Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Legyen Killer

57 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NFL HUNGARY Hárman egy célért 2018.12.04 17:16:27
Van egy alapvető igazság az életben, amely valahogy úgy szól, hogy mindenkinek úgysem lehet megfelelni. Szerintem ezt az állítást, itt és most, gondoljuk át újra, mert négy körrel az alapszakasz vége előtt egy teljesen új, háromcsapatos verseny kezdődött az NFC keleti csoportjában. Szerintem ez…..
NFL HUNGARY Egy pancserrel kevesebb 2018.12.03 15:22:55
Rögtön kezdhetném azzal, hogy elnézést kérek a Packers-fanoktól, amiért imádott csapatukat átkereszteltem Green Bay Pancsersz-re. De nem fogok bocsánatot kérni! Joggal merülhet fel a kérdés, hogy ugyan, miért is pancserek a Zöld Parton? Nos, azért, mert nem négy fordulóval az alapszakasz vége előtt…..
NFL HUNGARY Dögöljön meg az NFL 2018.12.01 13:04:27
Dühös vagyok. Dühös vagyok magamra, hogy hittem nekik. Dühös vagyok a ligára, hogy elhitették mindenkivel hogy ilyen többet nem lesz. Dühös vagyok a játékosokra, akik nem tanulva a 2014-es esetből újra és újra úgy döntenek, hogy a nők (és néha a saját gyermekeik) verve jók. Dühös vagyok a…..
Mikor lehetne megmutatni egy csapatnak, hogy még mindig van erő a keretben, mint amikor a gárda hazai pályán fogadja csoport riválistát, amelynek a kezdő QB-ja sérülés miatt nem lesz bevethető. Ebben a szituban volt a Detroit is a Chicago ellen, ám a Michigan-i egylet 2018-as jó szokásához híven…..
NFL HUNGARY A futball ünnepe 2018.11.20 15:34:42
Akkor most dőljünk hátra, és élvezzük a showt! Nem véletlen, hogy a tengerentúlon a Rams és a Chiefs ütközetét várták leginkább a fanatikusok, és kajakra mondom, a két csapat olyan előadást rittyentett nekünk a Los Angeles-i Memorial Colosseumban, hogy olyat egyhamar nem fogunk újra látni……..
Az NFL-ben két olyan gárda van amelyik borzasztó kezdését követően ledült játékba, és így egyre közelebb van a rájátszáshoz. Az egyik a Steelers, amely 1-2-1-es nyitás után zsinórban hatodik sikerének örülhetett. A másik a Dallas, amely a Titans elleni hazai fiaskót követően két idegenbeli skalpot…..
NFL HUNGARY A fekete holló 2018.11.19 15:32:55
Van ugyebár egy olyan közismert mondás, amely szerint egy fecske nem csinál nyarat. De vajon egyetlen holló elég lehet ahhoz, hogy az amúgy nem túl meleg klímával megáldott Baltimore-ban felforrósodjon a hangulat, és a szurkolók között újra kitörjön a futball-láz?..
NFL HUNGARY Viszlát Mike 2018.11.16 16:39:17
Újabb forduló, és egy nyerhető meccs elbukása (27-24 a Seahakwstól). Nagyjából így lehetne leírni a Green Bay Packers 2018 szezonját. Wisconsin állam büszkeségei az eddig lejátszott rangadókon (Vikings, Rams, Pats) nyeretlenek maradtak, és e mellé a korábban verhető ellenfelek (Lions, Washington)…..
Gondban vagyok. Adva volt egy csoportrangadó, aminek alapból mindig nagyobb jelentőséget tulajdonítanak, mint egy sima mérkőzésnek, de engem most valahogy nem mozgatott meg a Sunday Night Football. Pedig a párosítás alapján tényleg derbinek ígérkezett, de…..
NFL HUNGARY Marcus, a hódító 2018.11.12 13:46:58
A Dallas elleni győzelem után mindenki azt írta, hogy nem a Titans nyert, hanem a Cowboys vesztette el azt a találkozót. Egy héttel később a Tennessee semmi kétség nem hagyott a kétkedőknek, miután lemosta a pályáról az örök bajnokesélyes New Englandet...
NFL HUNGARY Újoncok napja 2018.11.12 13:46:23
Biztosra veszem, hogy sokan látták közületek a Draft Day (magyarul Újoncok napja) című filmet, ami éppen a Cleveland Browns szemszögéből mutatja be az NFL játékosbörzéjét. Bár a való világban nincs egy Kevin Costner nevű szuper-alkalmazott a klubnál, aki csak úgy varázsol egyet a pálcájával, és…..
A kemény munka meghozza a gyümölcsét, a középszerűség elég a világ legértékesebb csapatánál, hogyan jussunk el egy év alatt a mennyből a pokolba...
Ha egy csapat a rájátszásról álmodik, akkor vannak olyan meccsek amelyeket MEG KELL nyerni. A New England esetében ilyen az összes csoport összecsapás (amivel tuti a playoff), míg egy alacsonyabb szintű gárdánál, mint a Dallas, a hazai mérkőzések. A Cowboys, az NFC keleti kvartettjének gyengélkedése…..
Senki nem várja el az NFL-ben hogy egy csapat veretlenül legyen bajnok. Vannak olyan együttesek amelyek nagyon közel voltak hozzá (helló 1998-as Vikings, 2004-es Steelers és természetesen a 2007-es bostoni csalók, aka. Patriots), ám nem véletlen, hogy ez eddig mindössze egyetlen gárdának, az 1972-es…..
Ha valaki a 23-16-os végeredmény alapján ítélné meg a Baltimore és a Pittsburgh vasárnapi csoportrangadóját, joggal gondolhatná, hogy szoros volt a mérkőzés. Ha csak a számokat nézzük, akár még igazat is adhatnánk az illetőnk, hiszen mindössze egy TD+extra pont döntött a két csapat között, valójában…..
NFL HUNGARY Tovaszállt futó 2018.11.01 15:55:17
Gondolom, közületek azért sokan szerették, vagy ha nem is szerették, de azért ismerik a Jóbarátok sorozat hírhedt bakiját, amely szerint a Zöld Part játszik a városban. Nos, a Zöld Part, indián nevén egyszerűen csak Green Bay, az átigazolási időszak utolsó napján igazán aktív volt: véleményen…..
Browns, Browns, Browns! Egy csapat, három szempont, egy rendhagyó Jó, a Rossz és a Csúfban...
Az, hogy a New England 25-6-ra legyőzte az ezer sebből vérző Buffalót a hétfő esti (csoport)rangadón, és ezzel tovább üldözi a Kansas Cityt az Amerikai főcsoportban, vélhetően senkit sem lepett meg. Ellenben az már igencsak vaskos meglepetés, hogy a mérkőzésen szerephez jutott 3 darab irányító közül…..
Majdnem, mi lett volna ha, és ehhez hasonló közhelyek járhatnak most a Green Bay játékosok, edző, vezetők, szurkolók fejében, ha a Rams elleni 29-27-re elveszett mérkőzésre gondolnak. A gyengén kezdő Packers számára egy esetleges Los Angeles-i siker kulcsfontosságú lehetett volna, ám egy újabb…..
Kicsit rendhagyó módon, különféle film-, illetve sorozatcímek segítségével fogok beszámolni a vasárnapi Kansas City – Denver mérkőzésről, illetve annak történéseiről...
Ha én lennék Deshaun Watson, most nagyon elégedett lennék magammal. Lehet, nem, inkább biztosan két lábbal a föld fölött járnék, de még az is lehet, hogy rózsaszínben látnám a világot. Képzelt beszélgetés, a Houston-Miami mérkőzés után, a Texans irányítójának szemszögéből...
Elérkeztünk a 2018-as szezon második feléhez és vele megjött a káosz, elhunyt a liga egyik legbefolyásosabb a tulaja, a Giants 2018-ra bedobta a törülközőt. Itt a Jó, a Rossz és a Csúf...
Van az a helyzet, amikor egy csapat hiába dominál egy találkozón, támad többet, lő rengetegszer kapura, passzol, az amerikai labdarúgás esetében lényegesen több jardot szerez, több ideig van a gárdánál a labda, ám ezek ellenére az ellenfél nem elég hogy végig meccsben van, de még a lefújás előtt…..