Regisztráció Blogot indítok
Adatok
móci néni

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tragikus hirtelenséggel meghalt Figula Mihály. Az Alkoholista információi szerint tegnap lett rosszul a borász, megműtötték, de nem tudták megmenteni az életét. A balatoni–balatonfüredi–csopaki minőségi borászkodás újrateremtője ötvenhat évet élt.Figula Mihály…..
Harmadszor lesz borfelhajtás húsvétkor Budapesten, a Városháza téren. Az idén ezzel két baj van, máskor egy szokott. A sztenderd, hogy a magyar borászok hagyománytisztelő népek lévén locsolkodással meg templomjárással szokták tölteni az ünnepeket, úgyhogy magukat a nagy neveket…..
Reagált az év borászás történet fejleményeire a Vylyan birtokigazgatója. Ezt máris közöljük. A benne található kérést akceptáljuk. Azt azonban nem tudjuk megtenni, hogy kivesszük a rendszerből a borászatot, és minden megy tovább békében, mert szisztémánk nem bírja…..
18 óra 35 perc, híreket mondunk. 1. A szerb hírszerzés értesülése szerint az újabban sommelier-kkel is fölszerelt Metro áruházakban (diszkont!) a Gere Kopár és Solus után kapható immár Opus One is, egészen pontosan 71 998 forint 80 fillér bruttó áron. A 72 000-et már kicsit…..
Szerencsen még mindig nem készült el a Tokaji borvidék világörökség mivoltát a maga grandiozitásában aláhúzni próbáló diadalív, de addig sem kell szomorkodniuk a sokkoló vizuális élményekre vágyó arra járóknak. Erről a Tokaj Kereskedőház gondoskodik, amelynek Tolcsva…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!) Mielőtt jobban belemélyednénk Fábry Sándorba, egy dologban állapodjunk meg: ha akar és odateszi magát, nagyon vicces tud lenni. Minden magyar családban van egy…..
A Művelt Alkoholista Édes horror 2007.02.01 18:56:00
Miből gondolom, hogy még nem ért véget a borrendszerváltás? Talán abból, hogy vannak pincék, amelyek stabilan, évek óta palackoznak az átkosban kicsiszolt stílusú borokat. Közéjük tartozik a mádi Monyók família is, amelynek tagjai 1972-ben lökték a család szekerét a…..