Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Falcon71

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Katonai és rendvédelmi témákkal is rendszeresen foglalkozó bloggerként a szerző sem mehet el szó nélkül az elmúlt hónapban a hazai sajtóban és közbeszédben kibontakozott vita mellett, melynek középpontjában egy, a Honvédelmi Minisztérium által január közepén nyilvánosságra hozott hír áll. Biztosan…..
Falcon71 2017.02.18 16:49:36
@gepesz17: Ha nem haragszol elég sok mindennel nem értek egyet abból, amit írtál! Az a vezetői réteg, akiről beszélsz, az már nagyobb részt nem létezik! Természetesen van egy-kettő belőlük, de a tábornokaink jó része több főiskolát/egyemet végzett, több nyelven beszélnek, volt szerencsém közülük párat ismerni közelebbről is! Az sem igaz már, hogy olyanok jönnek tiszti, tiszthelyettesi pályára, akik semmihez nem értenek! Kívülről persze nem látszik semmi, ezt csak bentről lehet megítélni!
A reformokról meg csak annyit, hogy minden pénz kérdése! Itt viszont nyugodt szívvel ki merem jelenteni, hogy az elmúlt lassan 27 év összes kormánya és politikusa a hibás, mert együttes erővel hagyták leépülni a hadsereg technikáját, illetve csökkentették a létszámát! A katonáinkkal és a tudásukkal meg vannak elégedve a külföldi kollégák /személyes tapasztalat alapján is mondom/, csak a technikai adottságaink nem olyanok, mint kellene!
Falcon71 2017.02.18 16:51:08
@Tündér 23: Ott pont nem jártam! :-) Voltam Balassagyarmaton, Egerben, Zalaegerszegen, Székesfehérváron és Pécsen, de ott pont nem! :-)
Falcon71 2017.02.18 19:15:27
@Tündér 23: Kultúrális seregszemle :-) Ne nevess ki, de énekkaros voltam! :-)