Regisztráció Blogot indítok
Adatok
négyszemü

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
A történteket már ismerjük: egy német nyelvterületen sugárzott Gyerekcsatornán a Mini-híradóban elmagyarázták a német és svájci nebulóknak, miért is antidemokratikus ország Magyarország, "piros lapot" mutatva fel Orbán Viktornak. A szokatlan csak az esetet…..
négyszemü 2013.03.29 14:45:18
@ephart:
Idézem Orbánt:
www.livinginoblivion.de/radio/idezet.wav
Ennek szellemében, még egyszer:
a KIKA filmhez Ozsvathnak semmi köze. Ne csúsztassunk, hogy egy félzsidó-magyar-német osztja az észt liberális elfogultságból a német gyerekeknek. A Logo gyerekhiradót a ZDF gyártja, Ozsvath az ARD Tagesschau internetoldalán kommentálta Orbán pénteki Rádiostatementjét.
Az MTI csütörtöki híre: A német pénzügyminisztert Nemzetközi Károly-díjjal tüntették ki "Az európai egységfolyamat előmozdításában és a közös európai fizetőeszköz stabilizálásában szerzett érdemeiért Nemzetközi Károly-díjban részesült csütörtökön a…..
négyszemü 2012.05.17 17:09:24
A kormány legfrissebb tájékoztatása szerint mégsem kéri Magyarország a Nemzetközi Valutaalap segítségét. Matolcsy miniszter sajnálatosan félreértette Orbán Viktor egyik üzenetét. A miniszterelnök és a nemzetgazdasági miniszter éppen egy reggeli megbeszélésen vett részt,…..
négyszemü 2011.11.22 18:17:42
@szappanfőző:
Örüljön a nyúl, hogy nem kérdezte meg a medve, hogy hullik-e a szöre!
A világ egyik legnagyobb operaházává kívánta fejleszteni Hitler a bayreuthit. Richard Wagner unokái támogatták a Führert döntésében. Richard Wagner és Adolf Hitler Bayreuthban (Fotómontázs: Falanszter.blog.hu)Bayerische Ostmark: kisváros egy nagy tartomány élén  A…..
négyszemü 2011.08.03 11:38:27
@Edward Nygma:
"sörfözö" - a németek mind a mai napig Scheune-nak (csűr vagy pajta) hívják.
Az időjárás-jelentés nálunk már régóta az erotikáról szól, már rég nem a csapadék meg a celsius a fontos, hanem, hogy legalább egy dekoltázsnyi öröm jusson nekünk két hidegfront között. A Tv2 pár éve ide-oda ültette a bemondónőket derékig sliccelt szoknyában, persze…..
Katy Perry nem olyan régen fellépett Magyarországon, de nem csak ezt az egy napot töltötte nálunk, ugyanis az új klipjét is itt forgatta, méghozzá magyar szereplőkkel. Most itt a Firework című videó, amiben valóban elég hangsúlyosan feltűnnek magyar helyszínek, de hogy az egészet…..
Kedves MTBlog, job hunterek! Szeretném veletek megosztani, egy igen érdekes kalandomat ami a mai napon történt.Hogy lehetséges, hogy léteznek még szcientológus munkaerő közvetítők? Csak szűkszavúan: Adott logisztikai végzettségű munkaerő,adott logisztikai munka ajánlat.…..
négyszemü 2010.10.08 12:33:20
Velem sokkal szemetebb volt az "egyház". Kezdö operatörként sikerült egy daily soapban statívrángatóként (schwenker, akit a vezetö operatör instruál) elhelyezkednem, bejelentett föállásban, tehát nem külsösként, szabadúszóként. Kezdönek a fizetés horribilis volt, két hónap alatt szanáltam minden sarat, amit a föiskola alatt ide-oda görgettem. Jól éreztem magam, szerettem a kollégákat, ök is engem. Jó csapat volt, vasárnaponként közös reggelikkel, sörözésekkel és nagyon profi, precíz munkával. Tudtam, hogy nem innét akarok nyugdíjba menni, de jó volt a pénz, és az akkori ismereteimet is fejleszteni tudtam az elektronikában (még celluloidon tanultam).
A hideg zuhany a próbaidö végén ért: a producer hivatott. Szemembe se nézve sóderolt valami személyiségfejlesztésröl, hogy nem igazán illeszkedtem be a csapatba, satöbbi, blabla.
Ha itt akarok maradni, fejlesztenem kell magam, és az orrom alá tolta az egész Hubbart-Dianetik trágyát. Egy két tanfolyam, és OK leszek, higgyem el. Egy pillanat alatt megértettem: amit itt keresek, vissza kell a Céghez lapátolni.
Udvariasan felálltam, megköszöntem a szórakozást, és kisétáltam. A személyzetin már össze volt a kis motyóm pakolva, de ott nem voltak udvariatlanok, csak nagyon látszott, hogy tudják, honnét fúj a szél.

Egy ideig be voltam sz...va, hogy esetleg utánam nyúlnak, el is menekültem a városból egy évre egy kis regionális TV-hez, de semmi nem történt, úgy látszik van elég birkájuk, akiket nyúzhatnak.

(Az egész történet nem Magyarországon esett neg.)
 A világ legrejtélyesebb animgifjét egy régi kedves, Boogie Mamma-korabeli barátunk, *kiru kommentelte a Myspace-oldalunkra - köszönet érte. ..
Azért nem mindennapi jogeset, hogy egy német illetékes önkormányzat küld egy magas összegű számlát a magyar hozzátartozónak egy német állampolgár temetéséről, akitől ráadásul nem is örökölt semmit.Kedves Zugügyvéd!Németországban történt halálesettel kapcsolatban…..
négyszemü 2010.09.28 17:01:10
"Ha minden örökölt vagyontól elállnak, semmilyen tartozás nem terhelheti önöket." - sajnos nem ilyen egyszerü a dolog. Nem vagyok jogász, de a német örökösödési dolgokkal tisztában vagyok. A német jog szerint igenis lehet a sarat örökölni, és úgy tünik Ildikó férje valóban az örökös (egyenes leszármazott - az apa tartásra kötelezett volt stb.) Az egyetlen, német jognak megfelelö megoldás az örökség elutasítása ( de.wikipedia.org/wiki/Erbausschlagung )lenne, de ebben is van egy bibi, hat héttel a halál után lejár ennek a lehetösége. Be kéne menni ezzel a számlával a német követségre, a rendörségi értesítésröl nem tudva (!!!! nem jött semmi, ha nem ajánlva jött) a halálról evvel a számlával értesülve lemondani az örökségröl.
négyszemü 2010.09.28 17:44:30
@Liquid_Night: mindkét ország Eu tagállam.
Perszel lehet ignorálni is, de abból csak baj lehet, ha lecsap a takonyra valami magyar behajtó cég.
@szgyula: elkerülte a figyelmemet, de ez lehet a mentööv!
T. Praxisblog! 1981-ben kivették a bal oldali vesémet, de hála Istennek, semmi bajom azóta. Életbiztosítást szerettem volna kötni tavaly, amihez a biztosítónak szüksége volt a kórházi zárójelentésre. El is bandukoltam a Bajcsy kórházba, ahol közölték velem, hogy már…..
Misztikus, de annál elevenebb jelenség a dadaista árverés a Vaterán, a legfrissebb versenyző, egy 5000 forintos, "félig édesre cukrozott tájjelgű rosé", a következő ajánlással, köszönjük Markónak és nem tudjuk mire vélni. Vagy ez is valami víruskampány lenne? Zoli…..
négyszemü 2010.04.21 10:55:16
Talmácsi Gergő világbajnokunk, Gábor öccse; maga is versenyző, többszörös magyar bajnok. Utoljára 2005-ben szerezte meg a címet – volt, aki tehetségesebbnek tartotta testvérénél. 2006-ban már rajthoz állt Alpok-Adria futamokon is. 2007-ben, mikor bátyja világbajnokságot…..
négyszemü 2010.03.31 13:17:20
@Cs.: Mint a szép lila atombugyi a 40 másodpercnél :D
Ilyen ez sajnos, ha valakinek pénze van, de sose foglalkozott komolyan a "film"-mel, izlése sincs. Katasztrófa! Eisenstein forogna a sírjában, ha élne és ezt a montázst meg kéne néznie. Mint az állatorvosi egyetem lova. ( 2:41; 3:10; 4:00 stb.) Az izléstelen hullámos usztatás csak hab az Í-re.
  Páros lábbal szállt bele fővárosunkba a német Die Zeit nevű értelmiségi hetilap szerzője, Jens Jessen, tehát újra jó hírét keltették Magyarországnak Németföldön. A befolyásos lap városportré sorozatában megjelent cikk négy rövid bekezdés alatt jut el a…..
Spórolni akart a betűkkel az illetékes, ez lett belőle, PG meg lefotózta nekünk a Camponában. Annyire tetszett neki, hogy két fajtát is lekapott, így legalább kiderül, hogy a rafináltan figyelemfelkeltő reklámfogás nem volt véletlen. ..
négyszemü 2009.11.05 10:45:35
négyszemü 2009.11.05 10:46:40
Miután a Borfesztiválon végigkóstoltuk a Lisicza teljes szortimentjét oda-vissza, lesétáltunk a várból és átballagtunk a Lánchídon Pestre. Lehet, hogy már korábban többször elmentünk mellette, de most egy kis pécsi cirfandlival élesített szemünkkel kiszúrtuk, hogy egy lakat…..
négyszemü 2009.09.17 17:41:47