Regisztráció Blogot indítok
Adatok
troller

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2-0-ra vezet a Detroit az NHL nyugati főcsoportdöntőjében. A találkozó a hosszabbítás hatodik percében dőlt el. A Blackhawks két gólt is kapott védői ügyetlenkedése miatt. A Detroit erejét mutatja, hogy mindig más és más játékos dönti el a meccseket, miközben olyanok, mint…..
Az első meccs 0-11-e után a divízió 1-es világbajnokság toruni csoportjában hetet kapott a lengyelektől a főként székelyekből álló román válogatott, amely 120 perc alatt még nem tudott betalálni az ellenfelek hálójába, az eredmény tehát 0-7. Az esélyesek nyertek a másik két…..
troller 2009.04.14 21:11:13
@bereszsolt: Húha, az kemény lehet így együtt!
Szombaton Jobb Dávid is távozott a válogatott kerettől, viszont vállsérülése után Kovács Csaba ismét teljes értékű edzésmunkát végezhet. Kialakult tehát az a 27 fős névsor, amelyik hétfőn Münchenben megkezdi a világbajnoki felkészülés következő szakaszát. Ha nem jön…..
troller 2009.04.12 13:34:01
@OliBLOOD: Nem volt egy szép este, de nagyjából 1:00-tól kell nézni:

www.youtube.com/watch?v=WStvQz9leno

Mondjuk a kedvedért visszaüthetett volna Harmatinak is :)))

A finnek összeszedték magukat, az első mérkőzés után tudták, más hozzáállás kell, ha meg akarnak verni bennünket, mondta Énekes Lajos a válogatott miskolci vereségéről. A keretben változások történtek: Berta Ákostól és Galanisz Nikandrosztól elköszöntek, Kóger Dániel…..
troller 2009.04.04 17:12:15
@freddyD: "Sajnálom Bertát, nem kapott sok sanszot, mégis hogy bizonyítson?"

Szerintem Berta bizonyított.
troller 2009.04.04 18:49:20
@comp3232: Szerintem egyetértünk. Úgy értettem, bebizonyította, hogy egyelőre nem alkalmas a feladatra.
Hétfőn délelőtt hatalmas megtiszteltetés érte a legmagasabban jegyzett magyar játékvezetőt. A 13 éves NHL-múltú, 1700 mérkőzést levezetett ellenőr a megtekintett EBEL-elődöntők alapján Gebei Pétert vezetőbírónak jelölte az EBEL-döntő harmadik mérkőzésére. Gebei…..
troller 2009.03.16 16:31:54
@Dugó:

"Viszont remélem, hogy csütörtökön szlovák bíró lesz. Úgy fair."

Hány osztrák játékosa van az Alba Volánnak?
Forrtak az indulatok az OB I.-döntő második meccse után. Az UTE-edző a játékvezetőt kritizálta, az Alba Volán trénere saját játékosainak egy részét minősítette gyengének, elsősorban hozzáállásuk miatt. Jönnek a szokásos nyilatkozatok, bónusznak videó. Pék Györgyöt, az…..
troller 2009.03.16 15:54:15
@Koksz: Fogadatlan prókátorként úgy gondolom, azok számára, akiknek az ute-honlap a bibliájuk.

@atish: Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a női bajnokság döntőjében az idén az UTE első csapata legyőzte az UTE második csapatát.
troller 2009.03.16 16:02:22
@mannisenmaki: Mivel ütöttem öngólt?
Ettől a pillanattól kezdve nem lehet kommentálni az OB I.-rájátszásról szóló híreinket. Kissé szomorúak vagyunk, hogy ilyet kellett lépnünk, de elfogytak moderátori kapacitásaink, találomra kivagdosni embereket meg mégsem elegáns. Szóval, aki továbbra is őrjöngeni,…..
troller 2009.03.08 21:27:41
@drepi: hogy te mekkora egy frusztrált fasz vagy :))
troller 2009.03.08 21:34:33
@murcicomp: miért, ez a fiú (vagy lány) érvelt? :)
troller 2009.03.10 10:51:06
@Video Tóni:
A körnek nincs eleje, az ostoba beszédnek nincs vége.

Attól félek, nem lesz ebből normális kommentelés soha többet.
A két nagy érdeklődéssel várt OB I.-elődöntő után a szemtanúkkal beszélgettünk a látottakról. Az UTE–NZ-Stars vezetőedzői és az Alba Volán–Dab.Docler klubvezérei mondják el, hogyan értékelik a csütörtöki mérkőzéseket. Kiderült azt is, visszakaphatják a…..
troller 2009.03.06 13:45:47
@szekely gobe: úgy érted, ovecskin lassítva? :))
Pörög az online hokivilág, alig adtunk hírt az Icezone indulásáról, máris megtudtuk – szemfüles olvasóink mellett az illetékesek is jelezték –, megújult a Budapest Stars honlapja. Az új nekünk nagyon tetszik, jól strukturáltnak és informatívnak látjuk, reméljük, a…..
troller 2009.03.03 15:03:49
@szorgalmas: hát ennél azért a ferencvárosi torna club nevű egyesület működtetése nagyságrendekkel több 100 milliót emésztett fel az elmúlt évtizedekben. de most is érdekes lenne mutatni olyan csapatot, amelyben nincsenek például önkormányzati pénzek. persze érthető, ha nem esik jól, hogy a kilencedik kerület nem a kilencedik kerületi feneketlen zacskóba önti a fillért.
troller 2009.03.03 17:10:03
@szorgalmas:

Sokáig éljen Torgyán József és Szabadi Béla!

(Bocs, de pontosan értem, ami mondasz, és nagyjából igazat is adok neked. Vagyis adnék, ha egy olyan országban élnék, ahol normálisan működnek a dolgok. Úgyhogy én csak azt mondom, hogy egy ferencvárositól hallani ezt - "Oda is megyek Mohához, és kiokoskodom, hogyan tudnánk sok közpénzt (kb évi 100-120 milliót) "átintézni" a Fradiba" - finoman szólva különös. Meg attól tartok, a sportfinanszírozással valóban nagyon komoly gondok vannak itten, de hogy mindenki pont azt a klubot baszogatja, amelyben több magántőke van, mint bármelyik másikban, az nem tűnik elegánsnak. Ennyi, de ha gondolod, szívesen lerajzolom én is.)
Nem játszották le a Debreceni HK és a Dab.Docler-Jégtörők második mérkőzését a másodosztályú döntőben. A dunaújvárosi csapat sok hiányzójára tekintettel halasztást kért, ezt a versenybíróság elutasította. Első fokon a Debrecen javára igazolták a meccset, 2-0-ra vezetnek…..
troller 2009.03.02 21:03:39
@kiralyfi: te most csak viccelsz, ugye? hát milyen ciki már óbéegyesekkel kiállni egyszer, aztán meg nem kiállni, mert nem érnek rá az óbéegyesek? annyira fontos megnyerni ezt a bajnokságot, hogy a sportszerűség le is van szarva?
A magyar játékvezető-válogatott február 7-én Iglóban lépett jégre egy bírókupán. A szlovák játékvezetők meghívására, Druga Norbert és Incze Miklós szervezésében utaztak a a hatcsapatos tornán vett részt. A magyarok az ötödik helyen végeztek. Az első csoportmeccsen…..
troller 2009.02.19 16:09:04
@Calgary: nyugalom, legközelebb te is mehecc :))
Már csak órák vannak hátra a magyar válogatott első az olimpiai selejtezőjéig. Este hat órától a házigazda lettekkel játszunk. Itt az ideje a végső ráhangolódásnak. Magyarország–Szerbia 9-1  Magyarország–Horvátország 6-1 Magyarország–Litvánia…..
troller 2009.02.05 14:01:07
@székely hokis: hát ezért kár volt kimenni rigába
Február 1-jétől a HC Felcsík utánpótláscsapatánál dolgozik a Zalaegerszegről távozó Kercsó Árpád. Az edző blogunknak elmondta, nem fegyelmi büntetése miatt tér vissza szülőföldjére, az csak az utolsó csepp volt a pohárban."Nagyon szerettem a zalaegerszegi feladatot,…..
troller 2009.01.29 16:14:26
@Roger:

Hoppáhoppá

"Ategnapi meghalgatáson is csak a nevét akarta öregbiteni odacitált 4 gyereket akiket nem is hivtak oda hogy a saját igazát bebizonyitsa és hogy Ö nem csinált semmi etikátlan dolgot és hogy ez az egész egy boszorkányüldözés ami ellene és a háta mögött történik.Eljátsza a hattyu halálát.Bravo és ezt egyesek eszik mint a zizit a gyerekek."

Hát olyan sokan nem voltak ott a tegnapi meghallgatáson.

Gratulálok, nagy ember vagy!!!
troller 2009.01.29 16:26:39
@Roger: milyen minőségben voltál ott a meghallgatáson, nagy ember?
Alig ült el a jégcsarnok körüli hercehurca, ismét kellemetlen ügy elé néz Zalaegerszegen Kercsó Árpád edző. A múlt szombati Zalai Titánok–UTE kölyökmeccsen történtek miatt fokozott figyelem hárul rá, merthogy az újpesti szülők nyílt levélben fordultak a szövetséghez,…..
troller 2009.01.23 12:32:29
@guriga uram jr.: miféle fénylő trónusról beszélsz, te jóember? ahányszor megjelenik itt a neve (vagy meg se kell hogy jelenjen), azonnal felharsan a basztatók ezerfős kórusa. számold már meg, hányan mellette, hányan ellene. azért az, hogy a kercsógyűlölők milliói még üldözött kisebbségnek is érzik magukat, mégiscsak túlzás. elnézést a heveskedésért, de eddig elfojtottam :)
troller 2009.01.23 12:57:41
@guriga uram jr.: én nem kercsót védem, szívem, nem is ismerem őt, nem is igazán érdekel. csak attól áll fel a hátamon a szőr, amikor a massza képesnek érzi magát objektív (objektív, atyaúristen) igazságok megfogalmazására.
troller 2009.01.23 13:22:16
@guriga uram jr.: nem vitatkozom veled, csak csodállak, mert ahogy mondtam is, ritkán találkozom az objektív igazság birtokosaival. hogy személyedben ilyesvalakit tisztelhetek, az már eleve feljogosít bármilyen jelző használatára.
A Dunaújváros 3-2-re verte a Mol Liga legsorsdöntőbb mérkőzésén az NZ-Starst, de a csata után kiderült, mindez mégsem volt sorsdöntő. A bajnokság végrehajtó bizottsága ugyanis elfogadta a HC Csíkszereda óvását, azaz jóváhagyta a korábbi HC–Dab mérkőzés pályán…..
troller 2009.01.20 22:13:21
@vaze: azt sem lehet leírni, hogy a 3-12 után ugyan nagyon nem érdemeltük volna meg, de mégis milyen jó lett volna playoffosnak lenni? úgy írjátok most ezeket, mintha tőletek vették volna el a pályán megszerzett pontokat. ez pedig szerintem egyszerűen ciki.
Az elmúlt két napban kissé elfáradtunk. Nem a cikkek írása és szerkesztése amortizált le bennünket. Hanem az, hogy csúnyán elromlott itten a hangulat. Olvasóink egymásnak estek és ránk támadtak. Az elmúlt 48 órában egyebet sem tettünk, csak kommenteket olvastunk, válaszoltunk,…..
troller 2009.01.14 15:20:37
@peterszky: ez a kommented szerintem teljesen korrekt. egy kérdés merül fel csak, ami erről jutott eszembe: "körülnéztem ennek a hírnek a hatására az oldalon és tényleg profi oldalakat megszégyenítő tartalom van rajta" - miért a gyalázkodással kezdtétek, miért nem az oldal megismerésével?
troller 2009.01.14 15:44:33
@peterszky: Ez érthető, de akkor sem árt előbb tájékozódni. Mondjuk megnézni, hogyan írnak kedvenc klubod legjobb játékosáról a "lejáratás" jegyében:
jegkorong.blog.hu/2008/12/11/tornatanar_lehet_a_golkiraly
Biztos, hogy mindenki gyűlöli itt a Ferencvárost?
"Azt a hibát elkövettem, hogy nem olvastam utána a versenyszabály pontjainak, úgy gondoltam, ha nem állunk ki a mérkőzésre az MJSZ által megadott időpontokban, akkor az SC Csíkszereda kapja a három pontot – kommentálta Al-daadu Muhanned FTC-szakosztályelnök blogunk…..
Két elsőfokú határozatot hozott hétfőn a Mol Liga versenybírósága a vitás mérkőzésekkel kapcsolatban. Egy mérkőzésnél nem adott helyt az óvásnak, tehát nem változtatta meg a pályán elért eredményt, a másiknál törölte a végeredményt, és 5-0-s gólkülönbséggel…..
troller 2009.01.13 00:24:53
@banyszi: hát, nem ez volt az ns/mti páros egyetlen tévedése ezen a viharos hétfőn
troller 2009.01.13 11:50:18
@KrisztiFTC: hát ti istentelen nagy királyok vagytok. különösen ez a mondat stimmel a bejegyzésetekben: "Spiller Istvánnak köszönhetően sikerült talán egy kicsit más megvilágításba helyezni a történetet."
fradihoki.hu/index.htm
a nagy tekintélyű spiller istvánnak nemcsak itt sikerült félremagyaráznia a történteket, hanem egy másik hírben a dabot is óvással vádolta, holott a szövetség hivatalból járt el
troller 2009.01.13 12:20:48
@peterszky: szerintem ebből elég sok minden kiderül, még ha nem is minden:
jegkorong.blog.hu/2009/01/13/nekunk_nem_kell_az_a_harom_pont
Bukarestben a rájátszás a tét, Csíkszeredában a pályaelőny a rájátszásban, Fehérváron alsóházi rangadót játszanak, Miskolcon hokiünnepre készülnek. A Mol Liga megy tovább.A legélesebb küzdelemre Bukarestben van kilátás, ahol a Steaua és a Dab.Docler csap össze délután…..
Nem mindennapos eseményeken van túl a csapat, de ilyen dolgok minden klub életében előfordulnak, értékelte a Blake Forsyth menesztése utáni helyzetet Énekes Lajos Alba Volán-edző. A csapat ma Linzben játszik, ahol szeptemberben parádés győzelemmel kezdte az EBEL-szezont, és ahonnan…..
troller 2009.01.10 09:11:08
@rol71: aranylánc mekkora?
A decemberi világbajnokságot megelőző összetartást leszámítva utoljára találkozik a juniorválogatott kerete. 22 fiatalember utazik Zólyomba, majd onnan tovább. A kijelölt keret péntek délelőtt találkozik a Kisstadionnál, ahonnan egyből indul a túra bázisául szolgáló…..
Dér jött a honi chardonnay-ra, sajnálkozva méregetjük azokat a borászokat, akik fölött elszállt a trendváltás. Jobb volna persze, ha nem a divat mondaná meg, hogy mit iszunk, még akkor is, ha én speciel örülök az őshonos fajták reneszánszának. A chardonnay-val magam sem tudom,…..
Az etyeki pincefesztivál résztvevői szavaztak arról, ki érdemli meg leginkább az év borásza címet a mostanában mutatott teljesítményéért, és az jött ki, hogy Lőrincz György. Az egri borvidék prominense arról is híres, hogy 2007-ben és 2006-ban is ő lett az első az…..
Amikor 2006 októberében az MTV vett egy nagy levegőt, és bejelentette, hogy Társulat címmel szereposztó showműsort indít, amiben az István a király jubileumi díszelőadására keresnek énekeseket, összenéztünk, és először egy Megasztár-klónra gondoltunk, amiben majd lesznek jól…..