Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Divas cake

32 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha arra gondolunk, hogy igazgyöngy ékszer az emberek nagy részének a nagymamája / az idősebb generáció jut az eszébe. Nagyon sok mindenkitől hallottam vissza, hogy szépek a gyöngyök, tetszik is neki, azonban nem meri hordani, mert az öregítené őt. Ez egy hatalmas tévhit az igazgyöngyökről. A…..
Ha meghallod, hogy gyöngysor azonnal a nagymamádra asszociálsz, mert az ő korában volt utoljára divatban. Ez azonban már nincs így, a gyöngyékszerek az elmúlt pár évben visszakerültek a kiegészítők élvonalába. A tervezők/designerek újra alkották a gyöngyékszereket. A sima egysoros nyakláncokat és…..
Coco Chanel és Audrey Hepburn óta a gyöngyékszerek leágazóban voltak. Az idősebb korosztály ékszerének tartották és a divatházak se részesítették előnyben. Azonban az elmúlt pár évben nagyon sok designer kezdte el használni ismét a gyöngyöt, az egyszerű gyöngysor helyett, izgalmas új ékszereket…..
A tenyésztett gyögy, pont úgy fejlődik, mint a valódi igazgyöngy, különbség csak abban van, hogy az igazgyöngynél természetes úton kerül a puhatestűbe az idegen anyag, míg a tenyésztett gyöngyöknél ez emberi kéz által történik. Igazgyöngyöket a gyöngyhalászok halásznak, azonban ma már annyira…..
A természetes gyöngy születése: A gyöngy kagylókban, osztrigákban születik, természetes védekezésképp a szervezetébe kerülő idegen anyagok ellen. Az idegen anyag körül aragonit réteg, azaz gyöngyház választódik ki, és fokozatosan, 7-8 év alatt felépíti a gyöngyöt. Ezzel szemben a tenyésztett…..
Elindult a visszaszámlálás karácsonyig. Mindenki tudja, hogy ez mit jelent. Mennyiségtelen stresszt, sorbaállást és töménytelen embertömeget. Még a hideg is kiráz, ha belegondolok. Nem elég, hogy ilyenkor a munkahelyen is hatalmas a hajtás, mert ugye az év végé mindig nehéz, a maradék kis idődben…..
Fogadjunk, hogy te is folyton fogyókúrázol, mint ahogy nők többsége. Kipróbáltál már legalább 3 féle módszert. De egyik se vált be igazán. Megsúgok valamit, ezzel nem vagy egyedül. Én magam is számos módszert kipróbáltam már a salátától egészen a fogyasztó löttyökig és kapszulákig, amik csodát…..
Te hallottál már édesség előfizetésről? Nem?! Pedig Amerikában már rengeteg előfizető élvezi a havonta érkező édességeket. Kis hazánk sajnos ezen a téren is lemaradt, de ne bánkódj, mert mi behoztuk ezt a lemaradást. A Diva’s cake Magyarországon elsőként megalkotta a macaron előfizetést, így…..
Szeretnél egy csajos estét tartani vagy legalábbis buli előtt, összegyűltök iszogattok és jól érzitek magatokat, pasik nélkül. Szeretnél jó házigazda lenni és a csajokat is feldobni a fárasztó hét után? Erre adunk neked 4 remek tippet. Csajos koktél. Az interneten számtalan remek recept…..
Gabrielle a Francia Riviérán töltötte vakációját 1921-ben, amikor is a sors összehozta Ernest Beaux-val, a híres parfümkészítővel. Gabrielle megkérte, hogy készítsen a számára egy parfümőt. Ebben az időben a parfümök, természetes virág alapanyagokból készültek, de ő egyedit szeretett volna alkotni,…..
Divas cake Macaron előfizetés 2017.08.28 14:56:16
Kis hazánkban talán furcsának tűnhet, hogy előfizetsz egy desszertre, de Amerikában ez már hatalmas divatnak örvend. Gondolj bele, miért rohangásznál el a cukrászdáig minden hónapban, ha kényelmesen házhoz is hozhatják neked. Persze kérheted az irodába is, de azzal számolnod kell, hogy a kolléganők…..
Divas cake A Diva's cake alakulása 2017.08.09 11:23:31
Sziasztok! Szeretném elmesélni nektek, hogyan is alakult a Diva’s cake, amelyet ketten a párommal hoztunk létre. 2016. januárjában 3 nappal a születésnapom előtt fel kellett mondanom a munkahelyemen, mert a beígért dolgok a főnököm részéről nem történtek meg. Így a születésnapomat már…..
Az első és legfontosabb dolog a macaron készítésnél, az a pontosság. Minden hozzávalót pontosan kell kimérni és minden apróságra oda kell figyelni. A macaron alapja mandulalisztből készül. A mandulaliszt amellett, hogy gluténmentes, alacsony szénhidrát és cukortartalommal rendelkezik. A…..
Los Angelesben született 1926 június elsején.  Monroe gyerekkora cseppet sem volt felhőtlen édesanyja nevelőszülőkre bízta, majd később árvaházba is került. 16 éves korában azért, hogy elkerülje az árvaházat hozzá ment a 21 éves James Doughertyhez. Miután férje katonaként kiküldetést kapott, Monroe…..
Már megint elfejeltetted az évfordulót és a párod már korán reggel azzal nyaggat, hogy: Mit csináltok ma este? Mi lesz a meglepi? Ebben a pillanatban le is izzadsz és gondolatban már az éttermek listáját görgeted a fejedben.  Túl sok gondolkodási időd nincs, mert a munkában is szétszednek. Nem tudsz…..
Kerüld a semmitmondó ajándékokat! A plüss macit nem tartjuk cukinak csak cikinek! Egy személytelen ajándéknak egy nő sem fog örülni. A nők szeretik az egyedit, az mindig az odafigyelés és a törődés jele. Akár egy személyre szóló idézet, vers a lényeg, hogy a nő személyisége tükröződjön belőle. A…..
Szeretnéd anyukádat kényeztetni, Dívaként kezelni ezen a napon, de csak a szokásos virág, csoki kombináció jut az eszedbe. Ötletelésre pedig a munka és/vagy gyerekek miatt se időd, se energiád. Tudod, hogy ez egy nagyon fontos ünnep és megérdemlik az anyukák, hogy kényeztessük őket, mivel ők is…..
Gabrielle Chanel 1883 nyarán született. Édesapja Albert vándorkereskedő volt, soha nem foglalkozott igazán családjával. Csak a vándor élet és a nők érdekelték. Édesanyja varrónőként dolgozott és férje szeszélyeségének ellenére mindig kitartott mellette. Még terhesen is követte őt vándor útjaira. Az…..
1945-ben a háború után Amszterdamba költöztek édesanyjával. Itt folytatta a balett tanulmányait, amit a háború miatt félbeszakított. Ahhoz, hogy anyukájával fent tudjanak tartani egy albérletet, Audreynak is szüksége volt munkára, így reklámfilmekben és különböző táncos produkciókban vett részt. Az…..
Audrey Hepburn 1929. május 4.-én született Brüsszelben, angol-holland származású Oscar-díjas színésznő, aki a filmes karrier után, az UNICEF utazó nagyköveti feladatait töltötte be egészen élete végéig. Audrey gyerekkora egyáltalán nem volt felhőtlen, szülei sokat veszekedtek, majd miután anyja…..
A húsvét akárcsak a karácsony, rengeteg előkészülettel jár. A gyerekek be vannak zsongva, itt a jó idő, itt a locsolás, a csokinyuszik és tojások ideje. Rendbe kell tenni otthonunkat, tavaszi színekbe és dekorációba öltöztetni, de erre nem szeretnénk vagyonokat elkölteni. Rengeteg szuper ötlettel…..
A macaron eredete Olaszországba, Velence környékére tehető, körülbelül 600-700 éve fejlesztették ki. A nemzetközi karriere Franciaországban indult meg.   Ez a kis süti függőséget okozhat, főleg a hölgyek körében. Miért is ne tenné?!Édes, finom, kicsi és még látványos is. Ha ránéz az ember, összefut…..
Mindenki ismeri az érzést, amikor bal lábbal kell fel és már korán reggel mérgelődik és utálja az egész világot. Ha így indul a reggel, fel kell dobnod magad, vagy a morcosság végig kíséri a napodat.  Vesd be, ezeket az apró ötleteket és talán a napod többi része, nem a rémálommal lesz…..
Divas cake Boldog nőnapot! 2017.03.08 09:07:11
Remélem, mindenkit legalább hasonlóan szép csokorral lep meg a párja.  ..
2017-et a változás évének tartják, nagyon sok kampányt is láthatunk ezzel kapcsolatban, főleg a Facebookon. A változás jó, azonban vannak olyan bakik, amiket elkövetünk, ebben a felfokozott állapotban. Hirtelen stílust szeretnénk váltani és ezt túlzásba visszük. Eddig, csak nagyon visszafogott…..