Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tóparti látomás

0 bejegyzést írt és 1074 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első évad ilyen rövidre sikeredett, a 8., duplarészes évadzárót olvashatjátok. A szenátussal kezdünk, épp az angyalok jelentette fenyegetést tárgyalják, mikor a mindenre elszánt Alex viharzik be hozzájuk. A srácot nem hívta senki, az őrök vinnék ki őt, azonban Mihályról…..
Azok a kedves olvasók, akik követik az írásaimat, esetleg személyesen is ismernek, tudják, hogy sorozatok szempontjából a szívem csücskén angol színészek csücsülnek (elvakult PoI rajongók szíveskedjenek a felkapott köveket nem hozzám vágni, hanem letenni és tovább olvasni).…..
tóparti látomás 2014.01.03 12:00:22
Elérkeztünk a Nagy Támadás Napjához, ami egyben a szezonfinálé is, emberek és űrlények készülhetnek. Délelőtt járunk, Weaver csapata úton van, mi pedig Tomékkal nyitunk, Scott bácsi bütyköli a rádiót, újra megpróbálják befogni a Fürgék jeleit. Tom Anne-nek aggódik…..
Az esti járőrözés végét láthatjuk, Hal és Maggie érkeztek vissza a sulihoz, az utak tiszták és van a közelben egy friss víztározó. Zsákmányt is hoztak, Maggie érdeme a gyűjtés: ismeri a környék egyik dílerének a lakóhelyét, így kokaint is hozhattak. Dokinéni bőséggel…..
tóparti látomás 2013.09.30 15:04:28
No kérem, célegyenesbe vagy célgörbébe értünk: még másfél óra tömör gyönyörben lehet részünk, aztán számolhatjuk vissza a napokat a negyedik évad kezdetéig. De hogy ne maradjunk le a kilencven perc legapróbb részletéről se, kezdve Patmore blúzától egészen Rózsika által…..
tóparti látomás 2013.05.30 15:03:43
@Eurydice: Az évadzárók igazi kincsek! Tényleg így legalább még többször élvezhetjük :) Abba már bele se gondolok, hogy vége lesz. Láttad a Hölgyek örömét? Ott is esküvőre készültek, de nem azzal akit valójában szeretnek.
hogyvolt Downton Abbey 3x07 2013.04.24 09:00:00
Kedves Olvasó! Ha a story4-en követed a sorozatot, akkor csak abban az esetben kattints a tovább gombra, ha ugrani szeretnél az időben egy évadot és a történetben cirka 6 évet. Ha meg inkább magad szeretnéd felfedezni a film szépségeit, akkor a magyar nyelven már eddig leadott…..
hogyvolt Downton Abbey 3x06 2013.04.03 11:00:00
Kedves Olvasó! Ha a story4 jóvoltából most kapcsolódtál be a sorozatba, akkor csak abban az esetben kattints a tovább gombra, ha ugrani szeretnél az időben másfél évadot és a történetben cirka 6 évet. Ha meg inkább magad szeretnéd felfedezni a film szépségeit, akkor a magyar…..
hogyvolt Downton Abbey 3x05 2013.03.19 11:00:00
Kedves Olvasó! Ha a story4 jóvoltából most kapcsolódtál be a sorozatba, akkor csak abban az esetben kattints a tovább gombra, ha ugrani szeretnél az időben két évadot és a történetben cirka 8 évet. Ha meg inkább magad szeretnéd felfedezni a film szépségeit, akkor a magyar nyelven…..
tóparti látomás 2013.03.25 15:23:11
@Eurydice: Köszi :) tegnap éppen elcsíptem az előzetest és jövő héten már a 2. évad lesz.
hogyvolt Downton Abbey 3x04 2013.03.05 09:00:00
Kedves Olvasó! Ha a story4 jóvoltából most kapcsolódtál be a sorozatba, akkor csak abban az esetben kattints a tovább gombra, ha ugrani szeretnél az időben két évadot és a történetben cirka 8 évet. Ha meg inkább magad szeretnéd felfedezni a történet szépségeit, akkor a magyar…..
hogyvolt Downton Abbey 3x03 2013.02.18 15:00:00
Ott maradtunk félbe két héttel ezelőtt, hogy Ámerikai mami nem menti meg Downtont, mert nem tudja, és Matyi nem menti meg, mert nem akarja. Érezzük ugye a helyzet súlyosságát. Mindezek mellett Edith is pont most házasodik, tovább apasztva az amúgy is gyenge büdzsét. Szóval megint…..
Egy nap, öt sorozatberedelés, lehet örülni, kedves sorstársak. A BBC-BBC America koprodukcióban készült Ripper Street annyira bejött a briteknek, hogy a készítőktől egy második, nyolcrészes évadot kért a BBC, amit majd 2014-ben mutatnak be. A sorozat egy újabb Hasfelmetsző…..
tóparti látomás 2013.01.30 15:13:20
hogyvolt Downton Abbey 3x01 2013.01.22 13:00:00
Remélem kipihentétek a mákos bejgliket, és a múltkori térdenállós, hópelyhes lánykérést is, ugyanis itt a Downton Abbey harmadik évadja! Éljen-éljen! Nyugodt képpel indítunk a főcím után: Dézi biciklit tolva tartja fel a forgalmat a faluban, a Crawley család pedig a templomban…..
Kedveseim, eljött íme a karácsony szent ünnepe, amely amíg minálunk a mérhetetlen sütizabálás és az unásig ismételt Reszkessetek betörők ideje, addig az angolok többek között arra használják fel ezt a pár napot, hogy népszerű sorozataikat megspékeljék egy extra résszel!…..
A történet nekigen lep meg senkit, valaki kurvákat hentel London East End negyedében, a rendőrök nyomoznak, mi meg soha nem tudjuk meg, ki volt Hasfelmetsző Jack. Ettől még fasza sorozat lesz, olyan ismert brit színészekkel, mint Matthew Macfadyen a Spooksból vagy Jerome Flynn a Trónok…..
tóparti látomás 2012.11.27 12:34:30
A Hattyúdalt május 21-én adták Amerikában az utolsó House epizód előtt, felvezetésként. Az egy normál House rész hosszúságú film Hugh Laurie búcsúja a sorozattól. Láthatunk benne mindenkit, aki csak egy kicsit is részt vett a House készítésében. Bárhogy kutatom is, nem…..
tóparti látomás 2012.11.06 15:57:28
Igazi szerel/mes/e van ma, ez a menő-Rumpi epizód végre. A hetedhétországontúli királyság palotájában az öreg király és vezérkara reményt vesztve várja a megmentőt, aki megnyerhetné nekik az ogre háborút. Barnabella kiscicaként kuporog apukája mellett, amikor kopognak az…..
A megpróbáltatások sora egy gyerek-epizóddal folytatódik ezen a héten. Henri képregénybe bújva dúsítja amúgy sem sivár fantáziáját, amikor élete első nője leszólítja. Eme első nő Éva. Sajnos pasival shoppingol. Ja nem, az a kisöccse. Érthető az első féltékenység,…..
hogyvolt Porrá leszünk - 1x07 2012.10.13 12:00:00
Egy béna filmjelenettel nyitunk, egy hamisított Quattro száguld egy bűnesethez, majd a célba érve kiszáll belőle a filmesek által elképzelt Gene Hunt, az alaposan megkövérített Raymondo (alig bír amúgy kikászálódni a járgányból, kapásból Tyrone ugrik be a Blöffből), és a…..
tóparti látomás 2012.10.15 13:55:27
@beebeer: Igen, az első két évadban játszottak együtt, Keeley volt Zoe. Harmadik elején Matt kiszállt. Tom Quinn szerepe jól állt neki. Ők ott ismerkedtek meg és utána házasodtak össze.
Mr. Darcy szerepében lett igazán ismert, ami szerintem pont amit írtál amiatt nem volt könnyű neki.
Kíváncsi vagyok milyen abban a nyomozós szerepében amiről Norton is írt.
Kérdés ez a sorozat mikor jut el hozzánk.
tóparti látomás 2012.10.15 15:07:59
@beebeer: Igen, eléggé sajátos lett a Büszkeség és balítélet Joe Wright-os verziója hiába jó benne Macfadyen.
"Hogyésmiért" arról szerintem oldalakat lehetne írni :)
A legeslegkedvencebb epizódom... amiben egocentrikus módon minden férfi és női szereplőben is magamra ismerek, egy őzikével kezdődik. Az őzike sajnos egy darts-táblán lakik, ezért a Seriff többször is halálosan eltalálja, célzóvíz bevitelével. Aztán bejön Emma és megijed,…..
tóparti látomás 2012.10.03 15:38:10
Újabb borzalmas epizód Meseországból. Bábfigurák, nevető nép. A nép mindig is ostoba volt. Szeplősbamba ki is rabolja mindet, ahogy megérdemlik. Zsákmányol egy tücsköt. Vagy szöcskét. És kijelenti, hogy ezek az állatok oly szabadok, mert ugrálhatnak - bár ez a példány pont…..
hogyvolt Downton Abbey 1x05 2012.08.28 12:00:00
Ami eddig volt: Mérit továbbra sem sikerült kiházasítani, ellenben Kulcsárné majdnem férjhez ment az előző részben. Halszem Nagyi és Matyianyu még nem ásta el a csatabárdot, de egy jóképű Politikus Sofőrrel gazdagodott a cselédség. Méri szobájában indul az új reggel, a…..
Derek még mindig szenved a sajnálatos Jen-ügy következményeitől, ami mackónadrágban kanapén tespedésben, és egy nagy doboz gabonapehely lassú elfogyasztásában nyilvánul meg, a kötelező borosta-büdösláb szindrómáról nem is beszélve. Meredith barátai körében szemléli a…..
tóparti látomás 2010.07.06 10:56:39
Az elmúlt 24 óra legszomorúbb és egyben legfontosabb híre, hogy valószínűleg megszűnik A szólás szabadsága, Krizsó Szilviát eltüntetik az MTV képernyőjéről. Helyette műsort kap a köztévén a KDNP volt szóvivője, Halász Zsuzsa, aki a szintén visszatérési lehetőséget…..
Az amerikaiakhoz képest a Viasat3 hazai nézői szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen míg a jenkiknek egy hétbe telt, hogy letudjét a tévétörténelem első tripla crossoverét (azaz egy, három különböző sorozaton át húzódó, összefüggő történetét), nekik elég leülni a…..
Kommentelőink is aggódtak amiatt, hogy mi lesz a "humor nagyágyúival" azután, hogy a Fidesz közvetve betette a lábát az RTL Klubba, de nyugi a Heti hetes megmarad, bár nemsokára nyári szabadságra mennek. Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója szerint felesleges az…..
tóparti látomás 2010.05.06 15:40:08
@hüjehalyó: Ja és Pataki Attila vezényletével a címadó dal a" Kör közepén állok" lesz ;P
tóparti látomás 2010.05.06 15:46:58
@roseee: Színvonal van olyan is ??
Melyik magyar adó az amelyik igazán színvonalas?