Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StonerVaszics

35 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Délies ízű stoneres, doomos, füstölős metal. Kicsit olyan mint a King Giant, csak dinamikusabb. Nem világmegváltás, új műfajt sem találtak fel az illionis-i srácok, viszont remek dalokat pakoltak fel a lemezre:         Get Stoned!..
Igaz, nem sztóner, de metál. Még csak nem is heavy, hanem Gyevi Metal, ahogy az algyői banda definiálja a zenéjét. Nem ma kezdték a srácok, és ez érződik is. Rövid bemutatkozásuk: "A Corona Mortis zenekar két "öregrocker" otthoni zenélgetéséből formálódott zenekarrá 2013.12.29-én. 2015-ben látott…..
    ÚjSzegedi vasútállomásnál!   Nyitva tartás: Hétfőtől-Csütörtökig 07:00-22:00  Péntek és Szombat 07:02:00 Vasárnap 07:00-22:00   Árak: 1 üveg sör 200 Ft-tól,(Karpackie 190 Ft!!)  1 korsó csapolt sör 250 Ft unicum 5cl 360 Ft Hubertus 5cl 250 Ft kommersz szeszek 5cl 200…..
  Ritkán futok bele olyan lemezbe, ami rögtön megfog. A furcsa nevű finn banda kilenc dalt magába foglaló albuma pedig ilyen. Erős dalok, jól kitalált énektémák, vérbeli sztóner-feeling. Bontsatok egy(?) bort, aztán hangerő fel! Get Stoned!..
Anno írtam már erről a bandáról, kirakom hát az új cuccukat is. Energikus, zsigeri sztóner rock ez, spanyol "énekkel", amit én perverz: különösen kedvelek. A trombita még mindig játszik, jó érzékkel, sokszor a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel. Érettebb, változatosabb a…..
  Svéd banda, ízes, sztónerisztikus zenével. A Supersonic Speed című szerzeményükkel telibe találtak, de a többi sem rossz. Sőt. Get Stoned!..
  Joe Grayson cimborám a napokban küldte el nekem frissen megjelent lemezelőzetesüket egy két dalt tartalmazó demo formájában, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy megismertesse zenekarát a Stoner Blog olvasóival is.   Szóval. Itt van ez a szegedi banda, a szóban forgó cucc…..
  Nagyon szeretem a Monster Magnet zenéjét. Na meg azt a hangulatot, amit a '98-as Powertrippel elinditottak. Bevallom férfiasan az előtte lévőket nem tudom annyira a szivembe zárni. Ennek ellenére, mégis csak rajtam virit már régóta a "Bika", és most már ezzel raknak a föld…..
Már vagy ezer éve nem posztoltam semmit kedvenc blogomra. Van hát mit bepótolnom. A német Beam Orchestra azt a fajta muzsikát műveli debütáló lemezén, amitől dugóhúzó nélkül is kinyílik a bor és a mellé való szóda fénypostával érkezik a sarki kisboltból! 45 perc…..
 S u n g r a z e r  :  M i r a d o r  ( 2 0 1 1 )     Őszintén szólva a Sungrazer első lemeze nem nyűgözött le túlzottan(vagy csak nem adtam neki elég időt). Ugyanennek ellentétét mondhatom el viszont az új albumról, ahol egy kevésbé intenzívebb,…..
Fura név, közhelyes cím, a borítóról meg ne is beszéljünk. A zenéről viszont érdemes. A myspace-en, hatásként, jó néhány bandát felsorolnak a srácok, ezek közül talán a Fu Manchu és a Nebula munkássága köszön vissza leginkább a nótákban. Kellemes hangzású, laza…..
Queens of the Stone Age rajongók!A stoner.blog.hu egy mini fesztivált szervezésébe kezdett ’QotSA tribute night’ címen. Az eredeti koncepció alapján a lemondott QotSA koncert dátumán, május 28-án került volna sor megrendezésére, ez azonban megvalósíthatatlannak tűnik…..
StonerVaszics 2011.05.12 18:37:16
ELVIS DELUXE   Ismét egy Lengyel Stoner együttes hozott nyilvánosságra új anyagot, az Elvis Deluxe-nak pedig ez immáron harmadik Stoner Blogos szereplése.     A 'Favourite State of Mind' az együttes második kiadott lemeze, a 2007-es Lazy-t követően. A Fade Away…..
Medve barátunk elküldte régen ígért (bármilyen) koncert beszámolóját, melyet ezúton is köszönünk. Szerintem simán megér egy admin meghívást (és bízunk benne, hogy kapunk még Tőle NY körzetéből koncert beszámolókat), de természetesen erről egyedül nem dönthetek.(hm?)…..
Alig egy évvel ezelőtt szinte a semmiből bukkant fel a Rakéta zenekar és hozta ki első videóját. Azóta megmutatták már magukat a Gödörben és a Corvintetőn is, most pénteken pedig a Mappa Klubban lépnek fel a Hó Márton és a Jégkorszak és a Peacetones társaságában.…..
StonerVaszics 2011.03.04 20:48:44
A sztóner mondjuk valami ilyesmi, csak, hogy magyar példát hozzak:

www.youtube.com/watch?v=7ODh31wajmo&feature=related

Nem egy magyar bandánál megfigyeltem már, hogy stílusként jelölik meg a stonert, de közük nincs hozzá, bízom benne, ez nem lesz trend a jövőben. A cikkben említett popzenekarnak meg sok sikert kívánok, saját stílusukban elég jók, bár én ilyesmit nem hallgatok, meg annyira nem is értek hozzá.
A cikk címe és koncepciója pedig valóban félrevezető.
StonerVaszics 2011.03.05 14:14:52
@BillyMonk: köszi! :) én is tegnap először. de jó példa arra, hogy vannak azért kis hazánkban is roppant tehetséges bandák.
The Mother Road Toplista 2010 2011.01.16 16:05:00
 Habár tavaly nem sokan reagáltak a toplista ötletre, én azért idén is előállok azzal, hogy ti is állítsátok össze a listát, amin a 2010-es évben megjelent, kedvenc albumaitok szerepelnek.Ha lesz rá jelentkező, ha nem : én azért előállok a sajátommal:  Sendelica :…..
Ma reggel kb. 9:30-kor megszülettek a Nicodamien ikrek, Írisz Nicodamien és Vince Nicodamien. Az újdonsült apuka, akinek lila lövése sincs még róla, hogy mi vár még rá az elkövetkezendő években, talán még olyan állapotban van, hogy tudja még fogadni a gratulációkat, bár már…..
StonerVaszics 2011.01.13 17:52:54
BUÉK új év, új look. a dal a régi...
StonerVaszics 2011.01.01 14:54:37
StonerVaszics 2011.01.01 20:39:53
 Sabbia 2006 - Brant Bjork     Előszóban szeretném megköszönni a meghívást a blogszerkesztésre! Máris jár az agyam, mivel is foglalkozzak elsőként. Ez persze egyértelmű, folytatom a stoner filmek bemutatását. A második film Kate McCabe rendezése és Brant Bjork zenéje egyben. 80…..
 Elöször is kellemes ünnepeket kívánunk minden bloglátogatónknak! Másodsorban meg sajnos különböző elfoglaltságok miatt a tavalyihoz hasonló rendezvényt nem áll módunkban összehozni a blog születésnapjának alkalmából, úgyhogy idén egy szerény válogatással…..
Még további két bloggal barátkozunk:STONERANDMORE francia honból ésMÚSICA DE LAS ESFERAS, amit spanyol nyelven írnak.Jó böngészést!..
StonerVaszics 2010.12.22 20:55:37
Asylum On The Hill : Passage To The Puzzle Factory (2010)     A Hermano,a Supafuzz,a Dead hours és a Rosie Rose tagjaiból összeverbúválódott amerikai együttesről nem éppen mondható el,hogy átlagos muzsikát játszik.Nem is csodálom,hogy a rock&roll-osabb zenékre szakosodott…..
StonerVaszics 2010.12.12 21:40:04
A serital mellett a sztóneres/metálos mjuzikot is remekül tolják.Space: ITTLemez: ITTGet Stoned!..
StonerVaszics 2010.12.12 21:18:51
@joshibarat: na, majd keresek. mi a határidő?
Bring It On (1997)   01. Bring it On 02. Soul Full Of Lies 03. High Time 04. Roll All Over You 05. Right Between The Eyes 06. Ripe 07. Sooner 08. Young Dumb Snake 09. Throwing Out The Baby 10. Under The Sun 11. Naked Light 12. Forgotten One    Take A Look (1999)   01. Redline…..
StonerVaszics 2010.12.11 18:09:29
@Lacius76: Nem rósz felvetés, csak támogatni tudom! :D
Nézzétek el nekem, hogy most egy "nem stoner" számot hoztam, de hideg van, esik az eső, odakint minden fagyott és szürke... Ezzel együtt a hangulatom is erősen leszálló ágban van... Azt már nem is mondom, hogy a náthám egy hete nem javul...  Ilyenkor nem sok minden van,…..