Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monique

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta van ATV, azóta velünk van, minden vasárnap, csak a fikuszok fejlődnek a háttérben, a lényeg ugyanaz marad. Ez az a show, amiért az egész ATV Friderikuszostól, emelt díjas telefonos játékostul még létezik, ez a lényeg, a többi csak körités. Persze nem hiába,…..
Tulajdonképpen mindenről lehet reality műsort készíteni, még a kazánkovácsok vagy az üvegfúvók mindennapjairól is (lehet érdekesebb lenne, mint mondjuk a Győzike-show), miért ne legyen egy olyan, amiben le kell fogyni? 2004-ben debütált az NBC-n a The Biggest Loser nevű, fent…..
Azt már megszoktuk, hogy Frei Tamás körbeoknyomozza az egész Földet, hogy aztán csak nekünk, csak itt és csak most megmutassa mit is talált: pár orbitálisan nagy közhelyet. És azt hallották, hogy a Föld kering a Nap körül? A reklám után pedig egy Nobel-díjas fizikus elmeséli a…..
Van úgy, hogy üzenni kell. Elmondani, ami már olyannyira feszít minket, megértetni a világgal, hogy kik vagyunk, és milyen sorsot kell beteljesítenünk itt, ezen a sárgolyón. Gyorsuló világunkban. A digitális korban. A generációk között átívelő hídon. Az „itt és…..