Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petrucco

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Überes voltam Az asztmás taxis 2017.04.11 14:05:56
Kedves Olvasók! Mielőtt belevágnék a következő cikkembe, szeretnék válaszolni egy, sokak által feltett kérdésre. Miszerint a történetek amiket leírok valósak e? Igen, egytől-egyig azok. Mind megtörténtek. Mint tudjuk az élet írja a legjobb forgatókönyveket...  Az asztmás taxis! Szép májusi késő…..
Sziasztok! Egy rendhagyó történetet osztok meg veletek alább...   Budapest, XII. kerület,  hajnali 1 óra.  Egy utasomat  igyekeztem hazavinni Budára, és elég érdekes időjárás volt ebben az időszakban. Esik az ónos eső, az utak nincsenek letakarítva. Konkrétan a több hetes hó-jég-eső és egyéb…..
Üdvözlök Mindenkit! Kicsit később született meg ez a bejegyzés mint szerettem volna, de hát ember tervez Isten végez. Azaz mégse, vagy dehogyisnem, vagy... mindegy is egy biztos, ha nagyon akartam volna már le lett volna írva. Ami késik az nem múlik pontos. Mielőtt belevágnék az aktuális…..
Überes voltam Zsiráf az esőben 2017.02.22 15:30:32
Kedves Olvasók!  Igen, anno Übereztem. Szép időszak volt és szerettem csinálni. Annak ellenére hogy amolyan másodállás, hobbi volt a vállalkozásom mellett. Nem is, igazából önző módon a kapcsolatteremtésre használtam, és ezeket a kapcsolatokat elég jól tudtam használni a vállalkozásomban. Igazából…..