Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rosenfeld Koppány

131 bejegyzést írt és 264 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Simonka György fideszes országgyűlési képviselő földjén dolgoztatják a közmunkásokat embertelen körülmények között - állítják a helyiek. A pusztaottlakai önkormányzat nem ad ki információt, Simonka pedig - aki Pusztaottlaka polgármestere is egyben - nem cáfolja egyelőre,…..
Rosenfeld Koppány 2012.05.18 11:46:01
@fidzsi: Először a pályázati dokumentációt és a szerződéseket kéne kiperelni az önkormányzatból, mert rejtegeti őket, nem véletlenül. Utána lehetne továbblépni.
Schmitt Pál új nevét a fenti címben olvashatjátok. Amit tegnap Orbán elnöke előadott, csak egy beteg ember agyszüleménye lehet, ami szánakozást és röhejt kelthet egyesekben. Pedig a helyzet súlyos, még ennél is súlyosabb. Magyarország tovább süllyedt a következmények…..
Rosenfeld Koppány 2012.03.31 18:39:18
@Krutzifix: Kösz, átszerkesztettük, javítottuk.
Ha nem gyűjtesz aláírást, nem lesz népszavazás. A szakszervezetek és az ellenzéki pártok aláírásra buzdítanak. A Kettős Mérce blog eddig sem rejtette véka alá, hogy szeretné, ha a kormány-buktató (munkavállalói jogokat védő és a Hoffmann Rózsa féle oktatási rendszert…..
Kit érdekel, hogy elbuknak a munkavállalói jogok, még mielőtt elindulhatna a magyar történelem utolsó népszavazása?A népszavazás elsősorban a kormány munkajogi politikáját torpedózza. A kérdések közül három tisztán a munkavállalói jogokról szól. Az új…..
 Nyugdíjasok kabátját lopja az LMP, miközben Orbán népszavazás-gyilkoló szemfoga megcsillan, a nyugdíjas áldozatokra utazó szélhámosok megmozdulnak. Ma dönt az Alkotmánybíróság az LMP ötödik - és egyben legjelentősebb - népszavazási kérdéséről, ami arról szól, hogy…..
Népszámlálás 2011; nemzetisége: egyéb A magyarországi bunyevácok betelepülésüktől (17. század) kezdve sokáig különálló nemzetiségnek számítottak. Az Osztrák-Magyar Monarchia népszámlálási kérdőíveiben külön szerepeltek, bunyevácként. Az összeírás szerint pl.…..
Varánusz Lehet más a választás? 2011.08.09 05:53:00
Érdekes és szórakoztató figyelni, hogy az ellenzéki pártok mivel ütik agyon az időt az uborkaszezonban. Az LMP egyik fele éppen feltalálja a vidéket a vidéknek, a másik fele meg már a 2014-es választásokra gyúr keményen. Göndör mangalicaszőrszál a takonypüré tetején, mikor…..
  Talán észrevették már: nekünk is vannak celebjeink. Onnan lehet felismerni őket, hogy lázasan pakoljuk őket véleményszemlénkbe, hiszen azt szeretnénk, ha az Üzenet nem rekedne meg a mi szintünkön. Olyan közszereplőkről van szó, akik megszólalásaikkal különösen…..
Több mint ötven kapcsolódó módosító indítványt nyújtottak be a végső határidő előtt az alkotmány tervezetéhez. Az öregségi nyugdíjkorhatár vonatkozna a bírákra, akiknél most 70 év a plafon. Mégsem az MNB-elnök nevezhetné ki az alelnökeit, hanem az államfő.Legfeljebb az…..
Rosenfeld Koppány 2011.04.14 13:51:43
"Békességet, jogállamot, náci mentes Magyarországot!", skandálja a tömeg. Jobbikos bohócparádé reloaded. Az előzőhöz képest annyi különbséggel, hogy most a demokratikus civil erők és néhány politikus is éberebben reagált. A Sajtószabadság mozgalom facebook oldalán…..
Rosenfeld Koppány 2011.04.03 12:28:58
@anti_troll: Úgy látszik, hogy rossz az emlékezeted, mert ugyanez a jogvédő társaság 2006-os rendőri terror miatt is ugyanúgy felemelte a hangját. Tudom, ez neked furcsa, ha valaki nem bőrszín alapján dönti el valakiről, hogy megvédi-e a jogait, hanem egyszerűen a jogállamban és a szabadságjogok fontosságában hisz.
Rosenfeld Koppány 2011.04.03 16:30:43
@anti_troll: Bocs, de ezek szerint te tényleg ennyire hülye vagy. Keress utána az egyes szervezetek archívumában meg a google-ban, de egyébként a témában született wikipédia bejegyzés is írja. Ha akkoriban nem a náci hírportálokat olvastad volna, hanem a jogvédő civil oldalakat, akkor tudnád, hogy mindegyik jogvédő szervezet tiltakozott.

Nem fogok neked keresgélni az interneten, már bocs. Egy másodpercet szántam rá: www.origo.hu/itthon/2006101328rendor.html

Folytasd a keresést, az akkori sajtó tele volt vele. Kihúzatnád a fejedet a náci biliből, és akkor látnál végre valamit a világból is.
Rosenfeld Koppány 2011.04.03 16:34:32
@Rosenfeld Koppány: a válasz erre ment, csak hopp, közben véletlenül kitöröltem, bocsi.

"Szerző: anti_troll
@Rosenfeld Koppány:
Tényleg elég szar az emléklezetem. Légyszi dobjál már be egy két linket.
Amnesty International Helsinki Bizottság, Demokratikus Charta.
Köszi."
 Beindult a népművészet az LMP facebook oldalán.Street-arttal, gandzsabokorral, pálinkával, kolbásztöltéssel, rohadó naranccsal, és meztelen seggel egyaránt üzennének az LMP hívei a miniszterelnöknek.Orbán Viktor 12 homályos kérdésére válaszul az LMP arra kérte a facebook…..
Orbán-Gyurcsány csicskaharc az Európa-börtönben! A Sajtószabadságot Eltörlő és Mubarakot Támogató Orbán Viktor és Hazudós Gyurcsány Ferenc egymással versengenek, hogy ki a hiteltelenebb az Európai Unió szemében. Először a blogger miniszterelnök csapott oda, modván, Orbán…..
Sajnos mindenkinek el kell magában könyvelnie és fel kell dolgoznia, hogy bizony, a Magyar Köztársaság miniszterelnöke egy diktátor oldalára állt egy szabadságharcban. Ha nem így lenne, akkor nem sunnyogna, nem burkolózna ilyen mély hallgatásba, és megszólalna ugyanúgy, ahogy a…..
Mutassuk meg, hogy Magyarország a szabadság oldalán áll!Kilencedik napja tartottak a többnyire békés demonstrációk Egyiptomban, az elnök lemondását követelve. A mai napon Mubarak elnök verőlegényei (nemzetközi sajtó források szerint a rendvédelmi szervek tagjait civilbe…..
"Kérjük tisztelt utasainkat készítsék elő ajánlószelvényeiket..." Utánajártunk a mai LMP-s gyűjtésnek. Tényfeltáró anyag következik. Egy negyvenes csávó vajszínű öltönyben számolta a stand mögött az arasznyi nagyságú kupacot. 10-15 percig álltam a Móriczon,…..
Az LMP hivatalos Facebook oldala úgy próbálja az ajánlószelvények leadására buzdítani a felhasználókat, hogy készítettek egy eseményt "Az LMP-nek adom az ajánlószelvényemet" címmel. Az egy dolog, hogy az esemény nevű Facebook intézménybe próbálják beszuszakolni az…..
Rosenfeld Koppány 2010.08.25 18:37:04
A Fidesz be akarta betonozni a hatalmát, de nem akart botrányt, ezért zsarolt?Egyszer volt, hol nem volt, minden azzal kezdődött, hogy a Fidesz át akart vinni egy olyan önkormányzati választási törvényt, amellyel be tudja betonozni a hatalmát. Mindezt úgy akarta, hogy politikai…..
Meglepő Facebookos beszélgetésre hívta fel a figyelmünket az egyik olvasónk. Az LMP egyik képviselője kiszámolta, hogy egy képviselő bruttó 533.340 forintot fog hazavinni. Erre a felvetésre reagált egy másik LMP-s képviselő, a vuvuzelához is értő Ertsey Katalin. Elmondta, hogy ő…..
Rosenfeld Koppány 2010.05.27 00:46:57
Azért az elég gáz, hogy ezzel a "túl sokat keresnek az országgyűlési képviselők" populista maszlaggal jöttök ezen a blogon is. A tény ezzel szemben az, hogy az ogy képviselő csak akkor keres túl sokat, ha becstelen. Mert akkor aztán tényleg összeharácsolhat annyit, mint egy MSZP-s képviselő.

Egy csúcsvezetőnek - aminek elvileg az országgyűlés tagjai is számítanak az ország vezetőiként - a 280 ezres nettó annyira kevés, hogy kábé kitörölhetik vele a seggüket, de legalább is napi 15-18 órányi munka (mert egy becsületes képviselő ennyit dolgozik) és két gyerek mellett, úgy hogy a házimunkára már nem marad semmi idő, gyerekfelügyeletről meg ugye szintén gondoskodni kell, na így ebből a 280 nettóból már öltönyre nem nagyon fogja futni, sem cipő vásárlásra. Persze kérdés, hogy a nem képviselő férj, vagy feleség mennyit keres emellett, vagy át tudja-e vállalni a házimunkát és a gyereknevelés nagy részét.

Annál populistább baromság, mint hogy Magyarországon a képviselők fizetése sok, nem nagyon van. Ezt persze előszeretettel hangoztatják akár még parlamenti képviselők is, hogy olcsó népszerűségre tegyenek szert. Persze azt tudjuk, hogy könnyen beszél az, akinél az a morál, hogy a "bruttó 10%-át" zsebbe teszi...

De aki nem mutyizik, nem harácsol, és a költségtérítésével sem él vissza, annak igenis jól be kell osztania a nettó fizetését képviselőként.

És lehet a civil szervezeteket is szapulni, ez divat volt mindig az MSZP háza táján, de ha egy jelentős civil szervezet szaktudással rendelkező vezetőt akar alkalmazni, akkor bizony előfordul, hogy versenyképes fizetést kell adnia ezért. Nyilván szervezete válogatja, és nem tudom, hogy Ertsey melyikben volt alkalmazva.

Mellesleg ez a bejegyzés semmi más célt nem szolgálhatott, mint a lejáratást, ami szerintem nem korrekt. Főleg úgy, hogy Ertsey becsülendő azért, hogy nem a fizetés miatt választotta a képviselői hivatást, és tisztába tette azt, hogy emiatt senkinek nem lehet oka irigykedni, mert civil munkájával nyilvánvalóan sokkal többet keresne.
Az alábbi videó a Jobbik történetének leghumorosabb jeleneteit tartalmazza. Vigyázat, mert őrületes humorcsokrok, humorbonbonok, és sziporkázó, vagy méginkább "pörzsölő" vicclángszóró következik. A szar poénok hadserege bejutott tehát a parlamentbe. Ilyen viccekkel…..
Rosenfeld Koppány 2010.04.26 15:55:47
Vona Gábor valószínűleg maga Schiffer András, csak másképpen grimaszol.Hogyan mehetett ki? Erről érdeklődtünk a párt benfennteseinél, és választ is kaptunk. Egy vicces kedvű - vagy inkább ravaszsággal megáldott - feltehetően jobbikos szimpatizáns ("Kristóf") az LMP…..
Az LMP facebook üzenőfala megtelt szörnyülködő bejegyzésekkel. A párt szimpatizánsai "undorítónak", "szánalmasnak" tartják az MSZP taktikai kampány húzását, amely során az MSZP a Lehet Más a Politika szlogenjével próbál szavazatokat szerezni. Az üzenőfal…..
Álmegdöbbenés, bérrettegés, sejtetés, lehallgatás a régiúj eszköztár. Olyan ordenáré igénytelenséget még a csúcsrajáratott Napkeltétől sem tapasztalhattunk, mint amit mostanában a jobboldali zsebsajtó enged meg magának. A HírTV és az EchoTV álmegdöbbent bérrettegéssel…..
Rosenfeld Koppány 2010.04.16 15:02:46
@fairlane: jaja, fanyar rasszista humornál nincs is üdítőbb a jobbikos bajszos bácsik számára.
A Ma Reggelben éppen most Herényi beszél össze-vissza. Elég mulatságos. Sikerült azt hazudnia, hogy az LMP-nek nincsen programja. Mondjuk az nem csoda, hogy ő nem hallott a 228 oldalas dokumentumról. A lényeg, hogy a választópolgárok hülyék, mert nem tudják, hogy mi a jó nekik.…..
Kettős Mérce LMP! Lépj vissza! 2010.04.14 06:22:00
Vagy betollak a Fidesz seggébe...
Rosenfeld Koppány 2010.04.14 12:11:18
Rosenfeld Koppány 2010.04.14 23:59:06
@Rebca: Te vagy az első, aki észrevette. Az agyunk megcserélte automatikusan a két szót olvasás közben...
A szocik egész kampány alatt arról hazudoztak, hogy az LMP a Fidesz seggéből bújt ki, most meg elkezdtek udvarolni az LMP-nek.Budapesten 13 választókerületben megverheti az LMP a Fideszt, ha az MSZP visszalépteti jelöltjét. Miért nem akarjuk bármely párt kétharmadát? Egy erős…..