Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kolidani

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attila készített egy remek kis hülyeséget. Az orbitális gumibotot kicsit átvariálta. Érdemes megnézni a kis részleteket is. Nagyon jó lett, köszi! :) Szeretem az ilyen baromságokat.Istenem, de kedvet kaptam megint ehhez a játékhoz  ..
Kolidani 2009.08.19 11:35:07
@peti960: ill bocsi nem az előző XD: kolozsvaridani@citromail.hu ez a működő
Kolidani 2009.08.19 11:33:30
A következő képet Gergő Gergő küldte be. Amúgy meg pont tegnap láttam ezt a részt a sorozatból, nem gyenge. ..
A hibás borítókról, szövegekről lenne újra szó. Gyűltek szépen a hónapok során:   Az első EVM Junioros gyöngyszemet "Rekettyelovag" küldte nekem. Azt már a Tomb Arider 3 óta tudjuk, hogy az elég kemény malőr, ha a játék oldalán el van gépelve a szöveg.…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.04.17 19:21:00
Lényegre térnék, új videó talán csak április végére várható. Sajnos magánéletileg vannak teendőim, amik nem teszik lehetővé, hogy most videókészítéssel foglalkozzak. Lulát próbálgattam néha esténként, de őszintén szólva elakadtam és nem nagyon tudom hogyan tovább. A…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.01.30 09:28:48
Ember azt hinné, hogy több mint másfél év után végre megoldódnak ezek a hülye jelenet felvételes gondok, de mindig meglepnek ezek a fránya programok. Anarchy volt a mélypont, de Lula barátnőnk sem adta könnyen magát. Csinálhattam amit akartam, zöld felvételeket kaptam. Próbáltam…..
ZeroCool újra valami hihetetlen egy Stuntvideót rakott össze. Vágás is ismét már-már betegesen durva.(A tényleges stuntok másfél perc után kezdődnek). Gratula   ..
"Nfbg" két érdekes dolgot vágott össze a GTA San Andreasból. Az első jelenethez nem fűznék hozzá semmit, a Stunt-Driverek kézikönyvének legutolsó fejezetének, legnehezebb trükkjét sikerült megvalósítania. Aztán a második jelenetnél: Mennyire okos dolog egy lámpa elé…..