Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oláh Tündi

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iskolaérettség fogalmát, és az ehhez kapcsolódó törvényi változásokat korábban már kiveséztük ebben a bejegyzésben. Az iskolakezdés egyébként is nagy terhet ró a szülőkre, főleg lelki értelemben. Kérdések hadával kell megküzdeniük, mint: Mire érdemes figyelnem? Jól felkészítettem a gyermekemet…..
A Köznevelési törvény szerint a gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a hatodik életévét betölti, tankötelessé válik. Ez alól a 2020. január 1-jén életbe lépett törvénymódosítás értelmében már nem adhat felmentést az óvodavezető. Pedig vannak olyan gyerekek, akik a törvényben…..
Nagymamám szokta a családi videó archívum fölötti nosztalgiázás közben feltenni a szituáció meghitt hangulatát leginkább emelő kérdést:  "Tényleg így sipítozom?" Ha te is hallottad már saját magadat hangfelvételről vagy videóról, biztosan benned is megfogalmazódott a gondolat: "Valóban ilyen…..
InnerVoice RESET az agynak 2017.04.03 11:21:55
A te agyad is olyan, mint egy internet böngésző? 17 lap megnyitva, ebből 9 nem válaszol, ezer felugró hirdetés és honnan a francból jön ez az idegesítő zene?  Hol kell újraindítani magamat? - teszik fel sokan a kérdést. Ugorjunk vissza majdnem 100 évet, hogy erre válaszolni tudjak. 1920. január…..
Mit szólnátok, ha azt állítanám, hogy bizonyos állapotok elérése érdekében (pl. éberség, vidámság, nyugodtság) elég néhány speciális hangot meghallgatnotok? A zenei terápiák nem újkeletű hóbortok. A tibeti szerzetesek évezredek óta használják a felhangokkal teli éneklést a test és lélek öngyógyító…..
InnerVoice Bemutatkozás 2017.03.03 10:13:08
Oláh Tündi vagyok, az InnerVoice központ "hangja". Miután végigjártam a logopédusként hazánkban elérhető összes felsőoktatási területet, nyughatatlan lelkem úgy érezte, hogy ez még mindig nem elég. Hitvallásommal összeegyeztethetetlen az a vélekedés, hogy "majd kinövi", "úgysem fog beszélni" vagy…..
Tudod-e, melyik az az érzékszerv, melynek hiányával vagy rossz működésével nem találkozhatsz az állatvilágban? A HALLÁS. Ez ugyanis a leguniverzálisabb érzékszervünk. Hallása hiányában könnyen prédává válik az állat, védtelenné az őt körülvevő fenyegetésekkel szemben. Szerencsére mi, emberek nem…..