Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szalóczy Éva

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétségtelen: a magyar szokások, hagyományok és babonák utánozhatatlanok. Ez pedig fokozottan igaz akkor, ha egy esküvői szertartásról és az azt követő lakodalomról van szó! Bolond menyecske, menyasszonyrablás, tányértörés... az idősebb rokonok általában elvárják, hogy ilyen szokásokkal tisztelegjünk…..
Ennek a mostani írásnak az az apropója, hogy ma a kormány olyan költségvetési javaslatot terjesztett be, amelyben az MTA kutatóhálózatának szánt pénz már egy új szervezet neve alatt található, holott az még létre sincs hozva. Mindez rettenetesen ízléstelen természetesen, ahogy az is, hogy mindezt…..
Korai egyelőre festékforradalomról beszélni, ám az biztos, hogy az amúgy is hibát hibára halmozó hatalom ezúttal jobban járt volna, ha nem izmozik a Gulyás Mártont és Varga Gergelyt támogató tömeggel, és nem hergeli azzal a tárgyalásukra érkezett szimpatizánsokat, hogy bilincsbe verve, vezetőszáron…..
Szalóczy Éva 2017.04.15 08:32:16
Szalóczy Éva 2017.04.15 08:33:04
Nívó A Fidesz ki akar szállni? 2017.04.11 13:36:47
Elnézést, de a kereskedelmi láncok legújabb ekézésére nem tudok más magyarázatot találni, mint azt, hogy a Fidesz megunta a kormányzást, és abba akarja hagyni az egészet. A másik lehetőség az, hogy annyira hülyék, hogy maguk sem fogják fel, hogy ez a lépésük ezzel fog járni. Miről is van szó? A…..
Szalóczy Éva 2017.04.12 14:09:50
Nagyon kiborult a Fidesz vezetősége a Jobbik plakátkampányán, melyek Simicska Lajos kegyvesztett oligarcha cégének hirdetési felületein tűntek fel. Kétségtelen, hogy éles a hangvétel, ám a kormánypárt hisztije arra is figyelmeztet, hogy az ellenzéki párt nagyon beletrafált a Fidesz gyenge pontjába.…..
Szalóczy Éva 2017.04.10 13:38:20
Ritkán olvasunk olyan kínos levelet, mint amit most az IKSZ nevű NER-tagnak sikerült magából kiizzadnia.  Ez a magát kereszténynek valló szövetség egyébként cseppet sem meglepő módon minden valamirevaló Fidesz-ügy mellé odakereszténykedi magát. Legutóbb az Olimpia mellett kampányolt, ami ugye…..
Szalóczy Éva 2017.02.20 08:03:01
@Kovacs Nocraft Jozsefne: hány szemesztert végeztél el az említett könyvtár szakon az ELTÉ-n? Tudod, miről beszélsz? Talán ha próbltad volna... de annyi eszed nyilvn nem volt.