Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Így ne hirdess

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem készíthet mindenki ilyen vonzó képeket, mint egyik kedvenc fotósom, Rizsavi Tamás:   Bemutattam már az Ingatlanhirdetések pocsék képekkel vagy a Ferde képek című posztomban, mennyire nem sikerül ez sokaknak, amikor hirdetnek., Normális leírást attól még írhatnának!£@Érthetetlen, miért írnak…..
A home staging-ről már írtam itt. Csak üdvözölni tudom, hogy lakberendező és profi fotós igénybevételével tulajdonosok kulturált fotókkal hirdetik az ingatlanukat. Időnként azonban túlzásba viszik a dolgot, s szinte már tobzódnak a díszítőelemek öncélú képeiben.  Erre példa ez a lakás. Az első…..
Így ne hirdess Home staging 2017.03.03 08:00:00
Nagyra tartom a home staging-et, amikor egy lakberendező kulturálttá varázsol egy ingatlant, ízléses bútorokkal, szép színekkel, összhangban lévő kiegészítőkkel, egy profi fotós pedig megörökíti mindezt, a legkedvezőbb fényviszonyokat választva, s hosszas utómunkálatokkal. Jó példa erre ez a…..
Sok hirdető örökít meg olyan dolgokat a képein, amiket nem kellene. Mit szóljunk például ehhez a szárítóhoz, amit egyetlen mozdulattal ki lehetett volna vinni a szobából? Vagy minek örökítette meg ez a közvetítő a szétrakott cipőket, mi lehetett a célja ezzel? Itt pedig miért kellett emléket…..
Vannak hirdetők, akik valamiért képtelenek egyenesen tartani a fényképezőgépet a kezükben, az eredmény pedig zavarba ejtő. Ezt egy közvetítő hirdeti így, gyönyörűen megörökítve a levert ajtót meg a hűtő zsinórját is: Konzekvensen ferde a konyha másik képe is: S a…..
Naponta találkozom pocsék ingatlanhirdetésekkel. Sokszor jót derülök rajtuk, sokszor viszont elkeseredek. Ilyenekből mutatok be néhányat. Ennél például nem tudja az ember eldönteni, mit is akar ábrázolni, mivel akarja vonzóvá tenni a tulajdonos az ingatlanát: Szinte már kedvet érzünk, hogy…..
Alaprajz nélkül egy ingatlanhirdetés félkarú óriás!  Sokaknak egyszerűen nem áll össze a kép, amikor végignézik a fotóinkat, hogy helyezkednek el a szobák és a mellékhelyiségek, melyik honnan nyílik, van-e ablaka stb. Ezen látogatók egy jelentős részét elveszítjük, mert már klikkelnek is tovább,…..
 A technika vívmányai közül sokat érdemes alkalmaznunk, amikor ingatlant hirdetünk.  A halszem optika nem tartozik közéjük.  Csak megzavarja a hirdetés megtekintőit, s olyan érzéseket kelt bennük, mintha "kanyarodna" a fal vagy a konyhapult. Mutatok erre néhány példát:   Itt a gyerekágy is…..
Ezt könnyen megtudhatjuk, mert sokan megörökítik becses tárgyukat az ingatlanról készült képeiken! Ahelyett, hogy kulturáltan lefotóznának egy teret, pl. a konyhát, inkább odateszik a fényképezőgépük objektívje elé a saját táskájukat is, agyonvágva ezzel az egész képet, sőt az egész hirdetést! Jó…..