Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aprokavics

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mickey Rourke egyike Hollywood igazi fenegyerekeinek. Megjárta a poklot és a B-filmek posványát is, azonban mindig visszatalált az élvonalba, kerüljön bármibe. Karrierje során ugyan abszolút nem csak jó filmekben szerepelt, de ennek ellenére is számos, ikonikus remek szerepe van, amikre joggal lehet…..
A "háborús filmek" meghatározás meglehetősen tág kategóriát jelent, hiszen az ókori, középkori filmektől (Trója, Rettenthetetlen) egészen napjainkig terjedően ölelheti fel a különböző fegyveres konfliktusokat. Jelen poszt azonban kifejezetten csak a világháborúkra fókuszál, így kiesnek a XX. század…..
1891. A svájci Münchenstein-híd összeomlásakor történt vasúti szerencsétlenség a maga 73 halottjával a mai napig az ország legtöbb áldozattal járó vonatbalesete. Az Eiffel-torony építője, Gustave Eiffel által épített híd szerkezete 16 év után adta meg magát az egyébként túlterhelt szerelvény alatt..
Fotel Kritikus Hang nélkül 2018.05.09 08:00:00
Mikor kijöttem a moziból, akkor csak azt tudtam mondani, hogy ez az egész életem egyik legjobb moziélménye volt. Ehhez természetesen nem kis mértékben tett hozzá a film, de ami igazán meglepett, az a közönség volt...