Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Satinfo

320 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október elején kísérleti DAB+ műsorsugárzás indult Budapesten, a Széchenyi-hegyi adóról. A csupán 10 wattos adóteljesítmény a budai oldalon biztosít beltéri vételt, kültéren Pest és az agglomeráció egy része is szóba jöhet. Budakeszin éppen sikerült elcsípnem a négy zenei adást tartalmazó csomagot…..
A párt azt ígéri kormányra kerülésére, hogy a Magyarország számára rendelkezésre álló rádiós frekvenciák korlátozottságát kiküszöbölő DAB+ (Digital Audio Broadcast Plus) technológia országos elterjesztése érdekében DAB+ eszközvásárlási programot is megvalósít, valamint átláthatóvá teszi a…..
Közel 20 karácsonyi műsorral készül idén a TV Paprika a sütés-főzés szerelmeseinek, így mindenki megtalálhatja a neki tetsző recepteket és ellesheti az ünnepi menüt az asztalra. Ha van csúcsszezon a konyhában, amikor mindenki azon verseng, ki tudja a finomnál is finomabb főztjével kényeztetni…..
Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a megújult mindigTV nézői díjmentesen érhetik el november 1. és 15. között a Comedy Central, a Super TV2, november 2. és 15. között pedig a Spektrum csatorna műsorait. Stand up és fergeteges sorozatok a Comedy Centralon A 18. évadpremierrel kerül…..
Novembertől új arculattal jelentkezik a márka. Ezentúl a mindigTV mellett, a MinDig TV Extrát felváltó mindigTV PRÉMIUM és a mindiGO TV-t megújító mindigTV GO márkanevekkel találkozhatnak a szolgáltató ügyfelei. Az új alapokra helyezett termékportfólióval az Antenna Hungária azokat a felhasználókat…..
Vasárnap éjfélkor megszűnt a magyarországi DAB+ sugárzás, mivel szeptember 5-én lejárt az Antenna Hungária szolgáltatási jogosultsága. A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság egyelőre nem írt ki újabb pályázatot a földfelszíni digitális rádiós hálózat üzemeltetésére, ezért akár hosszabb ideig is némák…..
Szeptember 6-án utolsó állomásához érkezik az Antenna Hungária technológiaváltása. Az első szakaszban valamennyi vételkörzetben DVB-T2 technológiára váltott a szolgáltató, a második – és egyben befejező – szakaszban pedig a HEVC kódolást vezetik be a fogyasztói élmény növelése érdekében. Ezzel…..
Július 22-én újabb üteméhez érkezik az Antenna Hungária technológiaváltása. A MinDigTV és MinDig TV Extra szolgáltatásait érintő átállás március és augusztus között tíz ütemben zajlik. A tizedik átállás Kelet-Magyarország, egyes területeit érinti. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság előírásaival…..
június 17-én 00:00 és 12:00 óra között teljes vagy részleges leállás, műsorszünet várható. Az érintett körzetekben a DVB-T2 technológiára történő átállásra, valamint további frekvenciacserékre kerül sor. A MinDig TV Extra előfizetők az alábbi vételkörzetekben érintettek: Bonyhád, Bükkösd,…..
Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 17. és május 30. között a Film+, május 18. és május 31. között a VIASAT6, május 18. és június 1. között pedig a TV2 Comedy csatornát, félmilliónál is jóval több háztartásban. A VIASAT6 csatorna műsora a…..
április 29-én 00:00 és 12:00 óra között teljes vagy részleges leállás, műsorszünet várható. Az érintett körzetekben a DVB-T2 technológiára történő átállásra, valamint további frekvenciacserékre kerül sor. A MinDig TV Extra előfizetők az alábbi körzetekben érintettek: Bakonyszentkirály, Győr,…..
Az Antenna Hungária és a Sony Pictures Television Central Europe Kft. megállapodásának köszönhetően a MinDig TV nézői, április 20. és május 3. között ingyenesen érhetik el a VIASAT3 csatornát jóval több, mint félmillió háztartásban. A csatorna műsora a kódolatlan időszakban a mindiGO TV-n is…..
Április 15-én újabb üteméhez érkezik az Antenna Hungária technológiaváltása. A MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatásait érintő átállás, március és augusztus között tíz ütemben zajlik. A negyedik átállás ennek megfelelően a Délkelet-Magyarországot, a Dél-Alföld régióját érinti. A Nemzeti Média-…..
Két hétig kódolatlanul érhető el a Da Vinci TV csatornája a MinDig TV több, mint félmillió háztartással rendelkező kínálatában április 4. és 19. között, a MinDig TV Extra műsorán pedig egészen április 30-ig. A csatorna az általános iskolásoknak az otthontanuláshoz is hasznos segítséget nyújt…..
Sikersorozatból és Kozmosz sorozatokból nem lesz hiány áprilisban! Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV-felhasználók, április 6. és május 3. között a Paramount Channel, április 6. és április 18. között az RTL Spike valamint április 6-26. között a National Geographic…..
Az Antenna Hungária ismét sugározni kezdte a HEVC (High Efficiency Video Coding = Nagy hatékonyságú képtömítési eljárás) szabványú tesztábrát azon tévékészülékek teszteléséhez, amelyek alkalmasak a DVB-T2-es és HEVC szabványú műsorsugárzás vételére. Csavar a dologban, hogy a tesztcsatornát nem a már…..
Márciusban is népszerű csatornákkal készül a MinDig TV, ezúttal a gyerekek is találnak majd kedvükre valót. A ViacomCBS és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően a MinDig TV felhasználók számára a következő két hétben, március 23. és április 5. között a Comedy Central és a…..
Újabb üteméhez érkezik az Antenna Hungária Zrt. MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatásait érintő, március és augusztus között tíz ütemben zajló DVB-T2-es technológiaváltása. Az április 1-i III. ütem Közép- és Nyugat-Magyarországot fogja érinteni. Az érintett telephelyek és időpontok itt nézhetők…..
Az Antenna Hungária Zrt. és a BonumTV Kh. Np. Kft. megállapodása alapján 2020. március 18-tól április 14-ig a BONUM katolikus televízió minden MinDigTV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető valamint a mindiGO TV előfizetők részére ingyenesen hozzáférhető lesz. A BONUM, az EWTN katolikus…..
Újabb üteméhez érkezik az Antenna Hungária Zrt. MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatásait érintő, március és augusztus között tíz ütemben zajló DVB-T2-es technológiaváltása. A február 4-ei előkészítő munkálatokat követően, és az első, Északkelet- és Kelet-Magyarországot érintő átállás után a…..
Az AXN márciusban számos országos tévépremierrel készül. A csatorna műsorán március 18-tól esténként országos tévé premierrel jelentkezik a SWAT – Különleges egység 3. évada. Az előző szezon egy magányos támadó letartóztatásával, egy terrorszervezet megállításával és Deacon (Jay Harrington)…..
Az Osztrák Rádió (ORF) harmadik csatornája, a hazánkban is népszerű OE3 zenei adó újabb frekvenciáról érhető el az Astra műholdcsalád keleti, 19,2 fokos pozíciójából. Az adás ingyenesen, kódolatlanul hallgatható egész Európában.   Ausztria leghallgatottabb rádióadója mostantól a 11,303MHz-es…..
március 18-án 00:00 és 12:00 óra között teljes vagy részleges leállás, műsorszünet várható. Az érintett körzetekben, többek között Budapest vételkörzetében a DVB-T2 technológiára történő átállásra, valamint további frekvenciacserékre kerül sor. Az ingyenes MinDig TV felhasználóknak az…..
Emellett vadonatúj évaddal jelentkezik a Hawaii Five-0. Ráadásul a Mindig TV nézői számára március 2. és 15. között kódolatlanul érhető el a Prime kínálata.   Egy izgalmas évadzárót követően március 3-tól országos tévépremierként érkezik a Hawaii Five-0 10. évada, amely ismét számtalan…..
A Magyar Filmakadémia Egyesület a Nemzeti Filmintézet támogatásával február 26-29. között rendezi meg a Magyar Filmdíj 2020 - Magyar Mozgókép Szemlét, ahol levetítik a tavalyi filmtermés legjavát: 59 Magyar Filmdíjra jelölt filmet, valamint számos, versenyen kívüli alkotást, köztük több magyar…..