Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pannigotz

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AlmaFa Bútortippek Adni JÓ! 2019.07.18 08:42:32
Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy átadtuk márciusban a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet toxikológiai osztályán az új helyiséget, egy közösségi szobát, melyben ezentúl kényelmesen tudnak a gyerekek étkezni, játszani, mesét nézni, együtt lenni. A gyönyörű színes bútorok az…..
Az Almafa Bútorstúdió megújulásának alkalmából a régi kedvenceink kiárusításra kerülnek outlet áron! Részletek és bővebb információ outlet konyháinkról a Facebookon az alábbi linken: https://www.facebook.com/events/2251353981803040/ A bútorok élőben megtekinthetőek előre egyeztetett időpontban,…..
Nem kell feltétlenül sablonos mintákban, bútorokban gondolkodnunk, ha a gyerekszobát rendezgetjük és nem is érdemes olyan tárgyakkal telezsúfolni, amit néhány év múlva a gyerekünk sem szeret már annyira. Nyugodtan legyünk bátrak és kreatívak! Íme néhány egyedi és ötletes inspiráció. Egy jól…..
A Konyhakiállításon megismert trendek szerint 2018 talán egyik legfontosabb változása a konyháról alkotott fogalmunkat érinti. Napjainkban a lakástulajdonosok egyre inkább a személyes otthon megteremtésére törekednek, épp ezért szinte az összes trend abba az irányba tart, hogy kicsit lazítson a…..
Idén is korán érkezett a nyár, s bár jelenleg nem érzékeljük tikkasztó hatását mégis jobb, ha időben felkészülünk néhány fantasztikus recepttel, ugyanis bármikor visszatérhet a kánikula, a barátokat pedig ilyenkor illik vendégül látni egy-két fergeteges koktélra. (Vagy akár magunk számára is…..
Most, hogy végérvényesen beköszöntött a jó idő és egyre melegebbek a napok, nincs jobb egy egészséges és hűsítő, friss gyümölcsturmixnál. Három kedvencünk néhány perc alatt egyszerűen elkészíthető az Electrolux smoothie készítő gépeivel, csak beletesszük a hozzávalókat, összeturmixoljuk és azonnal…..
A legjobb sütőkben gyerekjáték a jó ízű ételek elkészítése. A gőzsütők olyan multifunkciós sütők, melyekben a hagyományos sütőprogramokon felül sokféle gőzprogram is van. A gőz és a forró levegő együtt sokkal finomabbra süti az ételeket. A már megszokott, jól bevált receptek is sokkal teltebb,…..
Ha új tűzhelyet szeretnénk vásárolni, felvetődik a kérdés, hogy a gáztűzhely vagy villanytűzhely a jobb választás? Mindkét megoldás rendelkezik előnyös és hátrányos tulajdonságokkal, ezért különböző szempontok megvizsgálása után lehetünk biztosak abban, hogy a számunkra megfelelő típust vásároljuk…..
A kiváló olasz design, a szenvedély és a csúcsminőség ötvözete…  Az olasz stílus és a csúcstechnológia találkozása. Ez a SMEG!   Az ízléses és elegáns SMEG készülékek széles körben elterjedtek az egész világon. Egyesítik a könnyed olasz hangulatot és stílust, a kor csúcstechnológiájával. A SMEG…..
Ha a tavasz közeledtével, a természet megújulásával te is valamiféle változásra vágysz, itt az ideje kezedbe venni az irányítást. Légy kreatív, és dobd fel a lakásod pár ötletes kiegészítővel. Íme néhány tipp, hogyan varázsolhatod teljesen újjá otthonod néhány apróság…..
Bár általában nem figyelünk rá, a hűtőgép a háztartás egyik legfontosabb eszköze: éveken át folyamatosan tökéletesen kell működnie, mert ha elromlik, a heti élelmiszerkészlet mehet a szemétbe. Mivel a hűtőszekrény folyamatosan működik, nagyon fontos, hogy energiatakarékos modellt válasszunk belőle,…..
Mint mindenben, a konyhabútor elkészítésében is szerepe van az aktuális trendeknek. Nézzük mi volt az idei!   Kimutatások szerint az emberek a konyhát tartják otthonuk legfontosabb helységének. Nem is csoda, hogy a belső felújítások konyhára fordított hányada folyamatosan nő.  Integrált…..
  Biztosan sokak számára ismerős, amikor nagy reményekkel telve indulnak útnak a szezon első síelésére. Várjuk a verőfényes napsütést, szinte halljuk a talpunk alatt ropogó hó hangját, érezzük a szánkban a vilmoskörte pálinka ízét és érezzük bőrünkön a tiszta és hideg levegőt, ahogy a piros…..
Mint mindennek a zöld turmixnak is van úttörője, aki nem más, mint Victoria Boutenko. Gyógyulási történetei nem mindennapiak, mellyel rengeteg hívet szerzett a vegán és nem vegán körökben egyaránt. Hogy mi is a zöld turmix lényege? A nyers zöldségekben és gyümölcsökben olyan enzimek találhatóak,…..
Zeller, uborka, citrusokkal: Készen állsz a bikiniszezon előtti méregtelenítésre? Akkor kóstold meg a szuperegészséges zelleres-uborkás turmixot! Egy sportmixerrel (itt megnézheted: http://bit.ly/2rwWke4) villám gyorsan elkészítheted, és magaddal is viheted!                                        …..
Nyizsnyi Viktorral beszélgetünk a piacon fellelhető akril felületekről. Mi számít ténylegesen akril frontnak, melyek az év legtrendibb színei, és egyéb hasznos tippeket kapunk tőle, arra az esetre, ha akril konyhában gondolkozunk. A beszélgetést részletesen a Youtube videóban találjátok. Mi a…..
Mikor úgy érzed, ideje a konyhádat felújítani, érdemes erről tervet készíteni. Vagy „csináld magad” fába vágod a fejszédet, vagy pedig körbenézel és ajánlatot kérsz egy konyhastúdió tervezőjétől. Mindenesetre készülj fel, hiszen az igényeidet nálad jobban senki nem ismeri.   A hűtő mérete:…..
Ki gondolná, hogy ma már ha színekről van szó, nem csak a rúzsunk, vagy a cipőnk, ruhánk, autónk színe tükrözheti személyiségünket, hanem a konyhánké is. Bár sokáig a minimál uralta az ízlések piacát, ma már a színesebb konyhák a nyerők. Bemutatunk nektek három csodaszép konyhafront színt és a…..
Személy szerint először voltam a Konyhakiállításon, és teljesen magával ragadott. Nem csak a jobbnál jobb előadások, finom kóstolók és a kreatív standok, hanem az egésznek a hangulata. Az a hangulat, amit valószínűleg nem élsz meg pár óra alatt, mint én kiállítóként. Az építésben nem vettem részt,…..