Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Momentum kiütötte orbánt

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép hely az, ha csak ezredannyi pénzem lenne, mint Lölőnek, mennék is körülnézni, még okosodnék is belőle, többet, mint egy mézeshetes-magángépes, Maldív-szigeteki kiruccanásból. De én már csak olyan földhözragadt, meg csóró ember vagyok, hogy ha már utazhatnék, inkább megspendíroznám, hogy a…..
A Momentum kiütötte orbánt 2021.08.02 23:31:07
@FCUK:

Hazudsz kis fideszes seggnyalonc, több ország hazatért szurkolótáboában is tucatnyi fertőzöttet azonosítottak Orbán összezsúfolt nézőjü stadion meccsei után. Ezt is elkúrta Orbán, ezzel is csak erősítette a legrongyabb járványelQró hírnevét.
A Momentum kiütötte orbánt 2021.08.02 23:33:53
@kárárámaispj: "Mellesleg az orosz a legjobb, a maga 97.6%os hatékonyságával. "

Ezt ma pontosan ugyanígy idehazudta az egyik fideszes bérteroll kollégád. Az is el lett küldve a hazudozós k. anyjába, te is el vagy küldve!
A Momentum kiütötte orbánt 2021.08.02 23:38:33
@Republic Forever!: "A Sinopharm hatásos vakcina. Karácsony ingyenes tesztvizsgálata kimutatta, hogy az ezzel beoltottak NEGYEDÉNÉL nem volt kimutatható ellenanyag."

Te szellemi fogyatékos, még ide is írod, hogy mekkora nulla hatásosságú ez a kínai szar! Saját magadat szartad pofán!

Ha a kínai lötyinek a hatékonysága egenes arányban állna az árával, akkor egy darab kínai vakcinával egy fél falut lehetett volna védetté tenni. A fideszes offshore számlák legnagyobb bánatára.
A válasz annyira egyértelmű, hogy akár a nemzeti konzultációban is szerepelhetne ez a kérdés. De vegyük sorra, miért tekinthetjük a jelenlegi magyar kormányt felelőtlennek? Ha csak az utóbbi hónapok politikai botrányaira gondolunk, teljesen egyértelmű, hogy nincs semmilyen következménye annak, ha a…..
A Momentum kiütötte orbánt 2021.08.01 22:33:53
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Mesélj Putyin kéme, ha ennyire jól megy Orbanisztán szekere, akkor miért lépett le 2021-re a maradék melós is, aki még 2020-ig még csak nem is gondolkodott rájta?

És ha már lelépett az a majd egymillió magyar Orbán 10 éve alatt, akkor miért nem a te imádott Oroszországodban kereste a boldogulást, miért Nugaton?
A Momentum kiütötte orbánt 2021.08.02 16:58:40
@atomic power 1986DucaDuca:

És a dicsőséglistára vedd fel: 2020-ban a Fidesz 30 éves államadóssági rekordot állított be!

A Fidesz jobban adósít!

Várjuk a bocsánatkérésedet a tengerni hazudozásaidért!
A Momentum kiütötte orbánt 2021.08.02 17:00:18
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Nem léptek le magyarok százezrei Orbán rezsimjéből? Még te is leléptél te hazudozó Putyin kém!
Egy rendszer leváltására nem feltétlenül az ellene való küzdés a járható út, hiszen tudjuk jól, hogy még egy nem túl jónak tartott rendszernél is lehet sokkal rosszabb. A "jó" fogalmának szubjektivitásán és viszonylagosságán túlmenően a forradalmárok alapvető, elvi tévedése volt, hogy először…..
A Momentum kiütötte orbánt 2017.11.11 13:28:06
@Brix: @Behajtó70: @Kovacs Nocraft Jozsefne:

ti hibbant illabancsok ti tényleg éjjel nappal fostok a 86 éves nyuggertól, a migráncstól, az EU-tól, a polkorrektségtől, a multiktól, a geotermikus energiától, a Junckertől, a Merkeltől, Andorrától, Luxemburgtól, a többkulcsos adótól, a munkanélküli segély visszaadásatól, az müvelt emberektől, a gyarmatosító nyugattól, a népszavazástól, a miniszterelnöki vitáktól. Meg mindentől.

De leginkább egy dologtól fostok de attól nagyon: hogy egy nap majd bukik a felcsúti tolvaj gazdátok és a falubeliek felkoncolnak majd benneteket. Mert hát ugye az Orbán család még csak csak el fog tud menekülni Moszkvába a Putyin gazdijához, de titeket hasznos hülyéket nem fog magával vinni, hanem itt fog hagyni a nép bosszújának átadava. Ezt meg ti is tudjátok nagyon jól, ezért görcsöltök itt a blog szférában minden nap, maximális neurózisban a gazditok védelméért .
A Süddeutsche Zeitung, a német újságírószakma által a legbefolyásosabbnak tartott országos lap a napokban 3 oldalon foglalkozott azzal, hogy a magyar operatőrnő éppen két éve gáncsolta el a szerb határon azt a szír férfit, aki kisgyerekével a karján menekült Röszkénél a rendőrök elől. A rendkívül…..
A Momentum kiütötte orbánt 2017.09.10 21:50:25
@Alick: Az újságírónő nem bírja a hordaszagot és kissé elveszti a fejét.

Akor mit keres László Petra a Fidesz-Jobbik akolban? Orbánt és Vonát is nagy ívben felrugdossa?
Nem bíznak a fiatalok és az idősek az Orbán-kormányban, de nagyon nem. Az OECD által közölt adatsor alapján a tagországok közül egyedül Libanonban, Görögországban, Chilében és Dél-Koreában alacsonyabb a bizalom a végrehajtó hatalom birtokosai felé. A fenti országokban egyébként érthető, hogy a…..
A Momentum kiütötte orbánt 2017.08.19 20:14:48
@Legeslegalja: "Azért lássuk be cseppet furcsa ez a kutatási eredmény, annak fényében, hogy a biztos választók között magasan vezet a Fidesz minden közvélemény kutatónál."

Igen, a magyar össztársadalmi agyhalál krónikusan előrehaladott. Már lassan beelőzi a ruszki muzsik meg az azeri, török nagymogul bálványozó társadalmakat is. Azért Hegyeshalmon túl erre nagyon ne legyél büszke, mert még tömeges röhögő görcsöt fogsz kiváltani az ottani polgári társadlamakban. Aztán csak bámulsz ki a fejedből, hogy miért kell hülyének nézni a magyar agyhalottat, hát ezért itthon még kitüntetést is kapsz.
A Momentum kiütötte orbánt 2017.08.20 01:25:41
@alfacharlybravo: "a ballib a külföldi haverokkal lopott a mostani az itthonikat preferálja, nekem speciel ez jobban tetszik."

Na itt van a másik NAP HÜLYÉJE!

Szóval neked tetszik, hogy lopják a pénzt a zsebedből? Ti agypusztult fidióták tényleg nemcsak játszátok a hülyét!

Orbánnak egyébként pont ebből a mélyostoba fajtából van kétmilliós állománya, akikket még arra is rá tud venni, hogy kórusban tapsoljanak a lopásaihoz.

S az a legnagyobb röhej, ahogy ezek a szellemi rokkantak bejönnek a netre, majd még meg is ünneplik magukat, hogy 2018-ban ebből a torzagyú cselédfajtájukból megint meglesz harmadnyi!

Hát fidióta hibbantak a ti mélysötét milliós tömegetek az igazi nemzethalál, nem a 300 forintos vizitdíj!
A Momentum kiütötte orbánt 2017.08.20 01:28:40
@okostojas007:

Ezt már Kósa is bemondta 2010 előtt, hogy a funkcionális analfabétáknak nem lenne szabad szavazniuk. Aztán Kupaklajossal tudatták, hogy ez szar lenne, mert akor a fidesz szavazótábor nélkül maradna. Azóta Lajoska kussol a témában.
Szlovákia a mag-Európát célozza meg, mert a visegrádi pampogóktól nem sok hasznot remél. Orbán senkit sem akar felértékelni az ellenzéki vezetők közül, ezért Sorosból kreál ősellenséget magának. Merkel egyelőre türelmes a menedékkérőket elutasító államokkal szemben...
Még a propaganda minisztérium sem képes megmagyarázni, mitől társadalmi célú a "Ne hagyjuk, hogy Soros György nevessen a végén!" szövegű reklám. De válaszuk persze van: csak...
A Momentum kiütötte orbánt 2017.07.23 12:17:54
@ostvan1: "de akkor sem értem, hogy egyetlen ember miért olyan veszélyes Magyarországra, hogy ennyi energiát kell befektetni ellene? "

Azért mert az az öreg nyugger egyenesen Orbán Viktor Felcsúti parasztvezér agyába hatolt be és okoz neki éjjel nappal paranoiás, üldözési mániás látomásokat.

Rádásul annyira alattomos ez a Soros által felbérelt paranoia, hogy nem is lehet gyógyítani. Ezért kell össztársadalmi összegogás és plakátolás szerte az országba, hogy lássa a nép hogy mozdulni kell a vezírért mert nagy beteg (mint egykoron Sztálin kollégája) és megmentsük Orbán vezír megmaradt épelméjét, bocsánat ez már nem megy, szóval Ezért kell össztársadalmi összegogás, hogy megmentsük Orbán vezért a kóros elmabajának a még súlyosabbá válásától.
A Momentum kiütötte orbánt 2017.07.23 12:22:18
@Le Orme 2: @Jakab.gipsz:

mi van kretén fidesz tetvek, ellent mertek mondani Orbán Viktor nagyvezíreteknek, hogy a zsidókat tisztelni és szeretni kell, főleg azért mert, a kollaboráns Horthy kormány hozzájárult az elpusztításukhoz? És ezért a Horthy kormányt és tisztelőit történelmi bün terheli?
A Momentum kiütötte orbánt 2017.07.23 13:56:50
@Le Orme 2: "Logikád szerint a zsidó szervezeteket történelmi bűn terheli."

Ne erőlködj náci moslék a magad funkcionális analfabétaságát másba belemagyarázni. Orbán gazdid elítélte a kollaboráns Horthyt és annak minden náci követőjét. A zsidóktól meg térden állva kért bocsánatot. Csak ezt az M1 megcenzúrázta azért nem láttad. Viszont a német TV mutatta.
Kovács András Péter, Janklovics Péter és Lovász László paródiafilmje tegnap délután még csak szórakoztató volt, tegnap este 11-re meg rögvalósággá vált, hiszen a kb. 12 000 forintból forgatott (UPDATE: KAP jelezte, hogy a költsége 0 azaz nulla forint volt) vicceskedésben nagyjából minden benne volt,…..
A Momentum kiütötte orbánt 2017.07.15 19:21:32
@teéjesenmindegy: "350 forintomba került a műsor. Nekem ennyit megért. Ha gondolod akkor elküldöm neked a szaros pénzed, ha már csak ez számít."

A Gyurcsány 300 forintja ellen viszont vért kívánva mentél népszavazni, ugye fidesz birkuci?
A Momentum kiütötte orbánt 2017.07.15 19:24:44
@teéjesenmindegy: "és jövőre olyanra szavazol, aki megigéri, hogy semmit nem fog építeni soha az életben, csak az eü-be tolja a pénzt. Szíved joga."

Akkor te rendre a szadesz Strabagra szavaztál, csak hogy épüljön valami az országban? Te tényleg nem csak játszod a hülyét!
Ugye milyen félelmetes belegondolni, hogy jelenleg még a Parlamentben ülő kormánypárti honatyáink egyszer majd visszavonulnak  az apró, bérelt panellakásaikba és végleg abbahagyják a haza szolgálatát? Van-e utánpótlás a Fidesz háza táján vagy a friss arcokat Latorcai Jánoshoz meg Lezsák Sándorhoz…..
A Momentum kiütötte orbánt 2017.07.14 21:32:54
@nemecsekerno_007: "Az adómból fizetett egyetem után külföldre távozó fiatal, finanszírozási szempontból ugyanaz mint a nyugger. "

Hülye vagy rméghozzá a köbön. Ráadásul az én adóforintomból, ugyanis Orbán azt nem a te gyógyításodra fordítja, hanem a stadionokra veri el.

A tanult és értelmesebb fiatalja meg pont azért vándorol külföldre, mert látja, ahogy ti milliós agysérült fidesz birkák ujjongva figyelitek ahogy az adóforintjaitokat vagokban lopja szét magának a fidesz maffia, a segghülye népnek meg csak az életfogytiglani szopás jut.

A fiatalok tehát éppen a magad fajta népségtől menekülnek. Ha ti megszüntök, rögtön itt maradnának.
Személyeskedve, lekezelően nyilatkozott újságíróknak a francia köztársasági elnökről...
A Momentum kiütötte orbánt 2017.06.23 17:07:24
@Legeslegalja: "A Franciákkal vigyázni kell az kétségtelen.
Pl legutóbbi MSZP-SZDSZ kormány annyi közművet adott el Franciaországi állami közmű cégeknek, "

te segghülye kretén fidióta csimbók, Tolvajbán gazdid meg mindent eladott az OROSZOKNAK: Paksot, az azonnal tönkrement metró felújítast, magyar állampolgárságot, meg mindent amit csak lehet. Magyarországot az oroszok adósrabszolgájává tette 10 milliárd eurós hitellel.Sebaj,majd a szintén degenerált unokáid fogják ezt nyögni akik csak selejtek lennének Nyugaton ezért maradnak Orbanisztánban, míg az értelmesebb 1-2 milliója addigra már rég lelépett.
Egy ideig nem jelentkeztem a bloggal. Mert írtam egy könyvet. De most, amikor még a szentendrei piacon is a fociról beszélnek a méz-, rebarbara- és tojásárusok, újra kedvem van szólalni. Ha már a kecskesajtos asszony is kifejti a véleményét. Jó. Ez meglehetősen sarkított véleménye volt. Néhány…..
A Momentum kiütötte orbánt 2017.06.11 12:08:52
Reckl Amál blogja Szotyializmus 2017.06.10 19:56:27
Helyre lettünk rakva, Hölgyek, Urak. A tegnapi 1:0-ás eredményű vb-selejtező után országos a fölháborodás és a csalódottság. Andorra volt ugyanis az az ellenfél, akit könnyedén meg kellett volna verni a csoportunkból. Az ország a tegnapi találkozó előtt egyetlen egyszer győzött, a játékosok…..
A mai napon Kúria megváltoztatta a Szegedi Ítélőtábla II. fokú, a vádlottakat felmentő ítéletét, és kimondta bűnösségünket. Tisztában vagyunk vele, hogy sokak számára innentől már minden csak magyarázkodás. Ugyanakkor most és a jövőben is minden lehetséges módon rá kívánunk mutatni arra, hogy ez az…..
A Momentum kiütötte orbánt 2017.06.09 22:38:52
@Brumm Brumi:

te orbán csimbók, ezt jól benézted. A Leisztinger ugyanis már rég a felcsúti Putyin bérencednek tejel, úgyhogy ő a fidesznáciknál már jó bolsi. Te meg zyganaz a régi segghülye vagy, aki lemaradt az elmúlt nyólc év minden híréről.

Az meg a nap röheje, amikor valaki MaNem-mel szennyújsággal akarja igazolni hogy miylen igaza van. Birka fajzat!
Virág már gimnáziumba, majd egyetemre is Ausztriába járt, és mint írja, a Magyarországon a külföldiekkel szemben gerjesztett hangulat miatt eszébe sem jut, hogy visszaköltözzön...
A Momentum kiütötte orbánt 2017.06.03 09:29:45
@So No: "Nem is jon ide mosogato, komuves stb. stb., mint sok EU-s tagallamba..."

Na ne kapj sokkot, de Európába viszont pont ezek kellenek. Na persze nem a csóró, gazdaságilag alulfejlett európai országokba mint Magyarország, hanem a fejlettebbekbe. Ott ugyanis egy őslakos sem tanul már szakmát, senki nem megy el életcéllal mosogatónak, úgyhogy ha nem jönne be évi sok 100 ezer migráns (gazdasági, politkia okokból), akkor az élet megállna.

Ezek a migansok tehát ugyanolyan fontosak, mint a magyar falunak az erdélyi migráns orvos.

Másrészt, akármekkora szakmai múlt is van egy 3. világból érkező migránbs mögött, jó nyugati szokás szerint azt mondják, hogy ez a diploma nem német, franci stb diploma, úgyhogy tanulj újabb 5-7 évet. Így meg aztán nem lehet szakmailag sehova se jutni.

A tudatlan, a világról semmit nem tudó magyarjának csak marad az átkozódás, hogy "Jött 1 millió migráns, aztán csak 50-en tudnak munkába állni!"
Fegyvertelen Diákhitel Plusz 2017.05.25 23:36:35
Talán mindenki emlékszik, az Aranyélet második szériájában így hívták a HÖK-ösök kvázi uzsorakölcsönét, melyet a főszereplő család fia vezetett be némi hatalmi harcot követően. (Az amúgy az ELTE-n játszódó egyetemi HÖK-ös szálat egyébként a készítők interjúkban rendre Miklósi Márk szegedi EHÖK-elnök…..
A Momentum kiütötte orbánt 2017.05.26 14:39:29
@Namir: "liberálisok tömegei utasítják vissza a családi adókedvezményt, a CSOK-ot stb"

te arab migráns nevű, téged viszont egy magyar nemzeti anya ejtett fejre gyerekkorodba. Mondjuk passzolsz is nagyon ezzel a hátrányos képességgel az orbán seggcsimbókok táborába.
A médiaérdekeltségek elvétele volt a Spéder elleni támadás célja, de olyan intenzív és gátlástalan lett, hogy Orbán is megijedt tőle, és Mészáros Lőrinc megtudta, hogy neki médiabirodalma lesz...
Y-GEN A Fidelitas halott! 2017.05.11 16:47:45
Ők azok, akiknek a gerince és az erkölcse már rég elveszett. Akik rég nem politikusok már, nem is voltak azok, csak erkölcsi hullák. Nem mások ők, mint egy letűnt rossz emlékű korszak felköhögött emlékei.A nagy hatalom és a nagy befolyás nagyobb felelősséggel is jár. Szól a sokat citált mondás. Mi…..
A Momentum kiütötte orbánt 2017.05.13 08:56:47
@alfacharlybravo: "Soros (Szaros külföldiesen) jól fizet,"

figyelkj degenerált, Soros pont a te gazdidat fizette, aki még büszkélkedett is vele:

444.hu/2017/01/14/orban-a-soros-alapitvany-osztondijasa-vagyok

Orbán: A Soros-alapítvány ösztöndíjasa vagyok

POLITIKA január 14., szombat 16:33 318 25
Most, hogy úgy tűnik, sikerült megvédeni az országot a bombázások elől menekülő, vacogó szíriaiaktól, a kormány és a Fidesz egy úthenger kecsességével néz újabb ellenség után. Meg is találták a 86 éves Soros Györgyöt és három civilszervezetet, amik összesen is maximum néhány tucat embert foglalkoztatnak Magyarországon.

Soros György és a hozzá köthető szervezetek azonban nem voltak mindig a Fidesz ellenségei, ugyanis amikor még a Fidesz vezetői a kommunista rendszer ellenzékét alkották, komoly segítséget kaptak a Soros-hálózattól a magyar demokratikus ellenzék más erőivel együtt.

A Soros-alapítvány még Orbán Viktor ösztöndíját is fizette, a miniszterelnök ebből a pénzből tudott külföldi egyetemen tanulni. A kilencvenes évek elején még egészen büszkén beszélt erről Orbán Viktor ebben a videóban:

...........
A Momentum kiütötte orbánt 2017.05.13 11:00:16
@alfacharlybravo:

te agyhalott alkoholbeteg aljamagyar, legalább józanodj már ki, mielőtt idejössz megbukni az áltlános iskola 2. osztályos magyar nyelvtani alapkövetelményeiből!

A hazaárulást a te Lopbán gazdid követi el nap mint nap. Az országot már 20 évre eladósította a ruszkiknak.
Emellet Putyin gazdija úgy mozgatja Lopbánt marinottként az EU elleni bomlasztásával, ahogy akarja.
Aztán persze ott van a felcsúti törpediktátor gazdád hazaárulása az arab Pharaon vonalon is.

Miért nem húzol vissza Moszkvába? A magadfajta ruszki bérenc seggnyalóknak az a hazájuk, nem Magyarország. Itt te mindig csak többségi társadalom ellenes idegen lény maradsz, a többi kretén fidióa lénnyel egyetemben.
A Momentum kiütötte orbánt 2017.05.13 11:04:33
@alfacharlybravo:

te alkoholbeteg fidióta, hajnal 5:13-kor amikor hazakúsztál a kocsmából, akkor beírtad ide, hogy "teszt"!

9:49-kor amikor kimentél az elsőt hányni a budira, akkor minek még egyszer beírni hogy "teszt!"?

Épülnek le a fidióta agysejtjeid, már arra se emléklszel, hogy 4 órával ezelőtt mit csináltál, egy amúgy nem túl eseménydús kora reggel?
Az emberlánya kinyitja az Eszmélet oldalát és a következő ajánlót olvassa..
A Momentum kiütötte orbánt 2017.05.07 19:08:42
@conchita wurst:

ne hazudozzál itt összevissza te Putyin csicska. Az orosz GDP/PPP/fő 30%-kal van a magyar alatt. mind Putyin mind Orbán minden történelmi lehetőséget eljátszott, hogy hossszútvávon fentatrható gazdasági növekdesési pályára állítsák az országot. ebbe a két országba ma már normális ember nem fektet be. Mindek is fektessenek elfuserált diktatúrákba, amelyek történelmi vereségre vannak ítélve.
Az Európai Néppárt Elnöksége egyértelműen üzent Orbán Miniszterelnöknek és pártjának, a Fidesznek, hogy nem fogadja el az alapjogok korlátozását vagy jogbiztonság csorbulását. ...a nagyhangú EU-ellenes "Állítsuk meg Brüsszelt" konzultáció elfogadhatatlan.  Az állandó Európa elleni támadás, amit a…..
Lázár Úr! 31 éves megélhetési menekült vagyok, Ön szerint rabszolga.  Immár évek óta Németországban élek - távol a gyermekemtől, családomtól, barátaimtól,  otthonomtól. Terveimben szerepel egyszer hazatérni ahová tartozom, a gyökereimhez, egyre többször merengem el ezen. De aztán egyből jön a…..
A Momentum kiütötte orbánt 2017.04.30 16:59:25
@teéjesenmindegy: "Te nagyon hülye, szerinted hányan vannak, akik medencét fűtenek? Úgy nagyságrendileg. Ezer? Tízezer ember? "

Te bödületes fideszbirka, abban az 1000, 10 ezerben pont a tolvaj fidesz politikusaid vannak benne. Saját maguk exponenciális gazdagodására hozták a rezsicsölkentési törvényt is (meg az ostoba prolijak beetetésére). ezt persze ti orbán szarcsimbókok az életben nem lesztek képesek felfogni. Ha meg esetleg mégis, akkor majd beordibáljátok hogy na de hát Gyurcsány! Vagy Soros.