Regisztráció Blogot indítok
Adatok
702

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napokban számtalan embert hallgattam végig, és számtalan kommentet, cikket olvastam el a Nexus One vs. iPhone témában. Kiindulópontom az volt, hogy másfél év várakozás, hezitálás, latolgatás után végre döntésre fogok jutni, és megvásárolom az egyik telefont. Nem…..
Tudtad? Sci-fi, vagy valóság? 2009.12.05 09:13:00
Teljesen véletlenül találtam rá egy blogra, melyben egy Neuman Ádám (ádám83) nevű, 25 éves informatikus írja le cseppet sem mindennapi történetét. /A blog egyébként 2009.11.23.-án indult. / Az egész történet elég erőteljesen hajaz valami sci-fire. Ádám Erdélyben…..
Sajnos, nem paródia, hanem csak Abszurdisztán mocorog egy picikét ... Október 26-án átadták (részlegesen) a felújított Vámház körutat a Kálvin tér és a Fővám tér között. És óriási szarkavarás után sikerült kilobbizni, hogy legyen rajta bicikliút. A parkolósávok…..
István csapdába esett: az Acer netbookjához először nem volt alkatrész, aztán mégis de horribilis áron, ráadásul a prágai garanciális szerviz szerint az LCD még jól össze is van törve, tehát vagy fizet, vagy nem kapja vissza soha. István szerint viszont a futár vagy a zsanér…..
Egy német cég rájött, hogy a hegyi biciklit a hegyek lejtős oldalára is lehetne specifikálni. Felfele csak akadály, hogy egy normál géppel kell felküzdenie magát az embernek a csúcsra. Onnan pedig lehet gurulni, tehát nem kell lánc, nem kell pedál, csak két orbitális fék.…..
Subba Szuperpuma: Osváth úr 2009.11.06 12:46:00
Régi olvasóink talán még emlékeznek a traumára amit Osváth úr webes jelenléte okozott náluk. Ő egy százas mellbőséggel rendelkező férfi, aki munkát keres. A munka jellegében a modellkedéstől az erotikus filmben való szereplésig mindent lefed, persze gyakorlatilag páváskodni…..
702 2009.11.06 13:22:34
Gerzson a tegnapi CIB-es posztjaink után küldte el nekünk válogatott panaszait. Hibás PIN kódok, pénz nélküli pénzfelvétel és lefagyó netbank. Sőt, szerinte a kérés nélkül lecserélt bankkártyájával sem stimmel valami, mert mindenhol olyan furcsán méregetik. Első olvasásra…..
Nagymama a görögországi poszton felbuzdulva nekünk írta meg élete első nyilvános panaszkodását. Azt írja, hogy a budapesti Der Tour New York-ban ejtette arcra a klasszikus módszerrel: nem azt a szállást kapta, amit itthon a prospektus alapján várt és ígértek neki, tehát amiért…..
702 2009.10.07 08:29:42
@Layosh: @atpijkamo: szerintem el van ütve és 200 usd.
Sokadjára ír nekünk A megértés nagykövete és ha ő ír, akkor lehet rá számítani, hogy valakiről vagy nyál, vagy vér fog folyni, mert a szelíd, törékeny női test egy sakált takar, aki általában autót vezetve teszi helyre a többi közlekedőt. Ezúttal viszont ő volt a kisebb,…..
702 2009.10.06 19:45:05
@trollkotze: "a manóba". Becsszó. :)
702 2009.10.06 19:45:42
@trollkotze: "a manóba". Becsszó. :)
702 2009.10.06 20:00:10
@nanogyo: nem, eleve onnan indultunk, hogy a kerékpáros részéről is ocsmány dolog volt.
@Blogger Géza: és akkor a posztoló felmászik a korlátra és a Dunába ugrik? Vagy?
Egy erőszakszervezet szükségszerűen a fasizmus melegágya, de azért a súlyosan retardált, szellemileg visszamaradott, esetlen szolgálat közben értelemcsökkent rendőröket rendszeres időközönként szűrhetnék, bár lehet, már az alkalmassági tesztnél vannak a gondok. Gyöki hívta…..
Kökényszemű Katica kalandja a zaklatott pécsi vendéglátóssal igazán vérforraló. Katica másfél éve rendszeresen kávézik ugyanott, levele szerint ezelőtt csak egyszer panaszkodott, mert nem volt jó a teája. Most a kávé nem volt elég forró, neki pedig volt képe azt kérni, hogy…..
Hivatalosan nem lehet biciklizni a Margit hídon, a kerékpárosoknak le kell szállniuk, hogy a túlpartig tolják a járművüket. A Critical Mass szervezői azonban tudják, hogy mennyire életszerűtlen ez azon a járdán, amelyen a felújítás előtt is osztoztak a gyalogosok és a…..
702 2009.08.28 15:00:06
@mbenedek: szerintem azért, mert ha egy kerékpáros (teszem azt outis) kereke pl. (ne adj' ég) beakad a sínbe, beesik a busz alá stb., akkor a helyszínelés idejére a tömegközlekedést is le kell állítani.
Tudom, baleset bringa nélkül is előfordulhat, de szerintem igyekeznek a kockázati tényezőket leredukálni. Maga is láttam már sínen megborult bringást a Szabadságon, sőt, alólam is dobta már ki a bringát a nedves sín.
A szerkesztő elfogultságot jelent be. Merthogy imádja a PEUGEOT-t, már persze binyigliben. Az egyik legvidámabb típus. Csupa szín, csupa vagányság. Legutóbb a lemenő nap fáradt arany sugaraiban fürdőző lánykát és binyiglijét kaptuk lencsevégre az Andrássyn. Bár a tulipán…..
Az art cycling (magyarul művészi kerékpározás fantázianevű) sportág nem az egyetlen biciklire alapozott tevékenység, amelynek híre elhalt a nyugati országhatáron. Vannak ugyan magyar Európa-, sőt világbajnoki sikerek, de tízből 9,9 ember még sosem hallott a cirkuszi mutatványok,…..
702 2009.08.25 11:36:49
@4/7: lánckerék, gondolom, ha már meghajtásról beszélünk.
Dánielnek cégének 13 millió forintért sikerült vásárolnialízingelnie egy olyan BMW 520D-t, ami egy hónapon belül motorhibával örvendeztette meg. Igenám, de a Mondial Biztosító operátora rosszul pötyögte be az alvázszámot, ezért nem találták a rendszerben, azaz szerintük…..
Bálint egy igen sajnálatos anomáliával találkozott, a UPC ugyanis azután is rendszeresen küldözgetett rokonainak csekkeket, miután lemondta az előfizetését és kiköltözött Ausztráliába. Szegények nem tudták mi az, úgyhogy befizették. A UPC egyelőre nem reagált érdemben…..
Ha nem él valaki vissza a nvével, akkor maga Vőfély Sanyi írta meg nekünk, hogy van olyan ügy, amit még ő sem tud elintézni. Pedig egy látszatra sima tévébekötésről van csak szó, de ez sem jött össze egy fél év alatt. Lehet, hogy van valami a DIGI nehézségeiről szóló…..
A Margit híd felújításával nem számíthatnak sok jóra a budapesti biciklisek, az eddig véglegesnek hitt tervek mégse voltak véglegesek. A főváros és a civilek között hosszas egyeztetés folyt a híd felújításának tervezésekor, hogy hogyan is oldják meg a korlátozott…..
702 2009.08.13 15:42:07
@mokkaczuka: Persze, tudjuk mi, minden autós ikercsecsemők szülője, emellett foglalkzása szobafestő létrával és naponta költözik új lakásba, meg a nagyinak visz almát a piacra. Akkor is, ha épp akkor egyedül ül a béemwében.

Szerintem senki sem szegez pisztolyt a fejednek, hogy "autózz, köcsög!"...
702 2009.08.13 15:44:27
@mokkaczuka: na, vártam, mikor szeded elő előzmény nélkül a kreszt, büszke vagyok rád, hogy eddig kibírtad, komolyan.

Sajnos rossz embernek mondod, általában engem néznek hülyének, amikor megadom a doboznak a jobbkezet, meg engem dudálnak/tolnak le hátulról, ha átengedem a gyalogot a zebrán.
702 2009.08.13 15:56:30
@Tapsifüleske: Te halálosan el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy utakat kizárólag benzin-, súly- és egyéb "autós-adókból" finanszíroznak. Én is adózok a kerékpárom, az alkatrészek és még ki tudja mi után.
És ha most azzal jössz, hogy az autós többet adózik, akkor felhívnám rá a figyelmed, hogy arányaiban kb. pont annyival kerül többe egy kilométer autópálya, mint 1 kilométer bringasáv.
Csviktor olyan levelet küldött, ami ha tényleg így van, akkor különösen örülök. Hülyék persze mindig is voltak és lesznek is autósok és bringások között egyaránt, de talán az egyre terjedő blogoknak is köszönhetően kezdenek az emberek felnőni ahhoz a tényhez, hogy sokan…..
autózz! Dobd vissza kenyérrel 2009.06.14 12:34:00
Nem egyszerű hideg fej kell ahhoz, amit László csinált, miután megrongálta az autóját egy idegbeteg biciklis és a mellkasába is kapott egy ütést. Hogy ezek után pillanatok alatt le tudott higgadni és nem azért ment a kerékpáros után, hogy kilapítsa, hááát, én biztos nem lettem…..
Előre bocsátom, hogy egy olyan szájtról lesz szó, melynek sem a felépítése sem a dizájnja, sem a felületei nem érdemelnének említést. Ami miatt mégis idekanyarintok pár sort, az az ötlet. Merthogy mégiscsak ez a legfontosabb egy startupnál.Kottkénál találtam rá a…..
702 2009.05.22 09:54:20
autózz! Jogsit a bringásoknak! 2009.05.14 10:05:00
Sitti kerékpárosként gyakran autóba pattan, és szomorú tapasztalatairól számol be nekünk, melyeket négy keréken közlekedve élt át. Ti mit gondoltok, hogyan lehetne megreformálni a kerékpárral közlekedők hozzáállását? Talán ők is szerezzenek valamiféle jogosítványt? Nem…..
702 2009.05.14 14:53:00
@Reggie: "Cserébe szeretném kérni, hogy az autósoknak is mondjuk öt évente újra kelljen vizsgázni."

Felhívnám a figyelmed az "is" szóra.
702 2009.05.14 14:58:07
@Reggie: mondom felhívnám a figyelmed az "is" szóra. Ha az "autósoknak is", akkor másnak is. Mindenkinek, éééted? Ugyanazt mondod, mint én.
702 2009.05.14 15:00:04
@tentike: "szerintem sem lenne ördögtől való, ha bizonyos évente meg kellene újítani a kresz-vizsgát"

Szerintem alapdolog lenne. Ugyanúgy, mint az egészségügyi vizsgálat.
Március 30-án tettem fel az előző videót Félpályás útlezárás címmel, nézzük azóta mi történt a rakparton! (Néhány perces videó, ezúttal zene nélkül, csikorgó fékekkel, aluljáróban helyüket kereső angol turistákkal). Az ég világon semmi. Beszéltem pár…..
702 2009.05.06 06:19:28
@vadparaszt: Túra. Túrista. Turizmus. Ennyi, Beszédes a nicked.
Idén nem alakítanak ideiglenes biciklisávot a Margit hídon a nyári hétvégéken, mert várhatóan júliusban úgyis elkezdődik a híd felújítása, mondta el kérdésünkre Czuk Dorottya, Főpolgármesteri Hivatal sajtófőnöke. A híd lezárásának pontos dátumát majd akkor közlik, ha…..
Kerékagy Új térkép Londonról 2009.04.27 17:50:00
2010-től lesz érvényes a pöttyös térkép London belvárosáról. A város jövőre tervezi megnyitni a párizsi stílusú bérbicikli-kölcsönző hálozatát.A helyi BKV, a TfL (Transport for London) már bejelentkezett a kerületekhez a 400 dokkoló helyéért.Ha megvalósul, a…..
702 2009.04.30 06:40:56
@emanon: @Gery Greyhound >: @Aggie: köszönöm! :) Látszik, hogy hol van a Hyde Park, kelet nyugati irányban a Green Park és High Street Kensington közt jó nagy fehér folt van. :)