Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krázsik Fanni

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Youtube után más közösségi média üzemeltetői is rájöttek arra, hogy a felületeiken elrejtett - vagy pont, hogy nagyon is középpontba állított - termékek, szolgáltatások mutogatása reklámozási értékkel bír. Egy új szabálynak köszönhetően a termékelhelyezést muszáj egyértelműen feltüntetni, a helyes…..
Gyakran megesik, hogy azon kapnak egy hírességet, hogy a valóságot elferdítve ábrázolja. Ezt a mindennapokban szimplán hazugságnak nevezzük, de az amerikai Kellyanne Conwaytől, Donald Trump tanácsadójától nemrég megtudhattuk, hogy már erre is van egy megfelelő kifejezés: alternatív tény. A…..
A május 4-én megrendezett fideszes lakossági fórumon történtek kapcsán beszélgetést szervezett az ELTE BTK Média tanszéke a médiában egyre gyakrabban előforduló inzultusokról. A 444.hu-s Halász Júlia fizikai bántalmazása óta már hetek teltek el, de a rendőrség végzésére még sokat kell várniuk. Azóta…..
Cseke Eszter és S. Takács András riporter-rendező páros forgatott már rettegett diktátorok gyermekeivel, dél-afrikai gettók egykori gengsztereivel, az afganisztáni frontvonalról is tudósítottak, illetve pápuai és etiópiai törzsek életébe is betekintést nyerhettek a magyar nézők a segítségükkel.…..
Egy-két évtizeddel ezelőtt a média szabadságát sokan teljesen magától értetődőnek tekintették Európa liberális demokráciáiban, az utóbbi években azonban ezekben az országokban is egyre bizonytalanabbá vált a helyzet. A magyarországi sajtó állapotának romlására már világszerte felfigyeltek:…..
„Megszoksz vagy megszöksz!” – az ismert kifejezés akár az újságírók vezérelve is lehetne. Ahhoz, hogy a médiaszakemberek és dolgozók lépést tartsanak a technológiai fejlődéssel, nem elég megszokni az új trendeket, hanem elsőként kell felismerni őket, és alkalmazkodni hozzájuk, irányt mutatva…..