédelmi hírportál. Az írásból kiderül, hogy egyre sokasodnak a szilárdabb kőzetekben megbúvó óriási gázkészletek felszínre hozásával járó…..
Nem biztos, hogy pont nekem kellene a tegnapi X-Faktor adásról írni, mert egyrészt úgy érzem, hogy az elmúlt 100 epizód alatt mindent, de tényleg, MINDENT leírtam már az RTL tehetségkutatónak álcázott showműsoráról, ami le lehetett, vagy le akartam, másrészt pedig a…..
Ha egy olyan piacon dolgozik az ember, amin tulajdonképpen két szereplő van, ami oszt és szoroz, akkor egy dolgot tutira elkerül: mindkét félnél felrúgni a szaros bilit. Gáspár Győzőnek sikerült a ritka bravúr, és az RTL Klubot és a TV2-t is sikerült felidegesítenie, aminek…..
Nem gyengén bicskanyitogató a nemzet sportolói kiválasztásába alig burkoltan beleszóló politikai nyomás a parlamenti kétharmadot birtokló párt részéről. A hatalmon levő kormánypárt amikor csak lehet szembeköpi az országnak azt a részét, aki szerint talán van még egy határ,…..
  Előre elárulom, hogy én szerencsére sehogy, mert nem voltam vagy vagyok esztergomi. Csak volt oly' hangos a város és kicsi az ország, hogy nem lehetett bármely szegletében nem hallani a kiszűrődő veszekedést. És sajnálom őket. Nagy dilemma lehet esztergomi választónak…..
Ha valaki egy éve az mondja nekem, hogy a TV2 legjobb műsora egy olyan zenés show lesz, amiben ismert és a fiók mélyéről a hajánál fogva előrángatott énekesek ismert embernek maszkírozva énekelnek, kiröhögöm. Erre tessék: a Sztárban sztár hétről hétre egyre szórakoztatóbb,…..
Azonnali hatállyal kirúgta a TV2 Gáspár Győzőt (Győzike), mert megrángatta és szidalmazta az Édes Élet című műsor stábjának egyik női munkatársát. "Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2…..
 Kedves Naplóm! „Hol van a miniszterelnök?“ - azt kérdezi, miközben nyomnom kéne a gombot... Közöd, ha szabad visszakérdeznem? És hol volt Mesterházy Attila, ha megtudhatom? És a Feri, na az hol volt? Ez ám a tökös ellenzék, mondhatom, a Schiffer legalább kitiltatta magát,…..
Dicséretes dolog, hogy Magyarországon díjazzák azokat a fiatal, sikeres vállalkozókat, akik a maguk területén kiemelkedő teljesítményt érnek el, és ezáltal példát statuálhatnak eljövendő fiatal vállalkozók számára, hogy miszerint így kell ezt csinálni gyerekek. Azt már…..
Spéter46 2014.01.19 13:38:13
@jobbdemokrata: Mindent kitalálnak, csak hogy Orbánt lejárassák! Valóban nagyon savanyú lehet a szőlő!
Spéter46 2014.01.19 13:41:13
@Magyarország jobban teljesít: Már megbocsáss, de igencsak fiatalon nem akármilyen beszédet mondott Nagy Imre temetésén. Az ellenzéki kerekasztal tárgyalásokon sem volt még túl öreg. Ez bizony sikeres fiatalság! Mert ügye nem te voltál ebben a szerepben?!
A baloldalnak eddig is csak esélye volt, mától már az sincs. Egy, Mesterházy lesz a kormányfőjelölt. Kettő, összefogásra szólított fel a "demokrata értelmiség". Nincs ebben semmi ócska poénkodás, mindkét jelenség nagy precizitással utal arra, hogy a baloldalon semmi sem…..
VASÁRNAP És akkor lássuk, mi történik vasárnap!  20:29 Félóra eltelt a műsoridőből, és az égvilágon semmi nem történt. Volt egy közös Take That-dal, és Fábián Juli is énekelt egyet. Tóth Gabira most kivágott ruhát adtak, Alföldi Róbert 46 éves és egy…..
Spéter46 2013.11.24 07:44:55
Tíz hónapos ellenzéki pávatáncot követően, villámgyorsan és (az előzményeket figyelembe véve) némiképp váratlanul került pont az Együtt és az MSZP tárgyalássorozatára. A felek által kialkudott kompromisszum lényege, hogy külön listán ugyan, de koordináltan indulnak…..
Még nem tartunk az év felénél, de a természet már másodszor állítja rég nem látott méretű erőpróba elé az országot. Az mindenképp elmondható, hogy a civil szféra kiválóan vizsgázott/vizsgázik mind a két esetben, ami egészen elképesztően váratlan pozitív meglepetés…..
Spéter46 2013.06.11 12:50:51