Regisztráció Blogot indítok
Adatok
illiberalisberlo

99 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakáskiadási rémtörténet: amikor a bérlő nem fizet, de mégsem lehet kitenni a lakásból. Amikor a törvények a nemfizetőt védik, és a tulajdonos be se mehet a saját lakásába. Utánajárunk a lakáskiadás veszélyeinek. Török Réka riportja.     A felvétel eredetileg az ATV -n Sváby András…..
Sikerült megvárni, amíg a vírus elterjed egész Magyarországon...
illiberalisberlo 2020.03.24 05:57:33
@Muhammad Balfas: itt aztán nem lakoltatnak ki senkit se. A Póni már elintézte évekkel ezelőtt.
Nem tudott bejutni belvárosi lakásába a tulajdonos, egy zárat cserélő díler költözött be.   A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói elfogták azt a férfit, aki zárat cserélt egy belvárosi lakásban, hogy ott kábítószert értékesítsen.     A rendőrségre…..
Így zajlik a lakás-lopás: nyugdíjasok a célkeresztben   A Pénzcentrum.hu számolt be - a Kispesti Grund blog alapján - arról, hogy hogyan forgatják ki sorra a lakásukból a gyanútlan nyugdíjasokat. A jelenséget bemutató és az azzal kapcsolatos információkat összefoglaló cikket a következőkben…..
Nemcsak saját ingóságát vitte   Több bútort, háztartási eszközt, szerszámgépet és festéket is elvitt egykori főbérlője házából egy pitvarosi férfi. A rendőrség lopás miatt indított ellene eljárást.     A férfi 2018 júliusának végéig lakott a pitvarosi ingatlanban, majd kiköltözött,…..
Csúnyán visszaélt a tulajdonos bizalmával a debreceni bérlő. Ellopta a lakásában lévő tárgyakat.       A Debreceni Járási Ügyészség kisebb értékre elkövetett sikkasztás vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki folyamatosan ellopta az általa…..
Nem ért véget a Fideszhez közeli fontos emberek berendezkedése a budai Várban.   Ezúttal Rákay Philipről és családjáról derítettük ki, hogy olcsó önkormányzati lakáshoz jutott a Bécsi kapu téren. A Magyar Televízió volt vezérigazgató-helyettese és felesége lakáscsere útján egy 60 négyzetméteres…..
Ez a kérdés, és ha a tulajdonosán, a legendás Gonda Józsefen múlna, akkor azonnal rávághatnánk, természetesen megnyit a Zöldfa, mert egyetlen Kecskemétinek sincsenek rossz emlékei a hangulatos kisvendéglőről.   A Nagykőrösi utca állomás felöli végén lévő…..
  Együtt italoztak, majd összevesztek - albérlője végezhetett egy 50 éves férfival vasárnap éjjel Kecskeméten. A szomszédok szerint gyakran szólalkoztak össze. A főbérlőt a 64 éves férfi a gyanú szerint egyetlen ütéssel ölte meg. Ezután maga értesítette a rendőröket és…..
Sok millió forintjába került egy ingatlan bérlőjének az, hogy nem fogadta el a bérbeadó felmondását és nem adta vissza a helyiséget a tulajdonosának. Az a tény, hogy közben nem használta a helyiséget, csak a bérleti díjat alakította át használati díjjá. Műemlék…..
Debrecen – A gyanú szerint a vádlott egy vastárggyal többször fejen vágta főbérlőjét, majd amikor a nő a földre esett, megrúgta és egy ruhafogassal többször ismét fejen ütötte. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvede © Fotó:…..
  A gyanú szerint megölte főbérlőjét, majd felgyújtotta annak budapesti lakását egy 27 éves férfi.   A police.hu közlése szerint hétfő délután értesítették a rendőrséget arról, hogy Budapest VII. kerületében egy István utcai lakás füstöl. A kiérkező tűzoltók…..
Botrányos lakásbérléseket, több millió forinttal megkárosított lakástulajdonosokat mutatott be az M1 csatorna Kosár című műsora. A bérlők nem fizettek, de sokáig kiköltözni sem voltak hajlandóak. Lelakott, koszos, rengeteg tartozással hátrahagyott lakását mutatta be a…..
A 34 éves tatabányai férfit február elején fogták el a Komárom-Esztergom megyei Oroszlányban. A rendőrök akkor azonban még nem tudták, hogy gyilkossal, ráadásul – mint mostanra alapossá vált a gyanú – kettős-, darabolós gyilkossal van dolguk. A férfi oroszlányi elfogása…..
  Korábbi cikkünkben kiderítettük, hogy újabb kapcsolat látszik kialakulni a SZEVIÉP-milliárdos Pistrui és családja, valamint az önkormányzat között. Most azt is sikerült megtudnunk, hogy Pistruiék cége még a bérleti díjat sem fizette az önkormányzatnak, több mint 2 milliós…..
A férfi az élettársával együtt 2015 nyarától bérelt egy lakást a XXII. kerületben. A lakás tulajdonosa és felesége is ott éltek, a két lakórészt egy kerítés választotta el. A bérleti szerződés szerint a férfi és az élettársa nem léphettek be a tulajdonos-lakrészébe. A…..
Élete végéig rács mögött marad az a férfi, aki két éve szeptemberben brutálisan végzett a főbérlőjével a Pest megyei Örkényben. Ütötte, rugdosta védekezni nem tudó áldozatát. A férfi többször volt már büntetve. Volt, hogy a börtönben is újabb bűncselekményt…..
Ha a kormány kedvenceinek jut, jusson a fiataloknak is olcsó albérlet a Várnegyedben an annak valami bája, hogy miközben a Nemzeti Együttműködés Rendszerének fejesei potom pénzért felköltöznek Orbán Viktor új székhelyének szomszédságába a budai Várnegyedbe,…..
  Noha korábban is az I. kerület lakója volt, nemrég egy másik önkormányzati lakást szerzett a budai Várnegyed szívében Bayer Zsolt kormánypárti publicista – tudta meg a 24.hu. Az ingatlanért pedig fölöttébb jutányos bérleti díjat fizet. A Fidesz ötös számú…..
A kerületi lakásrendelet alapján 32 ezer forint bérleti díjat fizethet az innovációs és technológiai miniszter. A budai Várnegyedben található Táncsics Mihály utcában, egy patinás műemléképületben bérel meglehetősen olcsón önkormányzati lakást Palkovics László…..
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Több bútort, háztartási eszközt, szerszámgépet és festéket is elvitt egykori főbérlője házából egy pitvarosi férfi. A rendőrség lopás miatt indított ellene eljárást.       A férfi 2018 júliusának végéig…..
Mi lett a rendőrök által csak "szomszédvitának" nevezett történet vége? - sokan kérdezték hozzászólásban, üzenetben. Erre azt tudom felelni, hogy jelenleg úgy néz ki, a kispesti pokoljárásunk négy év után véget ért. A "terrorcsalád" ugyanis tökéletes példája lett annak, hogy erőszakra,…..
  Orbán Viktor és barátai pénzzé tették az országot. Mivel ez működik nekik, most azt hiszi, pénzzé tehetik a családok életét is. Pénzért szülnek majd "az asszonyok", mert szerinte minden megvehető, a születés is. Orbán közben maga a legnagyobb gátja a gyerekek megszületésének azzal a mérhetetlen…..
Elismerem a miniszterelnöki médiaszemlélet hatékonyságát. Tizenkilencre nyerő lapot húzott, amikor bizalmi embereivel fölvásároltatta a megyei sajtót. Lebutított üzenetei több mint négyszázezer példányban jutottak el a vidéki Magyarországra, például a falvakba, ahol a megye egyetlen napilapját…..
6 milliárd eurót nyúlhat le Orbán és közben olyan "tudósokat" toborozhat magának, akik boldogan tapsolnak a kormányzati őrülethez...