Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poetkus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ákosság, machete, kalács, totál, kispárna Ruhapróba után és borítófotózás előtt fogadta a Reakció firkászát Ákos, aki a dalban hisz, ahogy egy ember énekel. A negyedik ikszhez ért ideális popsztár idén nem terpeszt bőrnadrágban, viszont underground hiphopot hallgat, és…..
poetkus 2008.04.24 18:59:04
Zahal - Mi a véleményed a nagypofájú agitátorokról? Járj céllövöldébe inkább, ott lehet, hogy el is találsz valamit..
tree2 - Köszönjük az útbaigazítást. Flusztráció maximum, te baloldali festékoldó! Így tovább, csak nehogy kifakulon belőled az a nagy Valaki! (Bocs, ez kicsit Kozsósra sikerült, :) de most ugye nem róla kéne beszélni.) De ne nézd le Ákost, te marxizmus álarca mögött kuksoló irigykedő.
Ouroboros - Hogy mi a konzervativizmus? Számomra elsősorban azt jelenti, hogy a nálamnál magasabb instanciákhoz, - 'közhelyeket' említek neked itt is - Istenhez, hazához, szellemi örökséghez igazítom az életemet, és lojális vagyok mindazzal szemben, ami a szellemi hierarchia magasabb fokán áll. Amiről te beszélsz, a kiváltságok keresése annak az embernek a magatartása, aki nem ismeri el a hierarchiát, nem hajlik meg az előtt, aki az emberi értékek megvalósításában fényévekkel megelőzi őt. Ilyen vagy te, Ákossal szemben, akit mindenképp tisztelned kellene azért, amit a kultúra és a szellemi élet területén tett.
Idézlek: "„amivel benneteket a politikusok hülyítenek” — Mondja az, aki fönti mondatával éppen egy konkrét politikusi mondatot (szerzője: OV) fogalmaz kicsit át." Nem O.V. mondata, de ha neked minden egyes szavam "közhelyszótárból kimásolt panelnek" tűnik, tedd idézőjelbe nyugodtan. Nem vagyok semmilyen "oldali", és a legkevésbé sem tudom komolyan venni azokat, akik így határozzák meg "önmagukat", így téged sem. Ákos sem jobboldali, amint mondta is párszor. Fel bírod ezt fogni? Egy út van csak, az igaz élet. És a sunyi, hamisan rágalmazó emberek, mint amilyen te vagy, nem ezen járnak.