Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moTa

28 bejegyzést írt és 258 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiosztották az idei Kamera korrektúra díjakat, amivel a Kamera Hungária-díjakat váltották le, és jellemzően a közmédiás produkciók kapnak sok díjat, bár ugye erre nem jelölnek senkit, magától kell jelentkeznie 25 000 forintért. A tévés kategóriákban a hírműsorok között a…..
moTa 2015.12.23 19:25:32
@furo80: Ezt vadászom én is már egy ideje. Ha esetleg rátaláltál, szólj már légyszi:) Köszi!
A nyaralást mindenki megtervezi, hiszen ha elutazunk két-három hétre akkor elengedhetetlen, hogy részletes tervet készítsünk és költségvetést. Azért írtam két-három hetet, mert Amerikába nem érdemes kevesebb időre menni, a két hét a minimum szerintem, hogy egy adott hely…..
moTa 2014.01.20 14:57:39
@cityofangels: Mindent mi szervezünk.
Repjegy: Orbitz.com - anno a malév csődjénél tök ingyen elintézték nekünk az átfoglalásokat, nem is tudom mi lett volna, ha közvetlenül a malévnél foglalunk...
Autóbérlés: www.rentalcars.com/ - ez volt a legolcsóbb, szintén teljesen korrektek.
Szállás: booking.com és barátai
Az útvonaltervezést pedig ismerősök, net és könyvek alapján csináljuk meg.

Arra is válaszolnék, hogy Amerikába csak sznobok mennek. Ez egyrészt nem igaz, másrészt pedig a repjegyen kívül semmivel sem drágább, mint máshova elmenni, akár Európán belül is(Pl. Las Vegast hozom fel mindig ilyenkor: egy kaszinóban laktunk a Stripen éjszakánként 5000 huf-ért...). Az viszont igaz, hogy a távolság miatt nem érdemes 2 hétnél rövidebb időszakra menni.
moTa 2014.01.21 08:55:33
@Drago Brutic: Természetesen családdal már más. Mindenkinek más a preferenciája. Én mindenképpen el akartam jutni ezekre a helyekre, mielőtt jön a család. Több, mint 2 évet spóroltunk rá és egyáltalán nem bántam meg. De már azt is alig várom, hogy ha jönnek a gyerekek és leautózunk a horvát tengerpartra, az is egy élmény. Mindenki más élethelyzetben van.
moTa 2014.01.21 08:58:29
@Áron Gergely Hamvas: Szia!
Tudnál küldeni egy elérhetőséget a motarulez@gmail.com címre? Lenne pár kérdésem:)
Köszi!
A budapesti szellemplázák persze nem olyanok, mint a klasszikus kínaiak, amelyeknek fotói évente kétszer körbejárják a Földet, és minden kanyarban minden blognak hoznak pár tízezer kattintást (hisz annyira megdöbbentő kihaltnak látni azokat a díszleteket, amelyek közt minden nap…..
Sok cifra dolgot hallottunk már a Wizzairről, de ennyire gusztustalan lenyúlást még soha. Naiv ügyfél keresztneve rövidítve volt a foglaláson, ezért közölték vele, hogy névváltoztatásért fizetnie kell 19 ezer forintot: Lányom Angliába utazott. 15.000 volt csak a repjegy. A…..
moTa 2013.07.17 14:37:53
Kedves és nagyon nyájas olvasótábor, az van, hogy a XXI. század szele megcsapott minket is, és a tavalyi kísérleti hét után intézményesítjük a Twitteres és Facebookos hírszolgáltatást, sőt, tán még tumblink is lesz, ha így haladunk. Az ok prózai: sokkal könnyebb így híreket…..
Filmdroid TOP 10 Karácsonyi filmek 2011.12.24 14:15:00
Itt van a karácsony és a Filmdroidot is elérte az ünnepi hangulat. Ebből az alkalomból összeszedtem a 10 legjobb karácsonyi filmet. A lista szubjektív! Ez csak az Én személyes véleményem, a saját listám. Szerintetek melyik a 10 legjobb karácsonyi film? Melyik film/filmek maradtak le…..
moTa 2011.12.24 20:21:17
@BeniMan: Örülök és hajrá:) Évente 1x minimum megnéznem. Viszont lehet,hogy én meg ledarálom a The Pacificet:) Na Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Ron Howard prezentálásában mutatkozott be Dan Brown regényhőse, Langdon professzor a vásznakon. Brown Da Vinci kódja nagy népszerűségnek örvendett és a folytatást, az Angyalok és démonokat is úgy vitték, mint a cukrot.  2009-ben érkezett a harmadik résszel, Az utolsó…..
A legjobb hipermarketben is előfordulhatnak romlott termékek, pláne a Tescóban és az Auchanban: Értem én, hogy mindent el kell adni....de! Ezt a képet ma lőttem a szfvári "nagy" Tesco-ban. (Nem elég, hogy az akciós időszak már lejárt, de a termék is jóval túl van a…..
Már a Brazil című film óta tudhatjuk, hogy egy keresztnév elírása akár egy egészestés pszichohorror cselekményének elég, úgyhogy Tamás jobban teszi, ha meghúzza magát a nevetséges -4000 forintos, nem a nevére szóló bankszámlájával és kártyával, mielőtt komolyabb baja…..
moTa 2011.07.05 10:50:53
@woodooman: Pedig elhiheted, hogy mekkora fos a rendszer. Pl. én telefonszámot változtattam és 3 helyen kellett átírni(3 külön dokumentum, ha jól emlékszem), hogy menjen az sms szolgáltatás... Egyébként nem feltétlenül a Bank hibája ez a fajta redundancia, voltam olyan projekten, ahol fizikailag(külön adatbázis...) kellett elválasztani ezeket az adatokat, mert valami adatvédelmi biztos belepofázott...
Mi a közös Will Ferrellben, Jake Gyllenhaalban és Cameron Diazban azon kívül, hogy szórakoztatóiparban dolgozó szakmunkás mind? Az, hogy mindhárman Bear "túlélnék még a nyóckerben is" Grylls kezébe helyezték elkényeztetett hollywoodi seggüket, és elmentek a hivatásos…..
Kicsit ingerülten viselik a technikai nehézségeket egy debreceni Shell-kútnál. Naiv ügyfél alig 10 perce még hibátlanul működő kártyvájával sokadjára sem tudott, készpénz viszont nem volt nála. A személyzet erre előbb rendőrt akart hívni, aztán hagyták, hogy egy közeli…..
moTa 2011.06.21 15:18:01
@juhaszvik: Ez mondjuk jó kérdés:) Én sem érthetek mindenhez:)
Egyébként meg a főnökasszony szüljön WD-40-el átitatott sünt:)
moTa 2011.06.21 15:22:00
@woodooman: ezt próbáld ki egyszer. Én máshogy emlékszem, de ha így van, akkor mea culpa:)
moTa 2011.06.21 15:26:24
@woodooman: Jolvan, akkor elhiszem. Kicsit utánaolvastam én is. Tény, hogy fejből mondtam az infókat, amiket még évekkel ezelőtt olvastam, úgy látszik megfakultak:)
Hepiendre ébredt tegnap Sándor, ugyanis a DHL megtalálta a raktárban eltűnt, véletlenül Ausztriába küldött fényképezőjét:Örömömre szolgál elmondani hogy meglett az elveszett gyermek, kit Nikonnak hívtak. Ebben vitathatatlan és elévülhetetlen érdeme van a Tékozló Homárnak.…..
moTa 2011.05.20 11:15:15
@Szibarita: Nem biztos, hogy Németországban tűntek el a dolgaid. Én sokszor rendelek pl. Amazon.de-től akik DHL-el küldik el, majd valamiért átadják a határon a magyar postának. Na onnantól kezdve a trackingban az van, hogy Németországban elhagyta valamelyik központot. Tehát ahogy MO-ra kerül a cucc és nem a DHL viszi tovább onnantól nincs tracking.(mondjuk azt sem írják ki, hogy átadták egy másik szolgáltatónak)
Ismerkedjetek meg Habók Lillával, online ismertebb nevén habosvillával. Lilla 2010-ben végzett az ELTE-n informatikus-könyvtáros, művészettörténész és művészettörténet tanár szakokon. Majd elkezdte a Könyvtártudományi Doktori Programot. Tavaly határozta el párjával mazsommal,…..
Mit gondoltok, kinek a száma: 43355-018?Az első helyes megfejtő kap egy példányt az új kalandregényemből, amelynek címe: Ineyra. ..
moTa 2011.03.27 11:15:06
Vannak még csodák, nem kell feladni az emberi jóságba vetett hitet. Az amerikai Ted Williams egyike volt a társadalom számára leginkább láthatatlan hajléktalanoknak, napjait egy autóút mellé épített pláza lehajtójánál töltötte, mert annak idején hozott pár rossz döntést…..
Pénteken lesz a Bigyóblog és az IDDQD nagy közös születésnapi bulija. Mint ígértem, játszani is lehet, ajándékokat is osztunk. Pendrive-okat, vicces bigyókat és főnyereményként egy külső merevlemezt lehet nyerni.Ahhoz, hogy nyerjetek, csak annyit kell tenni, hogy kommentben…..
Az Android-közöség már majdnem feladta fejben, minekután vasárnap délig sem érkezett meg a hét végére ígért frissítés. Ám délután 2 magasságában mégiscsak kilökte a HTC az Android 2.2-t a Desire-ekre. Úgyhogy mindenekelőtt lélegezzünk fel, és feledjük az elmúlt napok…..
A Time magazin jó szokása a mindenféle listák közlése, most éppen az 50 legbénább találmányt/újítást gyűjtötték össze olyan szereplőkkel, mint a segway, a betamax, a Microsoft Office gemkapocs alakú, virtuális segítője vagy a krinolin (a szoknya, nem a kolbász). A listára…..
moTa 2010.05.29 10:31:30
@moTa: Persze ez előbbi link már nem működik valamiért... Tessék: www.youtube.com/watch?v=MYDuy7wM8Gk
Holnaptól a Pannon, illetve akkor már Telenor is fogja árulni a HTC andoridos csúcstelefonját, a Desire-t. Ez a cég árulta el a Twitteren. Megpróbáljuk megtudni az árát is.[Update] Megerősítették, tényleg kapható lesz holnaptól a Telenornál. Árat továbbra sem tudunk. A szintén…..
A Pixmánia naiv ügyfele 10 nappal ezelőtt írta meg nekünk kálváriáját a webkameráról, amit küldtek is meg nem is, ő viszont egész biztosan kifizette. Az ügyben azóta sem történt semmi, a második levél szerint a Pixmánia még mindig hallgat és nem hajlandó reagálni a panaszos…..
moTa 2010.05.10 16:18:27
@hagyma: Hát igen. Meg ugye érdekes, hogy hogyan kerülődött ki az a káblicsku a csomagból. Azért ezeket nem külön szokták dobozolni...
moTa 2010.05.10 22:51:13
@asdf: Valaki magyarázza már el, hogy a Pixelmánia.hu miért francia?:)
moTa 2010.05.11 08:30:17
@Szárnyati Gézа: @atpijkamo: @Pistolero: Köszi, így már értem:) Csak dög voltam magam utána nézni:) Ilyentől fogpiszkálót nem rendelnék...
Az összes közhelyszótárban benne van, hogy a május a szerelem, az érzékiség, továbbá a német fasizmus feletti győzelem hónapja. Dogoo mai posztja – eléggé el nem ítélhető módon – nem a 65 évvel ezelőtti májusi eseményekkel foglalkozik. A többit itt alant…..
moTa 2010.05.10 15:31:05
@tiboru: Lehet hogy nem látszott, de hallatszott:)
Az hogy a nyomtatott sajtó, az egész világon döglődik, úgy ahogy van, nem egy kimondott friss hír, évek óta szenved ezzel a New York Timestól a Playboyig minden napilap és magazin, amit csak papírra nyomnak. Az apropó, ami miatt ezt most előhozzuk, persze a mi kis szűkebb…..
moTa 2010.05.08 11:17:59
@rootshaper: Laptopról hallottál-e már? Nálam teljesen felváltotta a nyomtatott sajtót bizonyos helyeken:) Igen, épp a wc-n ülök és a blogot olvasom(persze ezzel nem szeretném osztályozni:)). Sokkal kényelmesebb, tudod tartani a kapcsolatot a haverokkal, anyukával(Hol vagy kérdés válaszára eltérő reakciók:)) és nem maradsz le semmiről. Max egy nemzeti sport van a retyón, ha elfogyna a wc-papír:)
parkolás blog A zebravadász 2010.02.24 08:34:00
Az ilyenekbe tudnék egy akkorát belerúgni(természetesen a gazdába, nem a kocsiba), hogy soha többet még csak eszébe se jusson zebrára parkolni...Az alábbi képet a Kodály Köröndnél lőttem, július 8.-án. A bal oldalt álló KJU-130 nem balra kanyarodni akart, hanem békésen parkolt…..