Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mérő Péter

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félreértés ne essék, a 42-es villamos most is üzemel Kispesten, de "ezer" éves terv a meghosszabbítása Pestszentlőrincre, a Gloriett telepre.És ez vélhetően annyira elsüllyed a homályba, hogy nem lesz belőle semmi. Miről is van szó? Adott egy villamosvonal, amely Kispest egyik főútvonalán, az Ady…..
Reggeli rádiózás közben többször bejelentkezett az egyik leghallgatottabb adó reggeli műsora a ma megrendezett Speedmarathon nevű pénzbegyűjtő kampány egyik helyszínéről. Miről is van szó? Kampányszerűen ma kisöprik a raktárban porosodó összes traffipaxot, kivezénylik az összes - még a testületnél…..
Szeretem Pécs hangulatát. Szívemnek kedves város, tele fontos emlékkel, kedves barátokkal, és olyan természeti adottságokkal, amely igen ritka. De sajnos Pécs városát rossz kezek irányítják. Milliárdos a hiány,sietősen kapkodnak a városhoz kapcsolódó politikusok, és titkolják a valóságot előlünk,…..
Bárkit kérdezünk a témában Budapesten, jó eséllyel egyet fog érteni azzal az állítással, hogy a fővárosi villamosok lassúak. Rengeteget kell állni a lámpáknál, sok a megálló, tele vannak a pályák ilyen-olyan sebességkorlátozásokkal; szinte alig van olyan megállóköz, ahol lassítások nélkül végig…..