Regisztráció Blogot indítok
Adatok
querulant

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azon gondolkodtam, így a Momentum 266.151 aláírás leadását követően, hogy 2018-ban leváltható-e a Fidesz? Sajnos nem, illetve a jelenlegi struktúrában biztosan nem, hiszen az általuk kialakított választási rendszer alapján egy egységes és legalább akkora támogatással bíró erő kellene a másik…..
querulant 2017.02.22 01:48:26
szerintem nem kell ernyő. nem is szabad meg engedni. a többi kis pártot is lemorzsolni és be épiteni . a demokrácia nem azt jelenti hogy mindenki valamit kotyog és azt csinál amit akar hanem hogy az erősebb kutya baszik a többi meg kussol . tehát míg nem jelentkezik egy erös kutya addig a régi marad! pont azért mert a kispártocskák az erös kutya hátát nem támogatják. Be kell látni azt is a demokráciában hogy egyik erös kutya sex jelenete a népével sem fog mindenkinek tetszeni...ezért mérlegelni kell hogy meddig nézzük az öreg kutya baszását , merjük e vállalni hogy egy újabbat fel erősitünk és utána az ö jeleneteit nézzük -mert .......mi nem fogunk baszni se most se a jövőben ?) és mind addig amig egyik másik erősebb eventuálissan rivális kutyus fél saját árnyékátol -addig oldalra harapdosva kivérzik mire a főnökhöz érne --ez a demokrácia mert midneki akar pofázni --és közben legyöngitik az esélyest. ..... a 2/3 os választáskor nem harapdált senki az erös kutya mehetett direkt az öregnek és övé lett a nép . mert oldalt nem bántották. olyan egyszerű .

most vajon miért bántják és nem támogatják a baszni akaro uj kutyát ????! mert nem is olyan biztos hogy akik ugatnak- elkötelezett demokracia rajongok- nem érzik jól magukat a mostani sex jelentben - és félnek tulajdonképpen hogy egy esteleges uj felvonás uj föszerplövel nem is lessz ilyen szép látvány. Képzely el egy képet magad elött amikor egy nagy kan után kis vakarcs rühös vakkancsok futkároznak a sineken pedig tudják hogy csak a nyáluk csoroghat , de a ,,pénz,, szaga huzza öket -egy falkát alkotva és zavarva a nagy kutyát . MI meg közben ,,Nyugat,,nak nevezve magunkat , de nevezhetjük magunkat ,, keletnek,, meg ,,szomszédnak,, is jot röhögünk hogy milyen bénák, igy legyülnke aztán jól közéjük csapunk szértzavarjuk őket .

Közben azon gondolkodunk : mi van ha az uj kutyus nem tudja manipulálni a forint árfolyamot , ha nem tud parancsolni a bankoknak, ha lebontja a keritést , ha vissza vonja a földtörvényt , ha nem saját Magyarföldön élö barátai zsebébe,, lopja ,,az államot ???? akkor a bankok megint megszivatják a magyar népet , a migránsok elárasztják az országot és mint a sáskák mindent letarolva leszarva vissza hagyják nekünk csúfolódva lamaradottságunkkal a németek mellett, a dubiozus külföldi cégek és magyar törvényket nem tisztelö emberkék ujra ránkverik cinikussan röhögve a földek árát kihuzva a maradék kb 700 ezer paraszt alól a szőnyeget . Ma a hentes zsebébe mentett vagyonon ( ha ez eggyaltalan igaz ) magyar emberek dolgoznak , még ha éh bérért is , de a ,,lopott ,,pénzen vett magyar cégekben magyar emerek dolgoznak- mindeggy hogy víz , gáz szerelö vagy aszfalt burkolo vagy traktorista vagy atom hulladék kezelö míg -2004-2007-2008 körül nem a hentes zsbébe ment a ,,kimenttett ,,vagyon hanem .....hova lett ???!! az állam adosság 60-70% al megugrott - de nyoma nincs --eltünt ugy külföldre mint az aki az adosságot fel is vette az államnak . és külföldön biztosit jo profitot -munka helyet meg adót.