Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schmidt Zoltán

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A félreértések elkerülése végett nem a diploma intézménye ellen akarok szólni. Bár szerintem nem a diploma a lényeg, hanem az ahhoz vezető úton szerzett tudás és tapasztalat. A diploma egy igazolás arról, hogy te tudsz valamit. A rendszerváltás előtt akinek volt diplomája, annak…..
Schmidt Zoltán 2021.04.04 20:31:37
@Reactor: jaj Reactor, te sem tudod mikor kell befogni a szádat ugye? :/
comment:com Megszűnik a Heti Hetes 2017.02.22 08:38:35
A hírt Para Kovács Imre, a műsor egyik állandó résztvevője közölte kedden este a Facebookon: "Mától hivatalos: végleg megszűnt a Heti Hetes" - írta. A döntés nem lehetett teljesen váratlan, hiszen már eleve kevesebbet rendelt belőle erre az évre az RTL Klub: januárban jelentették be, hogy 40…..
Schmidt Zoltán 2017.02.22 19:35:13
@NBarbieReloaded: nem a mondanivalód miatt utalt erre, hanem a stílusod miatt.

Sanszosan a többi oldalról is ezért lettél kitiltva, sőt technikailag az egész PC kultúra az olyan emberek miatt virágzik, mint te.

Így, ahogy itt is viselkedsz (meg ahogy nézem, máshol is), nem fogsz tudni változtatni a dolgokon, nem fogsz tudni párbeszédet kezdeményezni az égegyadta világon senkivel (se intelligens, se sötét emberekkel), se semmit úgy általában elérni.

Véleménynyilvánításnak pedig ez elég otromba, jól láthatóan direkt erőlteted ezt a stílust, holott lehetnél kifinomultabb is.

Így tehát egy troll vagy. Talán nem fizetett (önmagától is lehetnek ilyenek az emberek, elég szomorú de így van), de határozottan troll.

Az a baj, hogy tele van a blogszféra a magadfajtákkal. Az ilyenek miatt menekülnek rengeteget Tumblr-re, vagy ahogy jómagam, Redditre.