Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varga Daniella Virág

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy iraki háborús veterán, Joshua Carroll őrként órákat töltött YouTube videókon keresztül trigonometria tanulással azért, hogy hódoljon űr iránti szenvedélyének. A YouTube segítségével mindössze három hét alatt 10. osztályos matematika tudását olyan szintre fejlesztette, hogy a virginiai New River…..
A YouTube az a platform, ahol az egész világ megtekintheti a gaming tartalmakat. Naponta több mint 200 millió ember látogatja a felületet játékvideók és streamek megtekintése céljából -  ez olyan, mintha Brazília összes lakosa minden nap YouTube-ot nézne! Nem is csoda, hiszen ezen…..
A YouTube-ot havonta több mint 1,9 milliárd felhasználó látogatja, akik sokszor órákat töltenek kedvenc tartalomgyártóik videóinak megtekintésével. Éppen ezért a YouTube arra törekszik, hogy az alkotók és a nézők egyaránt a lehető legjobb élményben részesüljenek. A YouTube remek felület arra,…..
Susan Wojcicki, a YouTube vezérigazgatója egy konferenciahívást kezdeményezett a 30 legnagyobb hirdetőjével és ügynökségi munkatársával annak érdekében, hogy megvitassa a márkák biztonságával szemben felmerülő aggodalmakat. A hívásra azért került sor, mert a CNN…..
A YouTube háza táján zajló botrányok megoldása érdekében a YouTube vezérigazgatója, Susan Wojcicki 5 célt határozott meg év eleji közleményében. Ezek a célmeghatározások főként arra szolgálnak, hogy eloszlassák az aggodalmat az Adpocalipszis demonetizációja, és más…..
A 2017 márciusában kirobbant hirdetési botrányra válaszul a YouTube szigorításokat vezetett be a felületén való hirdetések megjelenítésével kapcsolatban. A szigorú és egyelőre kiforratlan ellenőrző technológia használatának következtében jogtalanul korlátozták számos videó monetizálását, mely óriási…..
A YouTube legújabb és egyben leghangsúlyosabb külső változtatása, hogy lecserélték az oldal logóját. A tegnapi nap folyamán az összes YouTube-ra látogató tapasztalhatta a változást, ami azért is rendkívüli, mert a felület indulása óta erre nem volt példa. Milyen külső és belső változások zajlanak…..
Ha a YouTube nézőiről van szó, akkor általában fiatalok/fiatal felnőttek képe libben a szemünk elé, ám ahogy a nézők idősödnek és a felület népszerűsége eléri az idősebb korosztályt is azt tapasztalhatjuk, hogy a felnőttek is egyre aktívabb YouTube fogyasztóvá válnak. De vajon milyen tartalmak miatt…..
Havi 500 millió videómegtekintéssel a Facebook részvétele az online videózás terén egyre hangsúlyosabb. Számos, a tartalomgyártást elősegítő, új funkció esetében párhuzam figyelhető meg a YouTube-bal. Ezen újításokból arra következtethetünk, hogy a Facebook egy YouTube-hoz…..
UNILAD, The LAD Bible, Tasty – mi a közös bennük? Mindhárom médiavállalat több, mint 24 milliárd videó megtekintést generált 2016-ban, ezzel elfoglalva a Tubular Labs #VideoAces díjának dobogós helyezéseit. Az említett tartalomszolgáltatók és társaik az internet meghatározó szereplőivé váltak,…..