Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borien

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogyni kívánó emberek mindig voltak és lesznek, így az őket megcélzó termékek újra s újra meggazdagodást jelentenek az ügyes vállalkozóknak. Az USÁ-ban se szeri, se száma a jobbnál jobb módszereknek, és a legtöbb fogyókúrás termék is tőlük indul világhódító…..
borien 2017.02.16 21:24:32
Tisztelt Ködpiszkáló!

Most olvastam a zöld kávé jó tulajdonságairól. Nem a fogyásról (amit fentebb kiveséztek), hanem arról, hogy a vér cukorszintet lejjebb viszi. Saját méréseim alapján 4,9 és 6 között szokott mozogni, ami úgy vélem, még nem olyan magas, hogy gyógyszer kellene, de szeretném a súlyosbodás esélyét meggátolni lehetőleg természetes úton. Kávét sem ittam sosem, de ha a zöld kávé tabletta segítene... Viszont fentebb olvastam egy hozzászóló írását, hogy szívritmus zavara lett. Nálam a szisztolés vérnyomás 120-140 között szokott mozogni, viszont néha szokott ok nélküli szívdobogásom, vagy enyhe szívnyomásom lenni (fél éve vizsgálták, nem találtak gondot). A kávé pedig alapból megdobogtatja a szívet, szóval, nyernék, vagy veszítenék vele? (főleg, hogy csak úgy tudom a fogyókúrámat vinni, hogy a fő étkezésem a vacsora lett, így leginkább akkora kellene a zöld kávé)
Szeretném, már csak megelőzés céljából is, különösen a cukor, vérnyomás, koleszterin, érelmeszesedés betegségek ellen természetes szerekkel (teák, gyógynövények, kivonatok, táplálékkiegészítők) megedzeni a szervezetem, ezért is olvasom Szabó György könyvét, és az ott javasolt teákat elkezdtem fogyasztani, így eléggé elszomorított, hogy itt egy másik post-ban a nagyját megcáfolták. Szeretném megkérdezni, hogy önök a fenti 4 betegség kialakulásának megakadályozására milyen természetes szereket javasolnának?
Köszönöm!