Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szruony

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az a transz, aki transznak vallja magát, akkor nem értem, hogyan lehet ezt kvantifikálni bárhogy és reprezentatívnak tartani bármire. Itt még a statisztika is szubjektív.  Egy indiai származású, gazdag családból jövő, Stanfordra járt amerikai próbálja itt mozgatni a budapesti közönségben a…..
     " Egy igazdemokrata inkább megfullad vagy migránsnak áll, mert tudja, nincs fontosabb, mint a transznemű ratyi, a világbéke, és a gender. "     "Mindenki tudja, hogy nem gigantikus állami beruházások és az építkezések tesznek büszkévé és nagyszerűvé egy országot, hanem a félévig működést…..
Szruony 2017.02.18 01:09:31
@ijontichy: Miért távozott, és ki?
Szruony 2017.02.18 01:10:13
@christvhu: És, aki egy osztrákhoz képest is jobban él? Azt ne mondd, hogy az csak az egy darab mészároslőrinc és tsai....:D
Szruony 2017.02.18 22:09:05
@jotekony koc: Én vidéki vagyok, de nincs tájszólásom. Ez is egy hülye sztereotípia. Mintha bizonyisten valami másik faj élne, ha elhagyod a Budapest-táblát. És az a poén, hogy ez irl elő nem jön. Senki le nem sajnál miatta, etc. Csak, amikor elméletben van róla szó, akkor előjön ez a hülyeség. De ott is minek kell általánosítani. Tudok én olyan vidéki települést is, ahol Budapest összátlagánál is magasabb az életszínvonal. Ráadásul rendre Hévíz szokott lenni a leggazdagabb magyar település. Nem Budapest. Meg nyilván Borsodtiszaalsóikva is vidék. Oké. És Kőbánya az nem a főváros?
        De, azért kicsit loptak. Éppen az ízéért. Nem sokat. De tulajdonképpen elég sokat, csak az más lopás. A konzicicák kacsalábon forgó kastélyokat építenek a lopott pénzből, a liberálnyuszkók viszont gyermekotthont. Hát nem egészen, de akár azt is építhettek volna. A liberálisok értem loptak…..