Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bütyök

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdődött a tavasz, szerencsére ez már az időjárásban is megmutatkozik. Ahogy az év is új lendületbe kezd, sokan döntenek ilyenkor úgy, hogy változtatnak az életmódjukon. A legtöbb esetben ez nem csak testmozgással, edzéssel jár, hanem a táplálkozási szokások megváltoztatásával is. Ebben a cikkben…..
Bütyök 2017.03.26 19:26:45
@BFP training: a polipok a lábasfejűek vagy más néven a fejlábúak családjába tartoznak, így az aggodalom is jogos :)
    Ha a "különleges" szót halljuk meg egy katonai alakulattal kapcsolatban, lelki szemeink előtt szinte biztosan  izmos fiatalemberek jelennek meg, akik  mesterei a halálnak. Ők azok, akik csúcskategóriájú fegyvereikkel kezükben, kiváló kiképzésüknek hála képesek az ellenséget pillanatok alatt…..
 Schmitt Pál ún. "doktori dolgozatát" egy bizottság megvizsgálta. A bizottságban ún. "szakemberek" ültek, egyikük olyan szakmai magaslatig is eljutott, hogy a MOB alelnökének nevezték ki. Hogy ez az ún "vizsgálat" alatt történt? Véletlen…..
Egy közösségi portálon bojkottra szólít fel egy bejegyzés, amelyben a Wizzair-t jelölik meg a Malév csődjének elsőszámú okozójaként. Szerinte a fapados légitársaság volt az, aki feljelentette a Malévot az Európai Bizottságnál. Mint ismeretes, tavaly novemberben és decemberben…..
Blogunkban már több alkalommal foglalkoztunk Dr. Dávid Tamás bécsi állatorvos termékével, a CoD teával. Előbb Vágó István fogalmazta meg kétségeit a tea állítólagos rákgyógyító hatásával kapcsolatban (A rákot gyógyító tea, avagy hogyan olvassunk termékismertetőt), majd a Gyógyszerészet c. lapból…..
Bütyök 2011.08.08 17:35:48
@phaszfej: Lehet, ha egy darab kavicsot adok neked, amit a földről vettem föl, de hittel adom, akkor meggyógyulsz.

Ha nekem adod, az ok. Ha eladod nekem, az nem ok.
Bütyök 2011.08.08 17:43:47
@phaszfej: Ha meg akarsz gyógyulni, fizess, ha meg akarsz dögleni, nekem mindegy.

Te mennyit adnál egy kavicsért :)
Ez a poszt azoknak a kétkedőknek szól, akik nem hiszik, hogy programunk tényleg megvalósulhat. Ez valószínűleg ugyanaz a réteg, mint akik a Földet is sokáig laposnak hitték.Egyik legfontosabb intézkedésünk a Duna bevezetése a Nagykörútra, igazán látványos, turisztacsalogató…..
Vastagbőr Az első figyelmeztetés 2010.07.01 13:41:00
2010. július 1. Jegyezzük meg ezt a napot. Ugyanis a mai napon, látszólag egymástól függetlenül szólt be a Fidesznek a Magyar Nemzet és a Heti Válasz. Ilyen még nem nagyon történt, így nyugodtan tekinthetjük ezt az első, "baráti" figyelmeztetésnek. Persze, igazából…..
Bütyök 2010.07.02 00:36:11
@gyilkos fűegér: azért hitték el ov minden szavát, mert hinni AKARTAK benne

egyébként meg szokjatok hozzá a kihalásos rendszerváltás fogalmához
Bár valamilyen rejtélyes okból még mindig nem került nyilvánosságra közvélemény-kutatás azzal kapcsolatban, hogy vajon a magyarok mennyire elégedettek Orbán Viktor államfő-jelöltjével, a választókat feltételezésem szerint megoszthatta a döntés: elkötelezett kormánypártiak…..
Legújabb karcolatom későbbi szakaszában fogok példákat felhozni arra, hogy mi az, ami valóban gáz, az övtáska azonban - persze megfelelő körülmények között használva - nem az!Jó néhány évvel ezelőtt a trendkövető társadalmi réteg valamiért kipécézte magának ezt a nagyon…..
Szigorodik a gyerekülések szabályozása: Az új szabályozás szerint sem a régebbi gyermeküléseket sem az ülésmagasítót nem lehet használni mint korábban. A gyermeküléseken sorozatszámok igazítják el a kedves érdeklődőket és egy bizonyos sorozatszám alatt az üléseket nem…..
Az MTV Az Este c. műsorának július 10-i adásában sajátos párbeszédet láthattunk a betiltott étrend-kiegészítőket forgalmazó orvos, Lenkei Gábor, valamint Falus Ferenc országos tisztifőorvos között. Ebben Lenkei Gábor tett néhány olyan állítást, amelynek valóságtartalmát könnyen ellenőrizhetjük. De…..
UPDATE: a listába felkerültek a kommentekben megjelenő észrevételek is.Nézem a tévét, és mit látok? A műsorvezető srác pecsétgyűrűt visel. Huszonpáréves és pecsétgyűrűt visel. Azonnal az agyamba villan az a gondolat, hogy pecsétgyűrűs pasi hozzám soha NE közeledjen, még…..
  Miseborral lehet volán mögé ülni? "Német László, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) titkára levélben fordult Takács Albert igazságügyi és rendészeti miniszterhez az ügyben, hogy a misebor fogyasztását a papok esetében a rendőrök ne büntessék a közúti…..
Olvasom az Indexen (http://index.hu/politika/belfold/haz3624/), hogy készül a bejegyzett élettársi kapcsolatról a törvény. Nem akarok azon agonizálni, hogy most mi van a homoszexuális párkapcsolatokkal, de fussunk már egy kört erről a "bejegyzett élettársi…..
w Vackor néni busza 2007.06.13 06:00:00
Szaftos hörögnivaló készülődik, máris ünnepelhet a hörgipar. Be lesz itt zárva több száz iskola. Megö-hö-lik a falut, húgybasüppesztik, véknyába tipornak a falunak ezek, mert gyűlölik a puszták népét, mert ezek azok. Pedig igen, be kell zárni, mégpedig sürgősen. Viszont…..
A felületes újságolvasó keveset tudott meg Pim Fortuynról, a 2002-ben meggyilkolt holland politikusról. Leginkább "előretör a szélsőjobb, juj" jellegű cikkek tudósítottak hirtelen karrierjéről, bizonyosnak jósolt választási sikeréről, majd az országos sokkot kiváltó…..
Ötmilliárd forintot fizetett a Parlament a képviselőknek négy év alatt, költségtérítés címén. Dehogyis, nem a Parlament, hanem mi. Számla nélkül, bemondásra, pofára. Ilyenkor érzem, hogy nem kellett volna elkoptatni az ízes magyar trágárságokat. Mert akkor most mit lehet…..
Bütyök 2007.01.21 16:06:28
Rogán Antal

www.mkogy.hu/internet/plsql/ogy_kpv.kepv_adat?p_azon=r008&p_ckl=38

2002-2006 Budapest területi lista 2002.05.15. 2006.05.15.

net.jogtar.hu/jr/gen/getdoc.cgi?docid=99000056.tv

"(2) A területi listán megválasztott képviselő esetében a területi listának megfelelő megyeszékhelyet, az országos listáról megválasztott képviselő esetében a képviselő nyilatkozata szerinti állandó lakóhelye szerinti települést kell az (1) bekezdés alkalmazása során figyelembe venni."

Ez jelen esetben Bp, vagy nem jól értelmezem?

Rogán Antal 1 984 258, 620 081, 3 801 600, 1 188 000, 3 801 600, 1 188 000, 4 032 000, 1 260 000

mégis 200+ -os besorolást kapott útiktsg-re

Valamit nagyon nem értek, asszem. Ezt magyarázzátok meg pls.


Bütyök 2007.01.21 16:23:50
w Műveljük kertjeinket 2007.01.17 15:09:00
Valóban elkeserítő a magyar politikai kirakat; tök normális, hogy abból a magyar választók fele nem kér. Azt is láttuk, hogy új pártot szülni veszélyes és fájdalmas vajúdással jár. Nem lesz meg holnapra. Mi maradt tehát? Lőjük magunkat a Dunába, vándoroljunk ki, vagy…..
w Tavaszi álom 2007.01.15 13:43:00
Nem csak az MSZP népszerűsége esik, hanem a pártoké általában - védekezik Lendvai Ildikó. A tromfból az hallatszik ki, hogy nincs miért aggódni, a politika egészében ciki, ezen belül ők csak egy picit jobban. A helyében ettõl nem nyugodnék meg. ..
w Úr az űrből 2006.12.17 07:01:00
Nem tudom felmérni, mennyit tud a magyar újságolvasó a szcientológiáról, így lehet, hogy közismert, triviális információk következnek. Nem baj, ártani nem árt, ha még egyszer megvan itt, magyarul. Angolul tudók a South Park 912-es epizódjából is tájékozódhatnak, felhőtlen…..
Az orvosi műhibaperekről már sokat lehet hallani, de tud-e valaki folyamatban lévő fogorvosi műhibaperről? Pedig Béla levele valós problémát vet fel, kérdés az, hogy mekkora eséllyel lehet átnyomni egy ilyen kártérítési pert a bíróságon. Kedves Zugügyvéd! Kérdésem évekkel…..
A fenti kérdést a 14 éves Andika abban a pillanatban kapta, amikor először felment a chat.hu-ra. Válaszra nem volt ideje, azonnal új ablak jelent meg: [TI.James] Cia Wetközöl nekem camon feltöltöma telcsid 10000 forintal vagy adok 50 eurot!!!!!!! Bocs ha bunkó voltamSzerencse, hogy…..
w Szavazz a katolikusokra! 2006.11.30 12:00:00
A vatikáni szerződésről nem ez az első, és sajnos nem is az utolsó cikk. Gyurcsány nem egy Zapatero, és nem is tanul tőle.Gyurcsány és Hiller két gyáva nyúl. Beszartak a papoktól megint...