Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GreenTompika

60 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megafaktor születik Szociális alapú sztárok Király L. Norbi megasztár alkat, hang nélkül. Szíj Melindában benne van az x-faktor, de nem engedi, hogy ki is jöjjön belőle. Mindkét előadóban mocorog valami, hívhatjuk akár tehetségnek is, de egyik versenyzőben sem érzem,…..
GreenTompika 2010.12.15 11:54:48
@TheFan: A hozzászólásoddal lehet vitatkozni, csak nem érdemes. Friderikusz kissé túllépi hatáskorét azzal, amikor azt ecseteli, hogy ki intonált alul vagy jó ütembe lépett be a dalba a versenyző. Érdekes módon egyik zsűritag sem teszi helyre Fridit, hogy ez nem a szakterülete. Ez olyan, mint amikor Puhl Sanyi elemzi a félidőben a csapatok taktikai hadrendjét, holott ő csak arra lenne szakmailag hivatott, hogy elmagyarázza a nézőknek a játékvezető ténykedésének milyenségét. Jogos volt-e a piros lap, szabályos gól született-e stb.
Visszatérve a tehetségkutatásra, ebben nincsen hiány, hiszen újra indul a Csillag születik, ahol összevetik, hogy melyik a tehetségesebb a táncos fiú vagy a versmondó lány...
TanyavilágAvagy legyél te is virtuális paraszt! Vörösiszap ide, tamagocsi oda, végre megérkezett a Tanya (valótlan) világ! Mit nekünk szaros gumicsizma, amikor otthon, a monitor előtt – akár zokniban is – etethetjük a teheneket vagy éppenséggel arathatjuk a gabonát!…..
A nép hevében Az igazság nevében A Jobbikra szavazni orosz-rulett...teli tárral. Elkeserítő a helyzet, de ne keseredjünk meg! Ha nem szeretnénk, hogy kísértsen a múlt, akkor nincs más teendő, mint vasárnap emelt fővel elmenni szavazni, mert szégyenkezni nincs okunk.…..
Valószínűleg Hajós András vezeti a magyar médiában a legtöbbet bukott sztárok listáját. Hiába, Hajós stílusát velünk ellentétben kevesen kedvelik. Friss hír, hogy a TV Paprika vezetősége a továbbiakban nem tart igényt az énekes főzőtudományára, vagyis nem rendel több…..
 tags: Humor, vérciki, viccby Zöldi TamásVérciki eseteim V. Felmérésem története, ahol csak az emelet stimmelt Egy kedves megrendelőm ajánlott a barátnőjének, hogy milyen szuper asztalost ismer (fizetett hirdetés), és ahogy ez lenni szokott felhívott, hogy mikor…..
 tags: Humor, vérciki, viccby Zöldi TamásVérciki eseteim IV. Ellopott autóm története Kész skoda, hogy nem lopták el... Kollégámmal, Misivel azt beszéltük meg, hogy a munka végeztével, hazafelé beugrunk felmérni egy cukrászdában, ami a lakásomtól mintegy 324…..
 tags: Humor, vajda, vérciki, viccby Zöldi TamásVérciki eseteim III. Konyhaszekrény beépítés VajdáéknálMajdnem engem építettek be a falbaA bútorépítés önmagában nem rejteget életveszélyes szituációkat, maximum egy-két, esetenként még több ujjadba kerül a feladat…..
 tags: állás, állásinterjú, ciki, Humor, munka, vérciki, viccby Zöldi TamásVérciki eseteim II. Munkába lépésem, és fatális égésem története A faipari technikum elvégzése után, hirtelen ötlettől vezérelve úgy gondoltam, munkába állok. Mivel a vizsgamunkám…..
Vérciki eseteim I. – VONtATott történet Miskolcon tags: Bruce Willis, Humor, Miskolc Tiszai pu., vérciki, vicc, vonatby Zöldi Tamás Mottó: „Magamat kigúnyolom, ha kell, de hogy más tegye, azt nem tűröm el!/Cyrano de Bergerac/ A 90′-es évek…..
Kedves olvasóim és leendő olvasóim!Nagy örömmel szeretném bejelenteni, hogy a blogom elköltözött. Hála Barok Eszter barátnőmnek, aki időt, energiát, pénzt nem kímélve megalkotta számomra az új internetes naplómat. Azért volt erre szükség, mert itt csak úgy lehetett…..
Nincsen karikás ostorom, igaz, nem is vagyok szadista.A világ legszebb nyelvét beszélem, mégsem értjük itt egymás szavát.Rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, ha azt mondom: Lila majom.A Fradi-család megelőzi minden más rokoni kapcsolatotomat, és nem örülök,…..
HírekÖsszeállt a Pataki-Zöldi páros KOS-nap a Pelikán Rádióban  A gödöllői Pelikán rádióban egymást követte március 10-én a Komlósi Oktatási Stúdió jelenlegi tanára és egykori növendékei. Török László műsorát követően a KOS-35. két…..
  Foto: MTIMit ér egy emberélet? Minden ember egyenlő? Agyonlőttek egy tatárszentgyörgyi kisfiút és édesapját - közölte a Pest Megyei Rendőrség. Az ORFK tízmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki az elkövetőkre. A holttesteket…..
A SPORT diadala a fájdalom felett  Veszprémi keserédes győzelem  Pontosan egy héttel Marian Cozma halála után az MKB Veszprém férfikézilabda-csapata nem halasztotta el a soron következő Bajnokok Ligája középdöntős találkozóját, hanem megmérkőzött a spanyol…..
Raffael           és        Sztojka  Bűn és bűnhődés? Bájos arcok néznek ránk a képről: Raffael Sándor és Sztojka Iván. Tipikus bérből és fizetésből élők tekintete, a mi…..
 Talpra magyar! Fekete felhő Veszprém felett Leszúrták Marian Cozmát, a Veszprém kézilabdását[origo]MTI2009. 02. 08., 9:27Utolsó módosítás: 2009. 02. 08., 15:52 var strModDate = '2009. 02. 08., 15:52'; if (strModDate.substr(16,1) == ':') strModDate =…..
 Vége a dalnak, Pont FM 88.1 Rock & Sport Élt: 23 hónapot    Gyászolni jöttem. 2008. 12. 31. a Pont FM 88.1 Rádió halálának időpontja. Rock örök és elpusztíthatatlan – tartja a mondás – de ezen a napon mégis meghal valami. Ha…..
Tehetség az adottság, a szerénység nem    Világ életemben szívből megvetettem azokat, akik a tehetségüket nem kezelték kellő alázattal és intelligenciával. Értékrendem szerint csak azok lehetnek mindenki számára példaértékűek, akik a kimagasló adottságukkal…..
Az egyik kutya, a másik egy híján húsz Szlovák rendőrök a magyar ultrák ellen a DAC-Slovan meccsen[origo]MTI2008. 11. 01., 15:13Utolsó módosítás: 2008. 11. 02., 0:22 var strModDate = '2008. 11. 02., 0:22'; if (strModDate.substr(16,1) == ':') strModDate =…..
“Szeretned kell azt amit csinálsz, s akkor a legdurvább munka is alkotássá válik.” (Gorkij) A 30 éves háború    Mennyi, harminc? Mi harminc? Mi mennyi? Régi móka, de mint tudjuk, újszülöttnek minden vicc új. No, de mi a helyzet a régen szülöttekkel, a…..
Kattints ide!: Ajánlottuk - meghallgatták őket... Kapósak lettek  a nemrég végzett  KOS-35.   legjobbjai Pataky Tibor (KOS-8., anno RTL Híradó-műsorvezető) és a Careers Management Group másik igazgatója, Kövesdi Viktor…..
  :Egy senkiért, mindenki egy ellenElső számú KÖZ-ellenség: Fiala János Nem Pesten történt az eset, de még csak nem is Európában, hanem egy messzi-messzi galaxistól azért visszább, egészen pontosan az afrikai Botswana területén elfekvő, Kalahári-sivatagban kicsit…..
 Halló, kérem a következő balekot!  -         Üdvözlök mindenkit, VV Ágica vagyok, de mostanában inkább csak Ágica, a sok V nélkül. Csapjunk is bele! Fantasztikus játékkal várom önöket, ahol akár 1.013.200,- Ft-ot is…..
Napok óta, sőt, amióta létezik a blogom foglalkoztat a gondolat, hogy vajon kik olvashatják a titoktalan naplómat. Annyi bizonyos, hogy nem kevesen, de a nagy talány még mindig az, hogy KIK. Ezúton szeretném megkérni a kedves olvasóimat (önkéntes alapon), ha van kedve jelezze…..
   Az én ezerkilencszázötvenhatom Magyar vagyok. A sok közül egy.Magyar vagyok. Itt születtem.Magyar vagyok. Nem jobboldali, nem baloldali, egyszerűen magyar. Magyar vagyok. Nincs idegen szívem, a szívem mindig is az enyém volt.Magyar vagyok. A Himnusz nekem ugyanúgy…..