Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cardiobascuralis.

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legfinomabb bolti májkrémet, kenőmájast kerestük. 43 sertésmájas terméket vakteszteltünk, ami után joggal írhatjuk, hogy "a tesztelők élete nem csak játék és mese", és hogy ezt ne csináljátok utánunk. Sok elképesztően rossz májkrémeket is találtunk, amit már kóstolni is kihívás volt. Egyik…..
cardiobascuralis. 2018.09.13 06:46:03
@cardiobascuralis: Kedves blogíró! Elnézést kérek, már megint túltoltam szeszt, és össze-vissza írtam az ilyenkor szokásos hülyeségeimet az éjszaka.
Mindig érdekes, mi minden zajlik a kulisszák mögött, legyen szó repülőgépről, szállodáról, vagy akár egy luxushajóról. A hajós élet nem könnyű, hiszen hosszú hetekig, hónapokig élnek összezárva a személyzet tagjai – nem csoda, hogy meglehetősen érdekes dolgok történnek ilyenkor. Luxushajón dolgozók…..
cardiobascuralis. 2017.12.12 00:08:14
@ételizésítő: Visszaolvastam a 'életművedeted', te elképesztően buta vagy.
Most, hogy értékes dolgokat nyerhetünk csak azzal, hogy az alumíniumdobozokat visszaváltjuk az ország 200 automatájának egyikében, majd megválaszolunk pár gyors kvízkérdést, gondoltam összeszedek 9 olyan érdekességet, amit még te sem tudtál...
Mondjon akárki amit akar, azt már megszokhattuk, hogy az oroszoknál történnek furcsa dolgok. Jekatyerinburgtól nem messze azonban van egy temető, ahol híres művészek, tudósok és második világháborús hősök sírjai bújnak meg nem messze olyan gránit sírkő csodáktól, amikre lézerrel véstek rá…..
A köztudatba valaki egyszer behozta azt a megállapítást, hogy szervezetünk tele van mérgekkel. Ahhoz, hogy tudjuk miről is beszélünk, definiáljunk néhány alap fogalmat. MÉREG: Biológiai szempontból méregnek tekinthetünk minden olyan anyagot, amely az élő szervezettel érintkezve abban károsodást,…..