Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kristóf Szentesy

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindezek miatt direkt jót tett a magyar divatak, turizmusnak és országmárkának a szaros pelenka eldobása Horvátországban, ez igen!..
Kristóf Szentesy 2018.08.22 23:46:46
Mindig mondja az ember, hogy ennél nincs lejjebb, és valamiért bízik abban, hogy vannak olyan dolgok, tragédiák, amiket nem lehet felhasználni kampánycélokra. Mondjuk egy halott lányt. És akkor jön a Bors, ami azóta, hogy Vajna András megvette, fokozatosan süllyed le a Ripost szintjére, oda, ahol a…..
Kristóf Szentesy 2018.03.31 18:15:03
Az idei Black Friday idehaza vagy teljesen flottul ment le, végtelen mennyiségű boldog és elégedett vásárlót hagyva maga után, vagy a magyarok még nem tértek magukhoz a hétvégén őket ért sokktól, de az biztos, hogy egyelőre nem kaptunk panaszlevelet a karácsonyi bevásárlószezon idei…..
The but(t) girl Szeretem a focit 2017.09.19 14:28:54
A minap hallottam, hogy Magyarországon többszáz focista havi apanázsa éri el vagy szárnyalja túl a 3 milliót - a 'túl' ennek a kétszeresét is jelentheti. Egy rezidensé ennek a huszada. Adok időt a feldolgozásra, míg a zsebemben kinyíló bicskát visszacsukom. Emiatt a játékos szégyellje magát? A…..
Van egy kormány, amelyiknek nagyobb a hatalma, mint bármelyik rendszerváltás utáni elődjének volt. Gondolhatnánk, hogy ez a kormány stabil és jól kitalált ideológiával bír, vonzó politikai valóságot kreált, na meg jól is kormányoz - hát hogyan máshogy lehetne ilyen sikeres? A valóság az, hogy ez a…..
Kristóf Szentesy 2017.05.16 22:09:38
Az 50 milliós játszma nevű TV2-es kvízműsorban szerepelt a Tankcsapda, ahol egy rendkívül szórakoztató játék során nyertek 2 millió forintot. Hajszálon múlt a sikerük, Koltai Róbert majdnem lenullázta a rocktriót...
Vörös lámpás riasztást adhattak ki a Fideszben amiatt, hogy Mészáros Lőrinc ismét nyilatkozott mindenféle médiának. Korábban úgy tűnt, a miniszterelnöknek sikerült nyilatkozatstopra bírnia gázszerelő barátját, de a baj ismét megtörtént. Ráadásul most az is kiderült, miért lett ilyen bátor a derék…..
Kristóf Szentesy 2017.03.03 11:19:46
Miben van a Momentum ereje? Miért lett tele a kormánypárt gatyája? A Momentum Mozgalom leadott 266 ezer darab aláírást. Sok ez vagy kevés? A kormányoldalon máris megkezdődött a relativizálása. Ugyan, menjetek már a francba hazaáruló bitangok, majd megszervezünk egy békemenetet és kaptok a pofátokra.…..