Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olasz Bazsa

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom, ismerős ez a kifejezés: “Rendes vagy, DE legyünk csak barátok.” Amikor megkapják a férfiak a fenti mondatot, egy világ omlik össze bennük, és meg kell mondanunk, jogosan. A túlságosan kedves férfiakat elsősorban azért nem fogadják el a nők szeretőnek/barátnak/társnak,, mert a nőket a…..
Olasz Bazsa 2023.03.09 16:02:30
@Igazamvanvagyigazamvan?:
Nem lehet kijelenteni, hogy a nők között több a defektes, mint a férfiak között. A jóisten kb igazságosan osztotta el a baromságot.
Azt viszont ki lehet jelenteni, hogy egyáltalán nem a véletlen műve, hogy az emberek több, mint egyharmada egyedülálló. Ennyi elvált harmincas negyevenes gyerekes nő még a föld történetében nem volt, mint most. Házasodni is a nők akarnak, majd válni is. Mi férfiak meg csak pislogunk, hogy minek kellett akkor ez az egész od-vissza cirkusz? Nehezítő körülmény, hogy alig akad férfi, aki egy másik idegen férfi gyerekéhez hajlandó lenne alkalmazkodni. Szintén tetézi a bajt, hogy már egy teljesen átlagos megjelenésű nőnek is olyan elvárás halmaza van, hogy ember sem sem képes ezeknek megfelelni. Aztán eljön az, hogy nem is akarunk. Az ember önmegvalósítása és egyéni boldogságérzete nem társfüggő. Csak időbe és tapasztalatba kerül ezt felismerni.
                       „Nincs sok pénzünk, de lehetetlen is félretenni fiatalon. Saját lakást akar, de a mai viszonyok közt ez nem egy gyorsan elérhető álom” – A barátnő nem akar a pasijához költözni, mégis életvitelszerűen nála van. Ezt csak néha szakítja meg rövid időre, ha rájön valami. Mi a…..
                       Ez a pasi sok hasznos dolgot kitanult exétől, többek közt azt is, hogy jobban célt ér másoknál, ha segítőkésznek, előzékenynek és barátságosnak mutatja magát, ám cserébe a barátnő mindeközben a féltékenységbe kóstolt csak bele, ami egészen addig nem volt alaptulajdonság a…..
                       Az összeköltözés az egyik legfontosabb közös döntés egy kapcsolatban, de valakinek idő kell hozzá, hogy rendesen kiismerhesse a másikat. Levélírónk már sokat csalódott korábban e téren és rossz jelnek veszi, ha egy nő felmegy hozzá, és azt hiszi, hotelvendég: égve hagyott…..
Olasz Bazsa 2023.02.24 13:16:56
@Real_Time: Ha egyedülálló csaj megy ki melózni külföldre, valahogy pár héten belül mindig "megtalálja a szerelem" odakinn. De a következő esedékes albi részlet előtt még mindenképpen.
Olasz Bazsa 2023.02.25 17:25:38
@Sadist: Házasodni is a nők akarnak, aztán meg válni is. Szintén fun fact, hogy a legfőbb válóok a házasság maga.
                       Levélírónk rendszeresen olyan pasikba botlik, akik a társaságában is gátlástalanul megbámulják a nőket, akár az utcán, akár buszon, vagy szórakozóhelyen. Lassan kész elfogadni, hogy ez egy leküzdhetetlen inger a férfiaknál, és mindig kell nála zsebkendőnek lennie, ha azt…..
                       Levélírónk barátja minden nővel leáll, amit azzal indokol, hogy ilyen a természete, érdeklik az emberek. Néha meg is masszírozza őket, akár látja a csaja, akár nem, ám amikor fordított szituációkkal tesztelik ezt a fiút, az nagyon nem jön be neki. Te meddig engednéd ezt a…..
                       Ez a pasi sok mindennel egyet tud érteni, amíg nem ütközik a kényelmével. A párja nem tud neki szülni, és most úgy érzi, csak addig kell majd a fickónak, míg nem akad a horgára más. Levélírónk úgy látja, valóban nem vesztene ezzel az emberrel sokat, és csak néhány szép emlék…..
                       „Mennyi bizalmat érdemel egy ilyen férfi? Fog változni, vagy csak majd az első májátültetés vagy agyvérzés után?” - Levélírónk pasija tagadja az éveket, nem hisz az öregedésben, ami életigenlő filmekben még jól is mutatna, de a valóság az, hogy negyven fölött kevesen viselik…..
                        „Szemét dolog lenne tőlem, ha mielőtt kilépnék ebből, már elkezdenék ismerkedni ez idő alatt?” - Egy három éves házasság került most válságba az asszony elhidegülése miatt, és Levélírónk azon gondolkodik, hogy a sok otthoni flegmázást egy másik nővel kötött ismeretséggel…..
                       „Ma már sok nő is úgy van ezzel, hogy addig keresgél, amíg megtalálja a neki legeslegjobb kanit, de nekik szabad” – Posztolónk barátnője hét hónap után már házasságban gondolkodik. Amikor ennek hangot is adott, és azt látta, hogy párja hezitál, bosszúból bezárkózott. Vajon mi…..
Olasz Bazsa 2022.11.30 16:20:56
@God Harald: Tisztára, mint a parlamentben.
Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás és a vezetők érintése életveszélyes.
Olasz Bazsa 2022.11.30 17:52:23
@God Harald: Ugyanez a tapasztalat. A túlgyorsult világnak sajnos egyenesági következménye, hogy mind férfiakra, mind nőkre teljesíthetetlen mértékű elvárás szakadt. Az emberek nagy része megoldandó feladatkupacokat görget maga előtt, énidő, hobbi a kanyarban sem. Toleranciaküszöb a béka segge alatt. Elég kimenni az útra, vagy megnyitni egy kommentszekciót itt a neten. Megérett a világ egy kurvanagy RESET gombra.
                       Ha közös döntés volt a szakítás és a felek szépen váltak el, mert már kihunyt a szerelem, akkor maradhatnak barátok. Bár még ez se garancia a hűségre, mert bármilyen szakítást megszépíthet az idő, és már csak egy közös nosztalgiázás kell ahhoz, hogy a magányos fél elfelejtse,…..
                       A barátnő stressztűrő képessége vészesen alacsony, sok mindent túlreagál, a pasi pedig úgy érzi, hogy 180 fokos fordulatot vett a kapcsolat. Szerinte a csaj már nem is fog azzal bajlódni, hogy szünetet kérjen, lehet, hogy már egyenesen egy szünetben vannak, még ha nincs is…..
Olasz Bazsa 2022.09.27 09:37:30
Druszám! Mikor tanulod már meg, hogy a csajok nem szoktak 180 fokot fordulni. Egyszerűen amit most tapasztalsz, az a csaj igazi arca!
A beetető szakaszban nyílván megvolt neki a forgatókönyve veled, hogy miképp alakuljanak a dolgok, ha kapcsolatra lép veled. Aztán mégsem úgy alakultak, ezért vége a szerepjátéknak, üdv az életben!

Jól érzed, a szünetelés annak a jele, hogy lapátra kerülsz. A szünetben a csajod már a következő kanját próbálgatja fel, ha zöld lesz neki a lámpa, abban a pillanatban kerülsz lapátra. Nem akarok ilyen redpilles szarokkal jönni, mint a "liánozás" de ettől találóbb szót nem tudok rá én sem.

"Pik pakk vissza lehet térni a szexhez"
Agyam ledobom tőled. Ez a nő esetedben csupán eszközként használta a szexet, amég jó opciónak tűntél számára. Már nem tűnsz annak, ezért esélytelen, hogy "visszatérjen" a szexhez. Nem fog.

Nem wazze, nem a felelősségvállalástól ijedt meg, hanem attól, hogy mégsem a legjobb opciót választotta azokból, akik számára még elérhetőek.

"Nyugtázzad" barátom te is a következőket:
Ez a hajó elúszott, nézzél másik után. Ha megint berántassz egy érdekribancot, ugyanez lesz a forgatókönyv.
Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy vannak kölcsönös bizalmon és szereteten alapuló párkapcsolatok is. Az erre alkalmas csajok kb huszonévesen elkelnek már.
Az olyan nőhöz, aki nem érdekből szegődik melléd, valamint képes intellektuálisan is hozzátenni az életedhez, pont egy lottóötösnyi szerencse kell.
Amiből túlkínálat van jelenleg, az az elvált harmincas negyvenes rakás gyerekkel / rakás kutyával.
Sok szerencsét.
                       Levélírónkat mostanában sorra bombázzák az ismerősei azzal a kérdéssel, hogy mikor megy már férjhez. Józanul szemlélve, egy esküvő nem olcsó, főleg a rokonoknak szól és az anyagiakon túl jelenleg egyéb problémák is nehezítenék.                                  Fedezd fel…..
                       „Nem szólhat bele egyik fél sem a másik öltözködésébe, politikai, vallási nézetébe, vagy egyáltalán abba, hogy mit és mikor eszik” – Egy kapcsolatban 1 év után sok minden átértékelődik, innentől számítható komolynak a dolog, hiszen ekkor jelennek meg a szabályok. De milyen…..
                       Ha a volt barátnő jóban marad az édesanyáddal, abban semmi rossz nincs egészen addig, amíg el nem kezd az életedről tudósítani az exednek. Posztolónknak most nincs szüksége zártabb párkapcsolatra, mert egyelőre az újdonság izgalmára utazik.                              …..
                       Amikor egy férfi nyűgös, annál kiábrándítóbb nincs. Mióta a pasi melót váltott, hullámzó lett a kedélyállapota, de még kitart, ami feszültség meg ebből adódik, azt a barátnőn vezeti le. A páros harmadik éve van együtt, de ha így haladnak tovább, nem lesz belőle negyedik.    …..
                       Levélírónk nem tartja magát férfigyűlölőnek, de lefagy a korlátoltságtól, a szellemi igénytelenségtől, vagy a gyenge adottságoktól. Próbálta alább adni az igényeit, de úgy se ment. Viszont azt sem gondolja, amiről sokan panaszkodnak, hogy nincsenek normális férfiak, mert ez…..
                       „Kiöltözött, persze ma már tudom, hogy nem nekem, csak azért, hogy megkapja az ingert idegen csávóktól, akiknek tette magát” – Miért vall gőzerővel szerelmet szakítás után egy olyan csaj, aki korábban látványosan unatkozott a kapcsolatban?                                …..
Olasz Bazsa 2022.07.23 09:30:30
@László Szentesi: Betű pontosan, magam sem tudtam volna jobban megfogalmazni.
Ez az új trend a férfiak gondolkozására is hatással van. Ha tizen x éve megláttunk egy helyes csajt, még átvillant az agyunkon, hogy "hmm de jól néz ki, vajon normális, kedves? Esetleg még főzni is tud? Most meg ha meglátunk egy dekoratív nőt, csak az a kérdés, hogy mennyibe kerül fenntartani?
Jó, ez persze sarkos, ugyanis vannak normális nők is és szereteten alapuló kapcsolatok is. Csak sajnos a fentebbi példa kezd el repreztentatívvá válni.
És nem, nem a nők kizárólagos hibája. Nyílván a férfiak és a kúrólájk korszak felelőssége is, hogy a fiatal csajok 85% -a rajzolt szemöldökű köldök pierszinges fesztiválribancként érzi önazonosnak magát. Ez ami már megy, össztársadalmi szintű elbaszódás. Mondhatni hanyatlás.
                       Az apukaszerep a legtöbb pasi egóját izgatja, egészen addig, amíg nem szembesülnek vele, hogy mennyi lemondással és kötelezettséggel jár. Ha korlátozásnak élik meg, folyamatosan a kiskapukat fogják keresni.                                  Fedezd fel és használd!  Ha…..
                       „… csak érett emberek között működik. Viszont ha az egyik fél többet akar, az ne fél év után és robbanásszerűen, számon kérően derüljön ki” – Több kapcsolat formálta Posztolónk jelenlegi megállapítását, így most már tudja, mit akar és mit nem, de arra külön felhívná a…..
                       Posztolónk négy hónapja próbálkozik egy csajjal, aki csak begerjeszti, de semmi több nem történik, és nem tartja kizártnak, hogy a lelki szadizmus egy új formájába botlott, ahol a nőnek az a fétise, hogy felizgat egy férfit, akinek utána nem nyújt semmit.                …..
                       „Hogy meddig tart ez az állapot és mire készüljek, abban totál nem látok tisztán, az öndédelgetést pedig már unom” - A szülés előtt az asszonynak elég határozott étvágya volt az intimitás terén, de az utóbbi időben ez nagyot csökkent.                                  Ha…..