Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Warnika

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyurinak kis híján felmérték az ökológiai tudatosságát, amikor kapott egy levelet a Sanomától, amiben Eurorest hotelcsekkel csábították. Kiderült, hogy a csekkekért utánvéttel darabonként 3500 forintot számolnak fel, aztán több-kevesebb kedvezményt kapnak utána az emberek, de…..
Bartha hisztérikus állapotban üvöltözik Balázzsal és Baltával, amiért hagyták, hogy KicsiSzabi elnyerje előle a Babát egy rohadt fullal. Alíz már dörzsöli a tenyerét, de Szabiban dúl a lelkiismeret, szegény Tutajos, hüpp hüpp. Enikő még mindig menekül a múltja elől. Attila…..
Tegnap is mozgalmas napom volt, elérkezett a 4. kezelésem napja. Az MR leletemmel a kezemben boldogan mentem, de egyben izgultam is hiszen új fajta gyógyszer várt rám. Már előtte este be kellett vennem egy kis szteroidot, hogy jól viseljem a kezelést. Én megtettem mindent, jól éreztem…..
Peti és Balázs túlélik a műtétet, látszólag jól sikerült az átültetés. Peti egyre jobban érzi magát, a humora is visszatért, de még egy darabig steril szobában kell maradnia. Bölcs Oszit újra az apja közelébe engedik, de nem sikerül ép bőrrel megúsznia a kalandot. New…..
Warnika 2014.04.01 11:14:48
Nóra felfedez egy súlyos hibát a pályázati anyagban, úgyhogy átdolgozzák az egészet, Atikám nem győz hálálkodni neki, de Nóra azt mondja, inkább pátyolgassa egy kicsit Julit is. NonStop átmegy lesifotós nyomozóba, be akarja bizonyítani, hogy a Bartha-klán pofozott meg egy…..
Warnika 2014.03.21 13:30:14
@julie0812: ki a titkos szerető???? spoilert! spoilert!
Miközben Balázs a templomban settenkedve kagylózik, hogy mit is mond róla Linda a fennvalónak, hirtelen megcsörren a mobilja, úgyhogy gyorsan elhúz, mielőtt még a kis szeplős meglátná. Atikámat cseszegetik a szabadidőközpontos tender miatt, hiánypótlást kell beadniuk, de nagyon…..
NonStop Ádám gyorsan betakargatja Alíz bájait és közli vele, hogy ez a fotózás tényleg csak fotózás lett volna, semmi több, ráadásul csak Alíz kezét szerette volna megörökíteni. Petin kívül senki sem bocsájt meg Balázsnak, mindenki beolvas neki szép sorban, elsőként Hanna,…..
Warnika 2014.03.20 10:48:04
@julie0812: juppijééééé!!!
Ahogy az első részben írtam (ITT olvasható) egy finom sertésbőrke snack is lehet olyan jó, mintha bármi más rágcsálnivalót vennénk a boltban, ráadásul sokkal olcsóbb. És nem ÍZŰ, hanem VALÓDI :) Egy sertésbőrkén semmi zsír nincs, tehát nem kell megijedni, ez valóban csak…..
Az ELMŰ fájdalommal tudatta, hogy otthagyja mindannyiunk kedvenc késedelmikamat-generátorát, és ezentúl a saját honlapján fogja prezentálni az elektronikus számlákat. Ezzel az összes díjnetes ügyfelüket rákényszerítik, hogy náluk is regisztráljanak, különben mehetnek vissza a…..
Kánikulában csodásan hűsít... ha győzzük kivárni, míg kihűl... :) ..
Warnika 2013.12.11 08:16:54
@orkat: óriási gratula, várom a recepteket :) boldog ünnepeket Nektek!!!
Naiv Bérlőkezdemény egy mérsékelt árfekvésű bérlakást szeretett volna megnézni, de elment tőle a kedve, amikor kiderült, hogy a Tátra Ingatlannál a kéthavi kauciót kérik foglalónak: A minap a Tátra Ingatlan által közvetített lakást szerettük volna megnézni. Már alapból…..
Warnika 2013.12.05 16:15:16
@atpijkamo: nem tudod mi az a lelejmolni? lenyúlni? kunyerálni? nahát :)
Egyik olvasónk hívta fel a figyelmet a köztévé csúnya bakijára: a Következő című vetélkedőben egy eleve magyartalan kérdésre helyesnek fogadták el a rossz választ. A Túl jő nő a csajom ugyanis nem 2013-as, hanem 2010-es vígjáték. Tény, hogy elég felejthető film volt, de ez…..
István a Telekom Facebook oldalán panaszolt be egy tahó szervizpontot, ahonnan elhajtották 2 hetes iPhone 5 telefonjának képernyőhibájájával. Egy Apple-üzletben kiderítették, hogy gyári a repedés, de ők sajnos nem cserélhetik, csak a Telekom: "Kedves" Telekom! Mivel eddig minden…..
hogyvolt Gyilkos elmék 6x02 - JJ 2013.07.31 09:00:00
Sziasztok, először is szeretnék elnézést kérni az óriási csúszásért, igazából semmi mentségem rá, de bocsánat! Ezúttal megfordítjuk egy kicsit a sorrendet, mert már van gyanúsítottunk, csupán annyi lesz a csapat feladata, hogy igazolják a vádat. A tévé elmondja, hogy Katie…..
Ha nem szeretsz tésztát gyúrni, vagy épp csak nincs kedved hozzá, de ennél valami finom házi készítésű süteményt, nem kérdés, rátaláltál a megoldásra. A helyzet az, hogy a sors komoly csuklófájdalommal ’ajándékozott meg’, pont akkor, mikor 20 fős vendégsereget kellett…..
Manapság rengeteg szakácskönyvvel találkozik az ember, tehát bővelkedhetünk a különféle étkek leírásaiban. Mégis, az én bizalmamat elsősorban azok a receptek élvezik, amelyeket számomra megbecsült és tapasztalt konyhai szakemberek ajánlják. Ilyen meghatározó személy a…..
RG-t sokkolták a gyorsétteremben, amikor 2 hét különbséggel közel duplájára drágult a vegaburger. A személyzet megértő volt, azt javasolták, hogy egyen inkább valami olcsó húspépes cuccot: A vegetarianus szendvics  ára a Burger Kingben 2 hét alatt majdnem a duplájára…..
Grenadírmars… más néven krumplis tészta. Bográcsos változata slambuc. Mindegy hogy hívjuk, kevesen lennének, akik e név hallatán ne idéznék meg az iskolai menza szellemét. Ahogy a hagyma ’illata’ már délelőtt belengte a folyosókat… Ahogy azon reménykedtél, hogy hátha…..
A karácsonyi nagy tömeges előreszámlázás után most az ELMŰ interenetes felületén futott bele hasonlóba naiv ügyfél. Bankkártyás fizetésnél valahogy becsúszott a júniusi számla a májusi mellé, és semmit nem lehetett módosítani, ezért leokézta: Ma, azaz 2013.05.17-én be…..
Zajlik az élet Barátok közt, Miklós is kikerült a (majdnem) sittről Nórának köszönhetően, Zsolt pedig lelécelt Bölcs Oszival katonai kiképzőtáborba, de még onnan is van energiája csesztetni Zsófit, telefonon. Hát igen, Bartha szeme mindent lát, olyan, mint a Big Brother. Tamara…..
Kedves olvasóim! Nem kell nagyon megijedni, nem hosszú ideig, csak jövő hét végéig kell nélkülözni kedvenc barátainkat itt, a Hogyvolton. Munkám 2 hétre külföldre szólított, ahol hagyján, hogy RTL Klubot nem tudok nézni, de az RTL Most se működik, mert ugye a külföldön élő…..
Naiv ügyfél csapata első nap azzal szembesült Dominikán, hogy a Neckermann mexikói pajtásai nem utalták át az előre kifizetett szállodájuk árát. Mázlijukra egyikük limited tudott emelni a kártyáján, és végül nem az utcán éjszakáztak. Másnap új szállodába deportálták…..
Warnika 2013.03.28 15:46:21
@Ulbert István [Typhoon]: szerintem én semmi sértőt nem írtam, csak annyit, hogy amikor megtudtam, hogy Haiti a szomszédja akkor kihúztuk a listánkról. Ennyi. Nem értem miért kell ilyen 'kedvesen' visszaírni....ugyanakkor a Balatonnak is vannak jó részei, de idén inkább Miami a cél...
Warnika 2013.03.28 15:54:56
@hagyma: :) hagyjuk. voltam már Hondurasban, annyira nem rettent el a karibi térség, közép amerika. bocsi, hogy hozzászóltam.
Warnika 2013.03.28 15:57:21
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Nekem szűkebb értelemben a kontinens egy nagy egybefüggő szárazföld. Nem tagadom Dominika Amerikához tartozik. De nem is akarok magyarázkodni :)

'Szűkebb értelemben a Föld nagyobb összefüggő szárazföldi területeinek megkülönböztető neve – a kisebbeket szigetnek nevezzük.
Tágabb értelemben a nagy összefüggő szárazföldek és a környező szigetek együttesét értjük alatta.'

jájj, télleg hagyjuk. bocsi, hogy közbeszóltam, szép napot!!!
Judit talált egy rendszámot, de nincs kedve személyesen leadni, a Posta meg nem viszi el az önkormányzatig. Ha valakinek hiányzik a HRS-407 egyik fele, és még nem pótolta, itt a kiváló alkalom: 2013.02.08-án este találtam egy rendszámtáblát az Árpád fejedelem-Szépvölgyi út…..
Sajnos ez az üzenet pont a külföldiekhez nem fog eljutni, úgyhogy, ha lenne valaki olyan szíves, és kiragasztaná ezt a bejegyzést angolul, az sokat segítene. Welcome to Hungary: 290.62-es hivatalos árfolyamnál lőttem ma este (01.06.) ezeket az árfolyamokat a 2-es terminál egyetlen…..